Agriturismo i La Morra i Piemonte

La Ca' d'Olga

Irene og Silvana
 
La Ca' d'Olga er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Ca' d'Olga er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til La Morra og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ca´d´Olga er en gammel bondegård der er blevet restaureret og i dag byder på både værelser og lejligheder. Til stedet hører en stor have med svømmebassin hvor man kan nyde freden og roen, og samtidig har man ikke langt til de kendte vinbyer som Barolo, Monforte d'Alba og mange andre.

Besøg de kendte vinbyer

Dette sted ligger fredfyldt mellem de kendte vinbyer Alba og La Morra (12 kilometer til Alba og 5 km til La Morra) omgivet af grønne områder. Gården er for blevet indrettet til at modtage gæster i begrænset omfang med i alt 5 værelser og 4 lejligheder.

Læs mere om La Ca' d'Olga

Morgenmad er serveret

Der serveres morgenmad i opholdsrummet, hvor receptionen også ligger. Hvis vejret indbyder til det serveres denne ude på den store terrasse, hvor man desuden finder den fælles grill. Alle gæster har mulighed for at benytte sig af stedets køleskab til opbevaring af mindre indkøbsvarer.

Hyggekrog i haven med pool

Gæsterne kan naturligvis frit benytte sig af gårdens svømmebassin, der ligger bagerst i haven ca. 50 meter fra hovedhuset og den 20.000 m² store have med hyggelige hjørner for en afslappende stund. Den lille vej, som fører til stedet er ikke særlig trafikeret, men da den løber langs haven, som ikke er aflukket, gør vi opmærksom på det.

Vælg mellem værelse eller lejlighed

Standardværelserne kan rumme op til 3 personer, mens de mere rummelige suiteværelser kan gæste op til 4 personer. Hvert værelse har sin egen farve og er pænt møbleret. De har alle TV og eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

De fire lejligheder er pænt og moderne indrettet og de inddeles i to typer:

Stueetagelejlighed med 2/4 sovepladser (ca. 35 m²)
- Ligger i hovedbygningen i stueetagen. De to lejligheder består af opholdsstue med køkkenhjørne (fire kogeplader og mikrobølgeovn), dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser. Lejlighederne har direkte udgang til enten have eller gårdsplads.

Kvistlejlighed med 2/4 sovepladser (ca. 70 m²)
- Ligger i hovedbygingen på anden etage og er væsentlig større end lejlighederne i stueetagen. Der er meget lavt til loftet visse steder i lejlighederne, hvilket man skal være opmærksom på, hvis man er høj. De to lejligheder består af stor stue med køkkenhjørne (fire kogeplader, mikrobølgeovn og opvaskemaskine) og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med smart hjørnebadekar. Kvistlejlighederne er udstyret med aircondition og vaskemaskine. Der er mulighed for én ekstra opredning.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af La Ca' d'Olga

Læs personlige anmeldelser af La Ca' d'Olga som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Ca' d'Olga. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 15 anmeldelser fra La Ca' d'Olga

Bedømmelse af La Ca' d'Olga

Læs mere

Dejligt sted

Et dejligt sted. Vi var 4 voksne i en stuelejlighed, og det passede fint. Sovesofaen var ikke det bedste, men det gik fint alligevel. Der er fine muligheder for at sidde udenfor.
Morgenmaden er rigtig italiensk.
Personalet er rigtig søde, de taler ikke meget engelsk, men med tegnsprog og et smil kommer man langt. Poolen er også fin, dog ikke så stort et pool-område.
Restauranten er super god. De laver fantastisk mad. Klar anbefales.

Læs mere

Landlig idyl i hjertet af La Morra

Vi nød virkelig roen og stedet som helhed. Personalet var søde og hjælpsomme, især ejeren.
Maden på restauranten var også fin. Det eneste minus, var at poolen virker lidt "forlaft", som om at der ikke er personale til at tage sig af pool området. Fitness rummet var helt i fordærv, det kan ikke bruges!
Men som sagt nød vi ferien på stedet.

Læs mere

Dejlig bolig

Dejlig bolig i et hyggeligt miljø. Vidunderlig mad og service. Dårlig at der ikke var vaskeri og internet virkede kun i det fælles rum. Poolen var beskidt og området omkring den var dårligt holdt. Skiftning af håndklæder og sengetøj måtte vi selv bede om.

Læs mere

Dejligt, autentisk italiensk land idyl

Stedet er rigtig smukt både udenfor i den meget store have og på de mange små skyggefulde terrassen. Også indenfor er der kræset for de autentiske detaljer og lejligheden var rigtig hyggelig og funktionel. Dejligt stort badeværelse. Ejendommen ligger smukt i landlige omgivelser men alligevel tæt på lækre spisemuligheder og by.

Læs mere

2 seniore i dobbeltværelse

Super flot udsigt. Store, pæne, rene rum.
Manglede aircondition - men havde heldigvis selv medbragt en ventilator.

Læs mere
 
search map