Anmeldelser af B&B Fior di Farine

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af B&B Fior di Farine

Læs personlige anmeldelser af B&B Fior di Farine som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af B&B Fior di Farine. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 6 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Tommy og rejsepartner fra Klågerup i Sverige boede på B&B Fior di Farine i La Morra fra d. 1. til d. 3. august 2009.

Efter ugens ophold på Podere Santa Francesca kørte vi op til Piemonte i byen La Morra og havde et par rigtig gode dage på B&B Fior di Farine, et utrolig dejligt sted med en god og meddelsom vært som fra start af tipsede os om en ny restaurant i byen, "Borgogno & Cogno" på Via XX Settembra 18 i La Morra. Jeg tror aldring nogen sinde vi har fået et bedre måltid mad serveret med udvalgte glas med den dejligste Barolo vin - og regningen sluttede på beskedne 65 € for 2 personer, 3 retter udsøgt mad, vin og kaffe - det var en "vauw" oplevelse! Vi takkede selvfølgelig vores vært mange gang for tipset - og selve La Morra er absolut et besøg værd, her står man på "toppen" og kigger ned på Barolo og hele Langhe. Byen har en god størrelse og der er ikke alt for mange turister. Standarden på værelset i B&B Fior di Farine var meget høj, vi ville gerne have haft hele badeværelset med hjem, men værten protesterede....Så alt i alt har vores ferie været en rigtig god oplevelse, og alting klappede som det skulle, mange tak for det!!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Henrik og familie fra Vejle boede på B&B Fior di Farine i La Morra fra d. 7. til d. 11. juli 2009.

I La Morra var der skønt. Værtsparret super søde og værelser og morgenmad helt i top. Vi var i Alba og kunne huske, at der på jeres hjemmeside var anbefalet restauranten "Al dente". Da vi tilfældigt kom forbi gik vi der ind. Det var en skidt oplevelse. Det er den eneste gang i Italien (og vi har været der mange gange), hvor vi har fået ukogt pasta. Vi bad om en ny portion, men den kom ikke, og da vi rykkede, fik vi et ubehøvlet svar af tjeneren. Maden kom stadig ikke, så vi bad om regningen. Det blev også modtaget meget negativt. Det kan være et uheld med maden, men det bør så rettes uden brok. Så måske er det ikke den bedste anbefaling længere. Til gengæld kunne I anbefale Restaurant Bovio i La Morra: Helt igennem uovertruffen. Vi fik et af de bedste måltider nogensinde og kunne nyde den fantastiske udsigt.....

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Lars og rejsefælle fra Skødstrup boede på B&B Fior di Farine i La Morra fra d. 16. til d. 18. juli 2009.

B&B - kort sagt KONGE!. Nu er vi ikke de store vinexperter, men heldigvis havde havde min bror og kæreste været der før os og henviste os til vinbonde med en dansk kone.
Hende besøgte vin og det var lærerigt. Vinen var god det sammen var prisen. Ferrero Fratelli og ligger i Annunziata. I bør i forbindelse med at gæster kører til La Morra opfordre dem til at handle vand mv., idet butikken i byen er åben som vinden blæser - i højsæsonen. TAK for alle jeres tips og hjælp - vi har haft en god ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Carsten og rejsepartner fra København S boede på B&B Fior di Farine i La Morra fra d. 14. til d. 16. juli 2009.

Vi har haft en fantastisk tur til La Morra, det har været en fornøjelse at samarbejde med In Italia og B&B Fior De Farine er et suverænt sted.

Restaurant Belvederre er blevet solgt og Gian Bovio har nu åbnet en ny restaurant kaldet "Bovio", som ligger lige nord for byen. Det er det mest fantastiske sted og her fås utrolig høj kvalitet til prisen. I modsætning til hvad rygtet siger om Belveddere.

Et lille fif til dem med et lidt mindre budget end størsteparten af turisterne i La Morra, så kan man fra pladsen ved Belvederre gå ned ad trapperne til højre langs borgmuren, hvor man finder en lille afsats med en endnu bedre (og billigere) udsigt end fra Belvederres borde. Her kan man med fordel medbringe en god og billig flaske lokal vin fra Cantina Communale og en Panini fra Café Murra.

