Agriturismo i La Morra i Piemonte

La Ca' d'Olga

Irene og Silvana
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Ca´d´Olga er en gammel bondegård der er blevet restaureret og i dag byder på både værelser og lejligheder. Til stedet hører en stor have med svømmebassin hvor man kan nyde freden og roen, og samtidig har man ikke langt til de kendte vinbyer som Barolo, Monforte d'Alba og mange andre.

Besøg de kendte vinbyer

Dette sted ligger fredfyldt mellem de kendte vinbyer Alba og La Morra (12 kilometer til Alba og 5 km til La Morra) omgivet af grønne områder. Gården er for blevet indrettet til at modtage gæster i begrænset omfang med i alt 5 værelser og 4 lejligheder.

Læs mere om La Ca' d'Olga

Morgenmad er serveret

Der serveres morgenmad i opholdsrummet, hvor receptionen også ligger. Hvis vejret indbyder til det serveres denne ude på den store terrasse, hvor man desuden finder den fælles grill. Alle gæster har mulighed for at benytte sig af stedets køleskab til opbevaring af mindre indkøbsvarer.

Hyggekrog i haven med pool

Gæsterne kan naturligvis frit benytte sig af gårdens svømmebassin, der ligger bagerst i haven ca. 50 meter fra hovedhuset og den 20.000 m² store have med hyggelige hjørner for en afslappende stund. Den lille vej, som fører til stedet er ikke særlig trafikeret, men da den løber langs haven, som ikke er aflukket, gør vi opmærksom på det.

Vigtig information

Poolen er på grund af en teknisk udfordring lukket i hele 2019.


Vælg mellem værelse eller lejlighed

Standardværelserne kan rumme op til 3 personer, mens de mere rummelige suiteværelser kan gæste op til 4 personer. Hvert værelse har sin egen farve og er pænt møbleret. De har alle TV og eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

De fire lejligheder er pænt og moderne indrettet og de inddeles i to typer:

Stueetagelejlighed med 2/4 sovepladser (ca. 35 m²)
- Ligger i hovedbygningen i stueetagen. De to lejligheder består af opholdsstue med køkkenhjørne (fire kogeplader og mikrobølgeovn), dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser. Lejlighederne har direkte udgang til enten have eller gårdsplads.

Kvistlejlighed med 2/4 sovepladser (ca. 70 m²)
- Ligger i hovedbygingen på anden etage og er væsentlig større end lejlighederne i stueetagen. Der er meget lavt til loftet visse steder i lejlighederne, hvilket man skal være opmærksom på, hvis man er høj. De to lejligheder består af stor stue med køkkenhjørne (fire kogeplader, mikrobølgeovn og opvaskemaskine) og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med smart hjørnebadekar. Kvistlejlighederne er udstyret med aircondition og vaskemaskine. Der er mulighed for én ekstra opredning.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map