Rejser til Maggioresøen

På en rejse til Maggioresøen kan man bl.a. opleve Borromee-øerne.
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

-

Mere information til din rejse til Maggioresøen

Maggioresøen ligger i den nordlige del af Italien med sin vestlige bred strækkende sig ind i regionen Piemonte, den østlige del strækkende sig ind regionen i Lombardiet og den nordligste del strækkende sig 13 kilometer ind i Ticino-kantonen i Schweiz. Søen er den længste sø i Italien med en længde på 64 kilometer og er Italiens næststørste sø, kun overgået af feriemekkaet Gardasøen.

Maggioresøen byder på et smukt og roligt naturområde, der egner sig perfekt til både afslappende og aktiv ferie, gode vandreruter i bjergene, stemningsfulde byer og de berømte Borromee-øer. Du kan også opleve søen og dens bagvedliggende bjerge - i både Italien og Schweiz - med Lago Maggiore Express, som gennemfører sin rute med båd på søen og med tog på land.

I byen Stresa, beliggende lige overfor De Borromeiske Øer, kan du opleve pragtfulde villaer, blandt andre Villa Ducale og Villa Pallavicino med dens park og zoologisk have. Fra byen går en stor kabinebane op til bjerget Mottarone, hvorfra du har udsigt over 7 søer. 

Lige overfor byen ligger som sagt De Borromeiske Øer, der er en øgruppe bestående af tre små øer, samt to klippeskær. De tre øer er Isola Bella, Isola Madre og Isola Superiore/Isola dei Pescatori, hvoraf de to førstnævnte er berømte for deres paladser og smukke haveanlæg. Isola dei Pescatori er den eneste af øerne, som i dag er beboet og den har en lille fiskerlandsby, hvor du kan finde spisesteder og barer med et umiskendeligt lokalt islæt.

I byen Luino, lidt syd for Maccagno, kan du opleve Maggiore-søens største marked og gå på opdagelse i byens historiske centrum, hvor der er mange gode vin- og fødevareforretninger. I byen Laveno kan du tage med en svævebane til Sasso del Ferro, hvorfra der er smuk udsigt over Alperne; Laveno er desuden knudepunktet for færgetrafik på tværs af Maggioresøen. Og i Verbania vil du møde en overflod af naturskabte "terrasser" og smukke haver, herunder den botaniske have "Giardino Botanici di Villa Taranto", der strækker sig over 16 hektar og tæller ca. 20.000 typer af forskellige planter fra hele verden.

>> Få mere information om en ferie ved Maggioresøen her

 
search map