Feriebolig i Lesa i Piemonte

Villa Anna

 
Villa Anna er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Anna er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lesa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Anna ligger lige ud til Maggioresøen med flot udsigt over vandet. Villaen ligger dog også ved hovedvejen ved Lesa, hvorfor nogen støj fra vejen må påregnes under opholdet.

Du har adgang til villaen fra porten gennem haven (800 m²), som er beplantet med blomster og buske. I haven findes der bord og stole. Der ligger flere spisesteder i gåafstand fra huset hvis du da ikke vil tilberede maden selv. Ca. 10 minutters gang adskiller villaen fra det olympiske svømmebassin og tennisbaner i byen. I Belgirate (4 km) finder du færgeforbindelse til den anden side af søen samt sejlskole. To golfbaner ligger inden for 15 minutters kørsel fra huset.

Læs mere om Villa Anna

Villa med 8 sovepladser:
- Villaen er fordelt på to etager og råder over vaskemaskine, opvaskemaskine og fjernsyn.
I stueetagen har du indgang til en stor og lys opholdsstue med store vinduer med søudsigt, pejs og spisebord til 8 personer; fra stuen har du udgang til stor terrasse med bord og stole. På denne etage findes også et pænt stort køkken med ovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine samt et bord til 6 personer.
På første sal findes soveværelse med dobbeltseng samt udgang til terrasse med søudsigt, et soveværelse med to enkeltsenge og to soveværelser med enkeltseng samt to badeværelser af hvile et med toilet og bruser og et med toilet og bruser samt karbad.
På anden etage ligger der et enkelt indrettet værelse med to enkeltsenge og eget badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map