Hotel i La Morra i Piemonte

Hotel Corte Gondina

 
Hotel Corte Gondina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Corte Gondina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til La Morra og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Et ophold på Hotel Corte Gondina er et ophold på et særdeles smagfuldt 3-stjernet byhotel i La Morra med stor stemningsfuld have med swimmingpool. Ud over reception så har hotellet et afslappende og elegant loungeområde indrettet i en historisk vinkælder, bar og morgenmadssal. De fleste af værelserne vender ud mod haven og swimmingpoolen.

Behagelig gåafstand til centrum af La Morra

La Morra landsbymidte ligger ca. 250 m væk. Her er der vinbarer og et fint vue oppe fra udkigpladsen Belvedere, som er kendt i hele området. Der er også flere restauranter i gåafstand fra hotellet.

Læs mere om Hotel Corte Gondina

Du vil stortrives på Corte Gondina

Ud over reception så har hotellet et afslappende og elegant loungeområde indrettet i en historisk vinkælder med masser af læsestof - og der er desuden en bar og morgenmadssal, hvor morgenmaden serveres som buffet. De fleste af værelserne vender ud mod haven og swimmingpoolen (der er ingen elevator på hotellet). I 2012 har hotellet indviet et nyt wellnesscenter Sweet Personal Spa med bla. sauna, jacuzzi og mange andre behandlingsmuligheder. Wellnesscentret kan benyttes mod tillæg.

Dobbeltværelse Classic
- De 8 Classic-værelser er meget smagfuldt og elegant indrettede og har alle aircondition, sat-tv, minibar, internetadgang, telefon og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. I to af disse værelser er der mulighed for en ekstra opredning.
Dobbeltværelse Superior
- De 4 Superior-værelser er meget smagfuldt og elegant indrettede og har alle aircondition, sat-tv, minibar, internetadgang, telefon og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Disse værelser er lidt større end Classic-værelserne og to af dem har balkon. I to af disse værelser er der mulighed for op til to ekstra opredninger.
Dobbeltværelse Deluxe
- De 2 Deluxe-værelser er meget smagfuldt og elegant indrettede og begge alle aircondition, sat-tv, minibar, internetadgang, telefon og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Disse værelser er på størrelse med Superior-værelserne og har desuden balkon og himmelseng. I disse værelser er der mulighed for en ekstra opredning.

Skjul teksten
 
 
search map