Agriturismo i La Morra i Piemonte

Rocche Costamagna Art Suites

 
Rocche Costamagna Art Suites er ikke tilgængelig i øjeblikket
Rocche Costamagna Art Suites er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til La Morra og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Værelserne ligger i La Morra centrum i kort gangafstand fra den kendte Belvedere, hvorfra man har udsigt over hele Langhe-området. Men du kan også bare gå ud på den fælles terrasse på stedet og nyde den fantastiske udsigt derfra.

Velkommen ind i vinvarmen

Rocche Costamagna er en af de historiske vinkældre inden for Barolos vinverden. Fra stueetagen har man indgang til selve enoteketet, hvor der er blevet indrettet en særlige bibliotek med bøger om mad og vin. Herfra begynder også rundturen i vinkælderen med tilhørende vinsmagning.

Læs mere om Rocche Costamagna Art Suites

Få værelser lig med intim atmosfære

På første sal af dette gamle hus, som ligger over den historiske vinkælder, har ejeren Alessandro og hans kone Claudia indrettet fire smukke værelser, som byder på noget, der er ret svært at finde: egen terrasse med bord og stole, hvorfra man kan nyde det forhåbentligt gode vejr.

Traditionel morgenmadsbuffet

Morgenmaden serveres som buffet med både søde sager som tærter og croissanter men også mere traditionelle sager som brød, yoghurt, ost og juice. Vi mener ikke, at dette sted egner sig for børn, men det kan varmt anbefales til par.

Personligt indrettede værelser

Hvert værelse er personaliseret ved brug af forskellige farver og en fin belysning. De har alle parketgulve og råder over aircondition, satellitfjernsyn, telefon, minibar samt elkedel med tebreve og nes-kaffe og badeværelse med toilet og bruser. Værelserne er også forsynede med vinflasker, man kan nyde - mod betaling - enten på terrassen eller på selve værelset.

Værelserne på Rocche Costamagna Art Suites

Dobbeltværelse Armonia med terrasse

Værelset Armonia indeholder dobbeltseng og har mulighed for en tredje opredning. Det er udstyret med satellitfjernsyn, telefon, minibar, badeværelse med toilet og bruser samt udgang til bred solterrasse med bord og stole.

Dobbeltværelse Magia med terrasse

Værelset Magia indeholder dobbeltseng og er udstyret med satellitfjernsyn, telefon, minibar, badeværelse med toilet og bruser samt udgang til bred solterrasse med bord og stole.

Dobbeltværelse Spazio med terrasse

Værelset Spazio indeholder dobbeltseng og har mulighed for en tredje opredning. Det er udstyret med satellitfjernsyn, telefon, minibar, badeværelse med toilet og bruser samt udgang til bred solterrasse med bord og stole.

Dobbeltværelse Mistero med panoramisk terrasse

Værelset Mistero indeholder dobbeltseng og er udstyret med satellitfjernsyn, telefon, minibar, badeværelse med toilet og bruser samt udgang til bred solterrasse med bord og stole og panoramisk udsigt.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Rocche Costamagna Art Suites

Læs personlige anmeldelser af Rocche Costamagna Art Suites som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Rocche Costamagna Art Suites. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 12 anmeldelser fra Rocche Costamagna Art Suites

En perle i La Morra

Rocche Costamagna er helt klar vores favorit i La Morra. Familien formår at skabe perfekte rammer for opholdet. Der er blot 4 værelser som er så indbydende og dejlige på alle tænkelige måder - selv "vinskab". Udsigten fra værelsets kæmpe balkon er intet mindre end storslået - skal opleves! Snyd ikke dig selv for vinsmagningen på stedet og hør den spændende historie og den gamle vingård.
Ligger helt centralt i byen og i gåafstand til den skønne gpurmet restaurant BOVIO, som absolut er et besøg værd.

Læs mere

Perfekt sted midt i Piemonte og vinmarkerne

Fantastisk sted - har stadig udsigten til vinmarkerne i erindring.
Dobbeltværelse Mistero med panoramisk terrasse var et hit - husk at booking værelse 4!! Kæmpe terrasse og 2 balkoner med den fineste udsigt.
Lækkert værelse og lækkert badeværelse.
Vi er mest til storbyer, men lille La Morra og Rocche Cosamagna Art Suites i Piemonte var unik.

Læs mere

Et fantastisk sted

Vi boede 4 nætter på Rocche Costamagna i værelset Mistero, som har en stor terrasse med en fantastisk udsigt over vinmarkerne og på klare dage kunne man skimte Matterhorn. Værelset var i delikate farver, rent og pænt. Lille "køkken" hvor man kunne lave kaffe/te og der var køleskab som man kunne forsyne sig med mod afregning på afrejsedagen. God morgenmad og venligt personale. Kan anbefale stedet på det varmeste.

Læs mere

Fantastiske dage i La Morra hos Rocche Costamagna

Vi boede på Mistero i 6 dage omkring månedsskiftet september/oktober. Havde læst gode anbefalinger på forhånd, så forventningerne var store. Rocche Costamagna "leverede varen". Fantastisk værelse med panoramoudsigt fra to balkoner og en stor terrasse med eftermiddagssol, rent og pænt, meget god morgenmad - og ikke mindst et personale som ikke kan roses nok. Flotte restaurerede lokaler ellers, rent museum. Der er et (luksus) problem knyttet til et så fantastisk sted - vi er blevet meget forkælet, og ser for os at vi næppe finder et sted magen til med det første. Så vi kommer igen ved første lejlighed, selvom dette var vores andet ophold i La Morra

Læs mere

En oplevelse og et sted ud over det sædvanlige

Vi havde fornøjelsen at have 3 overnatninger på dette fantastiske sted med en udsigt der næsten ikke kan beskrives - så flot er den.

Gæstfriheden og hjælpsomheden fra personale og ejer mødte os fra første minut til vi desværre måtte sige farvel for at drage videre ud i det skønne Piemonte.

Værelset og badeværelset er i top, og minibar plus udvalg af vinhusets produktion er klar til at gå ombord i ( til senere afregning selvfølgelig ). Endvidere er der mulighed for at lave kaffe og the.
Morgenmaden er også super, og alt forgår i en meget behagelig atmosfære.

Vi tilmeldte os en vinsmagning på stedet, i øvrigt sammen med et finsk par. Det var en meget hyggelig eftermiddag vi der fik, afsluttet med rundvisning i cantinaen af ejeren selv, som vi fik mange snakke med under vores ophold.

Vi fik også købt lidt smagsprøver med hjem - for lidt. Men lysten til at vende tilbage på et senere tidspunkt er stor.

Tak til In Italia for hurtig ekspedition og hjælp - som altid.


Læs mere

Charmerende og hyggeligt sted

I den lille hyggelige by La Morra ligger Rocche Costamagna Art Suites, et meget charmerende og roligt vinhus med fire værelser? Huset ligger meget central, men alligevel roligt. Søde og venlige værter og en rar atmosfære i huset. La Morra har flere dejlige restauranter og er et godt udgangspunkt for ture i Baroloområdet. Der er også rigtig gode muligheder for vandreture både i vinmarkerne og gennem de mange nøddeplantager, som er karakteristisk for området.

Læs mere
 
search map