Feriebolig i Limone Piemonte i Piemonte

Residence Limone

 
Residence Limone er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Limone er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Limone Piemonte og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det hyggelige Residence Limone er et aparthotel, der ligger i rolige omgivelser for enden af gågaden med de smukke bjerge i baggrunden. Det er let at komme hertil med tog, da stationen ligger blot 50 meter borte men den er ikke særlig trafikeret.

På stedet er der restaurant, snack-bar med mulighed for morgenmad, reception, fitness-rum, legerum, tv/læse-rum, tagterrasse, internet point, vaskeri og parkering. Gæsterne har fri adgang til swimmingpoolen på det nærliggende Grand Hotel Principe, som ligger ca. 600 m derfra (opad).

Læs mere om Residence Limone

Her er i alt ca. 40 lejligheder på 5 etager fordelt på standard og superior. De råder alle over køkkenhjørne, telefon, satellit-tv, internetadgang, værdiboks og hårtørrer. En del af dem råder også over balkon. De er alle pænt men enkelt indrettede. Den eneste forskel på superior- og standard-lejligheder er, at superiorlejlighederne er nyrenoverede.

Etværelseslejlighed Superior med 3 sovepladser
- Opholdsrum med dobbeltsovesofa eller to enkeltsovesofaer, enkeltsovesofa, køkkenhjørne og badeværelse med toilet og bruser. Der findes fem af disse lejligheder.
Toværelseslejlighed Standard med 5 sovepladser
- Opholdsrum med dobbeltsovesofa eller to enkeltsovesofaer, enkeltsovesofa og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Der findes otte af disse lejligheder (enkelte med balkon).
Toværelseslejlighed Superior med 4 sovepladser
- Opholdsrum med dobbeltsovesofa eller to enkeltsovesofaer og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Der findes ti af disse lejligheder (enkelte med balkon).
Toværelseslejlighed Superior med 5 sovepladser
- Opholdsrum med dobbeltsovesofa eller to enkeltsovesofaer, enkeltsovesofa og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Der findes to af disse lejligheder.

Skjul teksten
 
 
search map