Agriturismo i La Morra i Piemonte

Villa Bricco dei Cogni

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Bricco dei Cogni ligger på et udsigtssted lige ved den lille bydel Rivalta og floden Tánaro, uden for den charmerende vinby La Morra. Fra huset er der udsigt over hele dalen og de omkringliggende vinmarker.

Fredelig beliggenhed

Trafik er næsten et ukendt begreb på disse kanter, men går man op i vin, har man fundet det helt rigtige sted. Den berømte vinby Alba ligger blot 10 km derfra, og de nærmeste restauranter finder man i byen Verduno, ca. 1½ km fra stedet.

Læs mere om Villa Bricco dei Cogni

Hyg dig i læsesalen

Den gamle villa er gennemrenoveret og fornemt møbleret af den nuværende ejerfamilie. Gæsterne bor i selve hovedbygningen og har bl.a. adgang til den flotte opholdsstue, hvor morgenmaden serveres som buffet, og til læsesalen med pejs og satellit-TV samt til den store have. Den fremstår utrolig flot og velholdt, og er fuld af smukke planter.

Ro og fordybelse

Seks af værelserne på første sal er indrettet til gæster. Møblementet er virkeligt udsøgt og badeværelserne flotte og komfortable. Der er plads til børn i et par af værelserne, hvor der er ekstra senge på hemsen under taget. Dog skal det understreges, at stedet ikke indbyder til leg og løb, men snarere til ro og fordybelse, og en afslappende ferie i smukke omgivelser. Tre af værelserne vender mod byen Verduno mens de andre tre vender ud mod vinmarkerne på den anden side. Flere af værelserne har balkon.

Slap af ved poolen

Fra huset er der udsigt over hele dalen og de omkringliggende bakker, som især består af vinmarker. Ved det flotte svømmebassin (ca. 12 x 6 m) kan du slappe af i solen - eller under en parasol - med et godt glas af den gode lokale vin.

Værd at køre efter

Alt i alt et virkeligt flot sted med yderst rimelige priser - og absolut en oplevelse, som er værd at køre efter.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map