Agriturismo i La Morra i Piemonte

Villa Bricco dei Cogni

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Bricco dei Cogni ligger på et udsigtssted lige ved den lille bydel Rivalta og floden Tánaro, uden for den charmerende vinby La Morra. Fra huset er der udsigt over hele dalen og de omkringliggende vinmarker.

Fredelig beliggenhed

Trafik er næsten et ukendt begreb på disse kanter, men går man op i vin, har man fundet det helt rigtige sted. Den berømte vinby Alba ligger blot 10 km derfra, og de nærmeste restauranter finder man i byen Verduno, ca. 1½ km fra stedet.

Læs mere om Villa Bricco dei Cogni

Hyg dig i læsesalen

Den gamle villa er gennemrenoveret og fornemt møbleret af den nuværende ejerfamilie. Gæsterne bor i selve hovedbygningen og har bl.a. adgang til den flotte opholdsstue, hvor morgenmaden serveres som buffet, og til læsesalen med pejs og satellit-TV samt til den store have. Den fremstår utrolig flot og velholdt, og er fuld af smukke planter.

Ro og fordybelse

Seks af værelserne på første sal er indrettet til gæster. Møblementet er virkeligt udsøgt og badeværelserne flotte og komfortable. Der er plads til børn i et par af værelserne, hvor der er ekstra senge på hemsen under taget. Dog skal det understreges, at stedet ikke indbyder til leg og løb, men snarere til ro og fordybelse, og en afslappende ferie i smukke omgivelser. Tre af værelserne vender mod byen Verduno mens de andre tre vender ud mod vinmarkerne på den anden side. Flere af værelserne har balkon.

Slap af ved poolen

Fra huset er der udsigt over hele dalen og de omkringliggende bakker, som især består af vinmarker. Ved det flotte svømmebassin (ca. 12 x 6 m) kan du slappe af i solen - eller under en parasol - med et godt glas af den gode lokale vin.

Værd at køre efter

Alt i alt et virkeligt flot sted med yderst rimelige priser - og absolut en oplevelse, som er værd at køre efter.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villa Bricco dei Cogni

Læs personlige anmeldelser af Villa Bricco dei Cogni som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Bricco dei Cogni. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 9 anmeldelser fra Villa Bricco dei Cogni

Skønt og hyggeligt sted, smukke omgivelser, søde værter

Vi nød virkelig de 6 dage, vi havde på dette sted. Dejlig roligt med de smukkeste omgivelser. Vores værter gjorde meget ud af at holde stedet rent og pænt, masser af smukke blomster mv. Og de var meget hjælpsomme ift. ture i omegnen, restauranter mv. Poolen var så skøn med gode liggestole og mulighed for skygge. Måske ikke optimalt, hvis man har små børn - men super med store børn/teenagere! Hyggeligt værelse, dog skal man være opmærksom på, at det bliver varmt, da der ikke er a/c. Hyggelig morgenmad - men noget dyrt i forhold til, hvad man fik. Der ligger en lille kaffebar/restaurant ca. 300m fra stedet med god kaffe. Det beskrevne fælleskøkken/opholdsrum ved poolen var desværre ikke-eksisterende, da de er ved at bygge et helt nyt. Det var en skuffelse for os, da vi havde regnet med at kunne bruge det. Men når det nye er færdigt, bliver det helt sikkert godt - så kommer vi retur og regner med at give dem den 5. stjerne :-) Et perfekt sted, hvis man har brug for ro og afslapning!

Læs mere

Bo her!!

Dette er et fantastisk sted! Gæstfri og hjælpsom vært (ejeren af stedet som havde mand og to døtre)!
Beliggenhed er fremragende! God morgenmad!! Huset er gammelt og pænt renoveret - alt i den gammeldags stil. Ingen A/C, men værtinden satte en fan i rummet, så vi kunne sove om natten. Ren og skøn pool område.
Ideal base til at besøge de forskellige vingårde i området. Og super fin område til at vandre samt cykle.
Piemonte har ikke kun vine, men også rigtig god mad! Vi besøgte 3 vingårde i forskellige størrelser og fik en guidet tur i deres vinkælder samt vinsmagning. Et must når man er her!!
Dette område minder en smule om Toscana med sit bakkede landskab. Og det føles mindre turistet.
Vi fløj til Linate lufthavn i Milano og lejede bil med GPS. Det tog os cirka 2,5 time og turen var smertefri! Og tusinde tak til In-Italia for at have fundet dette fantastiske B&B til os + anbefalinger i området!

Læs mere

Bedømmelse af Villa Bricco dei Cogni

Læs mere

Bedømmelse af Villa Bricco dei Cogni

Læs mere

Drømferie for dem, der ved, hvad de er ude efter!

Mig og min sambo bookede denne bolig lidt i blinde, når vi ikke var helt sikre på, hvad vi ville få.
til vores positive overraskelse så var hotellet mange gange bedre end vi kunne have håbet på.
Da hensigten med vores rejse var at opleve hvad Piemonte har at tilbyde i form af mad og vin, kunne vi ikke bede om noget bedre område. Masser af vingårde og vinbarer i nærheden og masser af restauranter at besøge.
Velkomsten fra værtinde kan vi virkelig ikke bede om nogen ændring i, varm og ægte!
Hotellet var meget hyggelig og hjemligt indrettet.
Poolen kom i brug til afkøling, da det var meget varmt i den periode, vi besøgte Verduno.
Anbefales til alle, der ønsker at besøge et af Piemonte smukkeste steder, noget afsides men kun et stenkast fra restauranter og vingårde.

Læs mere

Fantastisk sted med stil og god stemning.

Dette sted er fyldt med gammel italiensk kunst og der er en utrolig afpassende stemning på stedet og værtsparret hyggede om os, til fulde. Et sted for livsnydere - ikke for børnefamilier. Det var et ekstra plus, at omgivelserne omkring huset var flotte og gode, her kan nævnes superflot poolområde, toiletfaciliteter ved poolen, fælles stort køkken med stort køleskab m.m. for husets gæster samt et rigtig hyggeligt lysthus, hvor der kunne grilles og være op til 12 personer i.

Læs mere
 
search map