Feriebolig i La Morra i Piemonte

Vinsmagning på Rocche Costamagna

 
Vinsmagning på Rocche Costamagna er ikke tilgængelig i øjeblikket
Vinsmagning på Rocche Costamagna er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til La Morra og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Rocche di Costamagna er en af de historiske vinkældre i Barolo-verdenen. 20 år inden Italien blev samlet, var familien Costamagna allerede i gang med at producere vine fra egne vinmarker ved La Morra. 70 år senere, i 1911, fik vinhuset sin første guldmedalje ved en stor international udstilling i Torino.

Vinkælderen ligger i dag hvor den lå dengang. Forskellen er, at byen La Morra er vokset, så man i dag kommer helt ind i byen, mens det dengang var et af de første huse på landet. Vinkælderen blev bygget i begyndelse af 1800-tallet. Et besøg i dens lokaler er et skridt tilbage i tiden under hvælvede lofter i mursten, tykke mure af sten og mursten samt store fade af egetræ fra Slavonien.

Læs mere om Vinsmagning på Rocche Costamagna

Rejsende i området kan bestille vinsmagning her og den afholdes så længe der er et minimum på fire betalende deltagere. Vinsmagning tilbydes to gange om ugen, om mandagen og om torsdagen. Der tilbydes smagning af fire af gårdens vine.
- den hvide Langhe Arneis DOC eller rosévin Rosato Osé
- Dolcetto d'Alba DOC
- Barbera d'Alba DOC
- Barolo DOCG
Smagningen ledsages af de piemontesiske grissini-brød, salami og pålæg samt ost. I vinkælderen er det muligt at købe disse vine såvel som de andre flasker samt distillerede drikkevarer, af hvilke vi kan anbefale likørvinen Barolo Chinato.

Skjul teksten
 
 
search map