Hotel i Limone Piemonte i Piemonte

Grand Hotel Principe

 
Grand Hotel Principe er ikke tilgængelig i øjeblikket
Grand Hotel Principe er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Limone Piemonte og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det dejlige Grand Hotel Principe ligger i rolige omgivelser for foden af de smukke bjerge, ca. 300 meter oppe over byens lille centrum. Hotellet blev opført i 1930´erne og er bygget i typisk alpestil. Her hersker en skøn og afslappet atmosfære i velholdte omgivelser, der dog fremstår lidt gammeldags i indretningen.

Hotellet har restaurant med valgfri menu og salatbuffet, bar, opholdsrum, elevator sauna, fitnessrum, legerum, internetpoint, garage og mødelokale. Derudover finder man en dejlig grøn have med et stort svømmebassin med dertilhørende liggestole og parasoller (og rund børnepool - ca. 40 cm dyb).

Læs mere om Grand Hotel Principe

Der findes standardværelser og superiorværelser på hotellet. De råder alle over de samme faciliteter som telefon, satellit tv, minibar og værdiboks. Standardværelserne vender ned mod byen og dalen, hvorimod superiorværelserne har balkon og vender ud mod de smukke bjerge. Der er også mulighed for familieværelser med plads til 4 personer på samme værelse.

Skjul teksten
 
 
search map