Agriturismo i La Morra i Piemonte

Rocche Costamagna Art Suites

 
Rocche Costamagna Art Suites er ikke tilgængelig i øjeblikket
Rocche Costamagna Art Suites er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til La Morra og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Værelserne ligger i La Morra centrum i kort gangafstand fra den kendte Belvedere, hvorfra man har udsigt over hele Langhe-området. Men du kan også bare gå ud på den fælles terrasse på stedet og nyde den fantastiske udsigt derfra.

Velkommen ind i vinvarmen

Rocche Costamagna er en af de historiske vinkældre inden for Barolos vinverden. Fra stueetagen har man indgang til selve enoteketet, hvor der er blevet indrettet en særlige bibliotek med bøger om mad og vin. Herfra begynder også rundturen i vinkælderen med tilhørende vinsmagning.

Læs mere om Rocche Costamagna Art Suites

Få værelser lig med intim atmosfære

På første sal af dette gamle hus, som ligger over den historiske vinkælder, har ejeren Alessandro og hans kone Claudia indrettet fire smukke værelser, som byder på noget, der er ret svært at finde: egen terrasse med bord og stole, hvorfra man kan nyde det forhåbentligt gode vejr.

Traditionel morgenmadsbuffet

Morgenmaden serveres som buffet med både søde sager som tærter og croissanter men også mere traditionelle sager som brød, yoghurt, ost og juice. Vi mener ikke, at dette sted egner sig for børn, men det kan varmt anbefales til par.

Personligt indrettede værelser

Hvert værelse er personaliseret ved brug af forskellige farver og en fin belysning. De har alle parketgulve og råder over aircondition, satellitfjernsyn, telefon, minibar samt elkedel med tebreve og nes-kaffe og badeværelse med toilet og bruser. Værelserne er også forsynede med vinflasker, man kan nyde - mod betaling - enten på terrassen eller på selve værelset.

Værelserne på Rocche Costamagna Art Suites

Dobbeltværelse Armonia med terrasse

Værelset Armonia indeholder dobbeltseng og har mulighed for en tredje opredning. Det er udstyret med satellitfjernsyn, telefon, minibar, badeværelse med toilet og bruser samt udgang til bred solterrasse med bord og stole.

Dobbeltværelse Magia med terrasse

Værelset Magia indeholder dobbeltseng og er udstyret med satellitfjernsyn, telefon, minibar, badeværelse med toilet og bruser samt udgang til bred solterrasse med bord og stole.

Dobbeltværelse Spazio med terrasse

Værelset Spazio indeholder dobbeltseng og har mulighed for en tredje opredning. Det er udstyret med satellitfjernsyn, telefon, minibar, badeværelse med toilet og bruser samt udgang til bred solterrasse med bord og stole.

Dobbeltværelse Mistero med panoramisk terrasse

Værelset Mistero indeholder dobbeltseng og er udstyret med satellitfjernsyn, telefon, minibar, badeværelse med toilet og bruser samt udgang til bred solterrasse med bord og stole og panoramisk udsigt.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Casale Mattei

Corneliano d'Alba, Piemonte

Moonfra

Antignano, Piemonte

Ca' Rapulin

Calosso, Piemonte

Anbefalinger til dig

Agriturismo Bevione

Farigliano, Piemonte

Collina San Michele

Vinchio, Piemonte

Populært i Piemonte

search map