Hotel i La Morra i Piemonte

Hotel Corte Gondina

 
Hotel Corte Gondina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Corte Gondina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til La Morra og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Et ophold på Hotel Corte Gondina er et ophold på et særdeles smagfuldt 3-stjernet byhotel i La Morra med stor stemningsfuld have med swimmingpool. Ud over reception så har hotellet et afslappende og elegant loungeområde indrettet i en historisk vinkælder, bar og morgenmadssal. De fleste af værelserne vender ud mod haven og swimmingpoolen.

Behagelig gåafstand til centrum af La Morra

La Morra landsbymidte ligger ca. 250 m væk. Her er der vinbarer og et fint vue oppe fra udkigpladsen Belvedere, som er kendt i hele området. Der er også flere restauranter i gåafstand fra hotellet.

Læs mere om Hotel Corte Gondina

Du vil stortrives på Corte Gondina

Ud over reception så har hotellet et afslappende og elegant loungeområde indrettet i en historisk vinkælder med masser af læsestof - og der er desuden en bar og morgenmadssal, hvor morgenmaden serveres som buffet. De fleste af værelserne vender ud mod haven og swimmingpoolen (der er ingen elevator på hotellet). I 2012 har hotellet indviet et nyt wellnesscenter Sweet Personal Spa med bla. sauna, jacuzzi og mange andre behandlingsmuligheder. Wellnesscentret kan benyttes mod tillæg.

Dobbeltværelse Classic
- De 8 Classic-værelser er meget smagfuldt og elegant indrettede og har alle aircondition, sat-tv, minibar, internetadgang, telefon og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. I to af disse værelser er der mulighed for en ekstra opredning.
Dobbeltværelse Superior
- De 4 Superior-værelser er meget smagfuldt og elegant indrettede og har alle aircondition, sat-tv, minibar, internetadgang, telefon og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Disse værelser er lidt større end Classic-værelserne og to af dem har balkon. I to af disse værelser er der mulighed for op til to ekstra opredninger.
Dobbeltværelse Deluxe
- De 2 Deluxe-værelser er meget smagfuldt og elegant indrettede og begge alle aircondition, sat-tv, minibar, internetadgang, telefon og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Disse værelser er på størrelse med Superior-værelserne og har desuden balkon og himmelseng. I disse værelser er der mulighed for en ekstra opredning.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Corte Gondina

Læs personlige anmeldelser af Hotel Corte Gondina som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Corte Gondina. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Hotel Corte Gondina

Hyggelig bolig i La Morra

Boligen ligger lige i udkanten af La Morra. La Morra er en lille landsby, så det er alligevel en central beliggenhed. Det var let at komme dertil med bil og hotellet havde en enorm parkeringsplads, så vores store minivan kunne godt få plads.

Hyggeligt hotel med boutique-følelse. Rent & rummeligt værelse. Vi boede 4 voksne i Superior dobbeltværelse uden problemer.

Læs mere

Flot hotel med god morgenmad og godt værtskab

Vi var 2 familier som boede på hotellet i tre nætter. Vi er tilfredse med opholdet på trods af at La Morra er en meget kedelig by, som foruden et par restauranter og et vinudsalg ikke har meget at byde på. Hotellet har ok Classic room, som er noget små, men ellers ok. Hotellet har en god morgenmad som kan nydes i haven. Fint poolområde

Læs mere

Lille hyggeligt og charmerende hotel i skønne Piemonte

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Corte Gondina

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Corte Gondina

Læs mere

Erik og familie fra Vallensbæk boede på Hotel Corte Gondina i La Morra fra d. 27. til d. 31. juli 2012.

Hotel Corte Gondina i La Morra lever fuldt op til den høje standard de ønsker på stedet, men uden det bliver stift og formelt. Det er en familie der ejer stedet, man føler sig meget velkommen og er helt sikker på de vil gøre alt for at ens ophold skal være så godt som muligt. Når man opholder sig på hotellet føler man sig lukket ind i en anden verden, væk fra byen – hvor man kan nyde livet enten på terrassen eller nede ved pool området. Morgenmaden er super, ikke kun efter italienske forhold, der er et stort udvalg af såvel brød, kager og masser af frisk frugt – og har man lyst til lidt let til frokost er der også mulighed for det – eller noget koldt at drikke senere på dagen.
La Morra er et godt udgangspunkt for udflugter til de forskellige vinområder, hvor den ene vingård afløser den anden. Selve byen er der ikke meget gang i længere – der er selvfølgelig de restauranter som der skal være, men efter fire dage kan man godt trænge til lidt mere liv – men der er selvfølgelig andre byer i nærheden.
Jeg kunne godt forestille mig at vende tilbage til Corte Gondina igen, f.eks. som udgangspunkt for en efterårs vintur i ”Barolo-land”.

Læs mere
 
search map