Ferieboliger og hoteller i Limone Piemonte

 
Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Autentisk lille bjergby

Limone Piemonte er en autentisk, lille bjergby i den sydligste del af Alperne. Området ligger i den nederste del af regionen Piemonte på grænsen til Frankrig og nord for Sanremo og Monaco.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

By med charme

Limone emmer af charme med sine gamle stenhuse helt tilbage fra 1100-tallet, den karakteristiske kirke på byens torv og de små stræder, hvor man finder diverse specialbutikker. Her er et bredt udvalg af restauranter, og maden er generelt i særklasse. Man finder de typiske italienske pizzeriaer og de lidt mere gastronomiske oplevelser, for ikke at glemme de fantastiske vine til helt overkommelige priser. De smukke bjerge byder på masser af naturoplevelser, hvad enten det er ski om vinteren eller trekking i andre periode af året.

Læs mere om Limone Piemonte

Hvordan kommer man frem?

Det er let at komme til Limone, hvad enten man flyver eller kører selv. De nærmeste lufthavne er Torino ca. 110 km og Nice ca. 105 km. Byen har endda også sin egen togstation, der er forbundet med den noget større by Cuneo med togforbindelser til Milano og andre storbyer.

Skjul teksten
 
 

Anbefalinger til dig

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Hotel Sole & La Fenice

Tremosine, Lombardiet

Populært i Piemonte

Hotel La Bussola

Orta San Giulio

Casale Mattei

Corneliano d'Alba

search map