Ferieboliger og hoteller i Maranzana

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Den lille by ligger mellem provinserne Asti og Alessandria. På vinbjerget ligger der en velbevaret borg fra det 13. århundrede. Byen strækker sig helt hen til "Bosco delle Sorti", hvor der findes markerede vandrestier, cykelstier og ridestier. Du kan beundre udsigten over Podalen og de nordlige Appenniner.

Borgen med de kvadratiske og runde tårne

I byen kan i beundre fæstningens arkitektoniske og dekorative elementer. Tårnet i det ene hjørne indgår i den store bymur. I dag giver den gamle vindebro adgang til borgen. På trods af jævnlig istandsættelse, har borgen bibeholdt den oprindelige struktur og atmosfære. Dette ses blandt andet på det imponerende firkantede tårn og det smukke runde hjørnetårn. Disse tårne kendetegner tydeligt byggestilen i Monferrato-området, som er ret enestående.

De fremragende vine fra Cantina Maranzana fik en medalje til 'Wein Trophy' i Berlin

Prøv vinen fra den historiske vingård Maranzana, der producerer lokale vine siden 50'erne. Her tilbydes der et stort udvalg af vine. I 2017, blev vinene fra denne vingård kåret til "Vin Trophy" i Berlin.

I september er der Palio, (hestevæddeløb) og Douja d'Or,(vin festival med en national vin konkurrence) i Asti. I denne periode er der også vinhøst.

h3> Udforsk området

Planlæg en afslappende dag i termalbadene i Acqui, som ligger indenfor 10 minutters bilafstand fra Maranzana. Shoppingentusiaster kan boltre sig i mode og luksus i Serravalle Designer Outletet. Indenfor en times kørsel på motorvejen, kommer i til Monte Rosa, hvor i kan tage svævebanen til Gabiet søen. En anden dagsundflugt kunne gå til smukke Lago Maggiore og Orta søen.

Tag motorvejen i retning mod havet og besøg fortryllende Portofino.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 
search map