Feriebolig i Limone Piemonte i Piemonte

Residence Limone

 
Residence Limone er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Limone er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Limone Piemonte og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det hyggelige Residence Limone er et aparthotel, der ligger i rolige omgivelser for enden af gågaden med de smukke bjerge i baggrunden. Det er let at komme hertil med tog, da stationen ligger blot 50 meter borte men den er ikke særlig trafikeret.

På stedet er der restaurant, snack-bar med mulighed for morgenmad, reception, fitness-rum, legerum, tv/læse-rum, tagterrasse, internet point, vaskeri og parkering. Gæsterne har fri adgang til swimmingpoolen på det nærliggende Grand Hotel Principe, som ligger ca. 600 m derfra (opad).

Læs mere om Residence Limone

Her er i alt ca. 40 lejligheder på 5 etager fordelt på standard og superior. De råder alle over køkkenhjørne, telefon, satellit-tv, internetadgang, værdiboks og hårtørrer. En del af dem råder også over balkon. De er alle pænt men enkelt indrettede. Den eneste forskel på superior- og standard-lejligheder er, at superiorlejlighederne er nyrenoverede.

Etværelseslejlighed Superior med 3 sovepladser
- Opholdsrum med dobbeltsovesofa eller to enkeltsovesofaer, enkeltsovesofa, køkkenhjørne og badeværelse med toilet og bruser. Der findes fem af disse lejligheder.
Toværelseslejlighed Standard med 5 sovepladser
- Opholdsrum med dobbeltsovesofa eller to enkeltsovesofaer, enkeltsovesofa og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Der findes otte af disse lejligheder (enkelte med balkon).
Toværelseslejlighed Superior med 4 sovepladser
- Opholdsrum med dobbeltsovesofa eller to enkeltsovesofaer og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Der findes ti af disse lejligheder (enkelte med balkon).
Toværelseslejlighed Superior med 5 sovepladser
- Opholdsrum med dobbeltsovesofa eller to enkeltsovesofaer, enkeltsovesofa og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Der findes to af disse lejligheder.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Villaggio Olimpico

Sestriere, Piemonte

Hotel Due Mari

Sestri Levante, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Piemonte

search map