Anmeldelser af B&B Fior di Farine

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af B&B Fior di Farine

Læs personlige anmeldelser af B&B Fior di Farine som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af B&B Fior di Farine. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Else og familie fra Herning boede på B&B Fior di Farine i La Morra fra d. 7. til d. 11. juli 2011.

Vi har nu tilbragt 4 nætter i La Morra på Fior di Farine, og det er helt korrekt, når der står, at stedets eneste "fejl" er, at man nødigt tager derfra igen. Vi ønsker klart at vende tilbage, men næste gang for en hel uge. Jeg vil være glad for, hvis I vil hilse vores vært i La Morra og sige mange tak for en fanstastisk oplevelse. Alle var i særklasse søde og serviceminded. Morgenmaden er en oplevelse i sig selv og værelserne er perfekte. Oveni er der adgang til en vidunderlig terrasse. Det var ren nydelse!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Niels og Hanne boede på B&B Fior di Farine i La Morra fra d. 24. til d. 27. juni 2011.

Fior di Farine er et meget rart sted i en hyggelig by perfekt anbragt i et dejligt landskab. Byen er ingen arkitektonisk perle men en rar og hyggelig by med en forrygende udsigt.Der er adskilliger restauranter af forskellig karakter og prisniveau; men vi løb ikke ind i nogen dårlig restaurant.
Vi nød terrassen meget. Fin udsigt, og man kan hele dagen vælge mellem sol og skygge. I skal imidlertid være opmærksomme at stedet ikke er så godt for folk der er følsomme overfor trafikstøj. Terrassen ligger lige ud til hovedgaden som også fungerer som gennemfartsvej. Vi følte os ikke generede, men måtte af og til standse samtalen mens en særligt larmende motorcykle, lastbil eller traktor kørte forbi.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Peter fra Middelfart boede på B&B Fior di Farine i La Morra fra d. 16. til d. 19. maj 2011.

Tak for en god behandling som altid.

Stedet var rigtigt godt og bedre end forventet - søde mennesker og god morgenmad. Værelser var ikke prangende, men set som helhed var der klart mere kvalitet end vi havde forventet til prisen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Egentlig var det tilfældigt at vi fandt initalia.dks hjemmeside og dermed La Morra og Fior di Farine da vi planlagde en uges ferie i Piemonte her i september.
Forventningerne var store da vi tog af sted, ikke mindst fordi vi - efter at vi havde bestilt opholdet - faldt over en norsk bog med titlen ”Lykke i Piemonte”. (Klaus og Bibbi Hagerup, Oslo, 2009). En bog om mad, vin og mennesker i Piemonte skrevet med humor og selvironi af to forfattere på vinrejse med udgangspunkt i netop La Morra.
Det var absolut en ekstra fornøjelse at gå rundt i den lille bys gader og nikke genkendende til gadenavne og restaurationsskilte. For første gang i vores liv besøgte vi et par vingårde – ikke dem fra bogen, men bl.a. Brødrene Ferrari i landsbyen Annunziata hvor konen, Nina, er dansk og fortalte om deres egne vine og lidt om områdets historie.
Vi gik ture i omegnen, turistkontoret har lavet flere vandreture med tilhørende kort. Vi kørte til flere af de nærliggende byer: Barolo (så bl.a. proptrækkermuseet!), Alba, Asti og Neive (købte dejlig vin i pølser hos La Contea). Smukt og grønt – venlige, hjælpsomme mennesker alle steder.
Og ikke mindst nød vi opholdet på Fior di Farine med venlige ansatte som tålmodigt gik ind for at forstå vores begynderitaliensk, et dejligt værelse og udmærket morgenmad. I baggården ligger møllen hvor man også kan købe mel. Supergodt vakumpakket økologisk mel. Det skal vi have noget mere af næste gang!

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Maria og rejsefælle fra Århus boede på B&B Fior di Farine i La Morra fra d. 15. til d. 17. juli 2010.

Vi havde en virkelig god oplevelse af La Morra.

Turen op til byen La Morra var utrolig smuk. Man kunne allerede fra en god afstand se byen ligge på en af toppene og med udsigt til alle vinmarkerne der ligger i et bakket landskab. Byen var utrolig flot, hyggelig og stille. Stilen var meget landlig og italiensk. Vi gik nogle meget smukke gåture i byen blandt de gamle bygninger og de små gader belagt med brosten. Derudover var der en fantastisk udsigt ud over vinmarkerne så langt øjet kunne række. På toppen ved den gamle borg, fik vi nogle gode italienske måltid mad og vin, serveret af en tjener der ikke kunne et ord engelsk, men som var meget smilende, venlig og på italiensk forsøgte at forklare hvad hun synes vi skulle opleve fra deres menu. Det var kun med til at gøre oplevelsen meget mere autentisk.

Hotellet var også rigtig hyggeligt, (italiensk) hjemligt og holdt i en flot italiensk stil. Værelserne var meget moderne, men stilen var som sagt holdt i en hyggelig gammeldags italiensk stil. Værtskabet var også rigtig søde og hjælpsomme.

Af tips til de næstkommende vil vi anbefale at køre/gå/cykle turen til den nærtliggende by Barolo. Byen er som La Morra meget hyggelig og stille og vi fik endnu en god oplevelse af et Italiensk måltid, samt virkelig god betjening. Derudover tilbyder Hotellet Barolo adgang til en pool mod entré (5 euro). Det var rigtig rart at få et dyp i poolen og ligge og slappe af, igen med en fantastisk udsigt.

Derudover har vi været meget glade for at booke hotellet igennem jeres selskab. I har nogle gode beskrivelser på jeres hjemmeside af de forskellige hoteller og steder. I virker som et selskab der er meget serviceminded og ønsker at jeres kunder skal have en god oplevelse, hvilket kun giver tryghed og tilfredshed. Vi vil sikkert vende tilbage til jeres hjemmeside næste gang turen går til Italien... hvilket den helt sikkert gør :-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 1 voksen, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map