Agriturismo i Maranzana i Piemonte

Agriturismo Ma Che Bel Castello

 
Agriturismo Ma Che Bel Castello er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Ma Che Bel Castello er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Maranzana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agriturismo "Ma Che Bel Castello" ligger i Monferrato, på grænsen mellem provinserne Asti og Allendria, omkring 55 km fra byen Alba i Piemonte-regionen. Havnebyerne Genua, Torino og Milano ligger i lidt over 100 km afstand til Monferrato.

På sporet af slottets historie fra det 12. og 13. århundrede

Glæd jer over den flotte udsigt over vinmarkerne, de grønne skove og smukke enge, alperner og de nordlige appenninske alper, der venter jer fra Maranzanas højeste punkt. Den imponerende borg består blandt andet af tre firkantede tårne, et rundt tårn og tykke, gamle mure. Ifølge historierne, var der underjordiske tunneler, der i gamle dage tjente som flugtvej. I dag er de dog muret til. Borgen blev faktisk opdelt imellem tre forskellige ejere. En af delene er agriturismo "Ma Che Bel Castello". Paola og hendes familie værner om denne gård med en kærlig hånd.

Læs mere om Agriturismo Ma Che Bel Castello

Udendørs aktiviteter

Gå en tur i haven og vis børnene den flotte grøntsags- og urtehave, hvor i kan udvælge grøntsagerne til jeres næste måltid. Forkæl jer med en morgenmad på den smukke eng og læs en god bog i solen, mens jerers børn leger i poolen og læg desuden mærke til duften af blomsterne og fuglekvidder. Forbered en lækker picnickurv og tag for eksempel en cykeltur i bjergene, hvor i helt sikkert finder det perfekte sted for jeres picnic. Mountainbikes og hjelme står til rådighed for voksne og børn uden gebyr. Udforsk de afmærkede stier i naturreservatet "Bosco delle Sorti", de er gratis og går igennem skove og vinmarker.

Gode velsmagende råvarer og børnevenlige opskrifter

Oplev, hvor velsmagende friskhøstede grøntsager kan være. Her på stedet bliver der altid serveret sunde og friske fødevarer. På omkring 2 hektar jord, dyrkes der grøntsager, frugt, blomster og urter, som bliver brugt i køkkenet. Hjemmelavet syltetøj, yoghurt, æg og honning erstatter den industrielle morgenmad fra reklamerne og dine børn vil genopdage kvaliteten af "rigtig brød, smør og marmelade." Ved poolen kan du nyde en lækker hjemmelavet is eller frisk frugt. Gården tilbyder traditionelle retter med naturlige ingredienser. l har mulighed for at smage de regionale specialiteter, så som Vitello tonnato, agnolotti, kanin og polenta til både frokosten og middagen.
Desuden befinder i jer midt i Astis berømte vinområde, hvor Barbera, Asti Spumante og Brachetto produceres. Så snyd jeg ikke for at nyde de berømte dråber sammen med en lækker middag.

Udflugter i området

Området byder på en masse spændende aktiviteter og udflugter. På bare 10 minutter i bil, kan i slappe af i den livlige by Acquis ternalbade.
Indenfor en time på motervejen, er i i Torino, hvor i kan besøge det Egyptiske Museum, Cinema Museum og Automobil Museum og fodboldfans kan se det nye Juventus fodboldstation. I lidt over en time på motorvejen når i til foden af Monte Rosa og kan tage svævebanen op. En dagsudflugt til Lago Maggiore og Lago Orta, bør i i hvert fald også planlægge. Den berømte Genova Akvarium befinder sig også indenfor rækkevidde.

Såfremt du planlægger at holde ferie i september, kan i opleve den årlige vinhøst i området. I Asti, finder Douja d'Or sted (vin festival med en national vin konkurrence) og Palio (hestevæddeløb). Du bør også besøge den berømte vingård "La Maranzana" og købe vin med hjem.

'Ma Che Bel Castello' sådan starter en kendt italiensk børnevise.... Tag på en uforglemmelig familieferie på denne dejlige agriturismo.

Værelserne på Agriturismo Ma Che Bel Castello

Firesengsværelse

Dette rummelige østvendte værelse er lyst og farverigt indrettet. Romantisk og frisk, ideel for familier med små børn. Det har en dobbeltseng og to enkelte senge, et rummeligt badeværelse med håndvask, toilet og bruser. TV, Wi-Fi, hårtørrer og varme.

Femsengsværelse

Oplev hvordan man levede i gamle dage på en borg i denne lille suite Tramonto (solnedgang). Den er roligt beliggende og om aftenen kan i beundre den skønne solnedgang bag Alperne! I suiten er der højt til loftet, antikke møbler og den består af 2 rummelige separate soveværelser med dobbeltseng og disse er forbundet med en gang. Type Tramonto har desuden et badeværelse med håndvask, toilet og et stort badekar. Bemærk venligst, at man skal gå igennem det ene soveværelse for at komme til badeværelset. Faciliteterne omfatter tv, trådløst internet, hårtørrer, varme. Der er mulighed for en opredning (sovesofa). De gamle tykke mure gør, at der hersker en behagelig temperatur om sommeren uden aircondition.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Ma Che Bel Castello

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Ma Che Bel Castello som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Ma Che Bel Castello. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Focus på nydelse

Maranzana har to værelser og ønsker man det kan morgenmad og aftensmad nydes på stedet, med streg under nydes, lokal mad i festlig forklædning og ikke mindst om aften krydret med lokal vin. Vores værelse på første sal var som beskrevet og faciliteterne ligeledes fine. Der er mulighed for ture og osse muligheden for at lade være, dog kan det anbefales at tage lidt let med til frokost og poolen da det nærmeste indkøbssted ligger omkring 20 kom væk, der er vand og kaffe på stedet. Vi havde fire nætter, vi blev på stedet alle dage og spiste alle dage på borgen og blev ikke skuffet een eneste dag.

Læs mere
 
search map