Hotel i La Morra i Piemonte

Hotel Corte Gondina

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Et ophold på Hotel Corte Gondina er et ophold på et særdeles smagfuldt 3-stjernet byhotel i La Morra med stor stemningsfuld have med swimmingpool. Ud over reception så har hotellet et afslappende og elegant loungeområde indrettet i en historisk vinkælder, bar og morgenmadssal. De fleste af værelserne vender ud mod haven og swimmingpoolen.

Behagelig gåafstand til centrum af La Morra

La Morra landsbymidte ligger ca. 250 m væk. Her er der vinbarer og et fint vue oppe fra udkigpladsen Belvedere, som er kendt i hele området. Der er også flere restauranter i gåafstand fra hotellet.

Læs mere om Hotel Corte Gondina

Du vil stortrives på Corte Gondina

Ud over reception så har hotellet et afslappende og elegant loungeområde indrettet i en historisk vinkælder med masser af læsestof - og der er desuden en bar og morgenmadssal, hvor morgenmaden serveres som buffet. De fleste af værelserne vender ud mod haven og swimmingpoolen (der er ingen elevator på hotellet). I 2012 har hotellet indviet et nyt wellnesscenter Sweet Personal Spa med bla. sauna, jacuzzi og mange andre behandlingsmuligheder. Wellnesscentret kan benyttes mod tillæg.

Dobbeltværelse Classic
- De 8 Classic-værelser er meget smagfuldt og elegant indrettede og har alle aircondition, sat-tv, minibar, internetadgang, telefon og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. I to af disse værelser er der mulighed for en ekstra opredning.
Dobbeltværelse Superior
- De 4 Superior-værelser er meget smagfuldt og elegant indrettede og har alle aircondition, sat-tv, minibar, internetadgang, telefon og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Disse værelser er lidt større end Classic-værelserne og to af dem har balkon. I to af disse værelser er der mulighed for op til to ekstra opredninger.
Dobbeltværelse Deluxe
- De 2 Deluxe-værelser er meget smagfuldt og elegant indrettede og begge alle aircondition, sat-tv, minibar, internetadgang, telefon og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Disse værelser er på størrelse med Superior-værelserne og har desuden balkon og himmelseng. I disse værelser er der mulighed for en ekstra opredning.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa del Borgo

Canelli, Piemonte

Hotel Ca' del Lupo

Montelupo Albese, Piemonte

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Anbefalinger til dig

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Residence Da Felicin

Monforte d'Alba, Piemonte

Villa Cornarea

Canale d'Alba, Piemonte

Populært i Piemonte

search map