For danskere er det oplagt at arrangere et besøg (B&B Fior De Farine kan hjælpe med dette) hos vinhuset Frattelli Ferrero, hvor danske Nina Ferrero og hendes italienske mand har til huse. Hos hende fik vi en meget interessant rundvisning i stedets vinkælder, så dele af deres produktionsanlæg og smagte indtil flere af husets vine inden der blev
mulighed for at købe lidt med hjem. En suveræn oplevelse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Asbjørn og rejseledsager fra Roskilde boede på B&B Fior di Farine i La Morra fra d. 8. til d. 18. juli 2009.

Vi havde en dejlig tur til La Morra og Fior Di Farine, der desværre blev forkortet af arbejde i Danmark. Fior Di Farine er et godt Bed and Breakfast med en god tagterrasse - eneste minus var trafikken nedenfor terassen, der til tider afbrød idyllen midt i den stille by.

Området omkring La Morra er helt ideelt for vinelskere med mange vingårde og enotekaer.
Vi var dog uheldige med en restaturant i Barolo (Enoteche de Poste - eller noget i den retning). Maden var elendig og meget dyr €45 for Antipasti og 1/2 flaske vin. Alle der besøger området bør undgå stedet, mens flere af de lokale restauranter i La Morra og især den lokale slow food restaurant "Per Bacco" med dens høje kvalitet og fornuftige priser gav flere gode oplevelser, da den var i gå-afstand fra Fior di Farine, hvilket kun gjorde vinoplevelsen endnu bedre. Per Bacco leverede pizzaer i en kvalitet, der er sjælden...også i Italien til priser mellem €6-10. Har man mod på Pers 4 retters menu til €25 pr. person går man heller ikke galt i byen. Restauranten er næsten fyldt hver aften, så skal du være sikker på et bord, så kom tidligt sammen med børnefamilierne eller bestil bord.

Hvis man ikke vil køre efter maden, kan vi desuden anbefale en lille vinbar/restaurant ved siden af turistkontoret (kan desværre ikke huske navnet). Her kan man smage et bredt udvalg af vinene fra området pr. glas, mens man forsøder tilværelsen med en let anti pasti eller en flerretters menu i de tilstødende restaurationslokaler (priserne er noget over middel, men kvaliteten er også derefter). Begge restauranter er børnevenlige (vi havde vores 8 måneder gamle søn med på Per Bacco. Han sov sødt på den store udendørs terrasse, mens vi kunne nyde udsigten og den gode mad).

Vi kan således varmt anbefale stedet og Fior di Farine. Vi vender gerne tilbage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 1 voksen, 2 børn
Navn
Anja fra Silkeborg boede på B&B Fior di Farine i La Morra fra d. 6. til d. 9. juli 2009. Husn skrev efter det korte ophold:

Vi har haft nogle super gode dage hos Margherita på B&B Fior Di Farine. Det eneste vi har at sige er, at jeres beskrivelse af området er slet ikke malende nok. Det var virkelig hyggelig og smuk landsby. Alt var mere end i orden hos Fior Di Farine. Dog vil vi sige at tre nætter er nok til at have udforsket området og prøve restauranterne - hvor vi for øvrigt varmt kan anbelafe Per Bacco.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Karen og familie fra Herning boede på B&B Fior di Farine i La Morra fra d. 8. til d. 11. april 2009.

Endnu et særdeles vellykket ophold i Italien booket gennem in-italia. La Morra er et rigtig godt udgangspunkt for ture rundt til de små, berømte vinbyer i området. Der er rigtig meget at se, og vores værtinde Margeritha stillede sig gerne til rådighed med sin viden om området. Hun viser også gerne rundt på Møllen, hvorfra man kan købe de fineste melsorter med hjem. Der er rigtig gode spisesteder i La Morra, bare spørg Margeritha, hun bestiller også gerne bord. En rigtig lækker menu med 4-5 retter til 25 Euro, med en fin lokal vin til 20. Det kunne ikke være bedre. Værelset var dejligt, smukt indrettet, alt var nyt og meget rent, som altid i Italien. Forplejningen noget ganske særligt, alt var økologisk, hjemmelavet og brød m.v. nybagt. Virkelig et sted vi kan anbefale.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2009
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2009
Antal rejsende 7 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map