Anmeldelser af B&B Fior di Farine

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af B&B Fior di Farine

Læs personlige anmeldelser af B&B Fior di Farine som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af B&B Fior di Farine. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Absolut vidunderligt, dejligt og roligt sted!

Vi er et par i 40'erne og da vi denne gang ikke havde lyst til (eller orkede pga. varmen) at tage på storby ferie, besluttede vi at La Morra ude "på landet" i Piemonte lige måtte være sagen.
Det var ret tilfældigt at vi valgte at bo på B&B Fior di Farine, men det lød hyggeligt og vi har bestemt ikke fortrudt at det blev der.
Der var altid rent og pænt, masser af guidebøger, foldere og anden info. man kunne benytte sig af, i en lille fælles stue og kun søde og hjælpsomme mennesker der ejede/passede stedet.
Skøn og rolig terasse man nemt kom ud på, fra alle værelserne. Dog lidt trafik på den forbigående vej, men intet af betydning for vores vedkommende.
Dejligt sted som vi helt sikkert vil vende tilbage til, hvis vi kommer på de kanter igen.

Anbefaling til kommende gæster

Med mindre man KUN vil slappe af eller er en meget aktiv "vandrer", er det en stor fordel at leje en bil eller være kørende selv, da der ikke lige kører busser rundt omkring til de forskellige byer og seværdigheder.
Husk også at en af de bedste frokost "restauranter" er i kanten af en lille landevej, under f.eks. et nøddetræ med udsigt over vinmarker så langt øjet rækker, - medbringende en masser lækkerier fra det lokale supermarked (oste, tomater, brød, pølser, ferskner o.s.v.)
Her kan man virkelig dyrke Slow-Living konceptet :o) og stadig få oplevet en masse.
Vi ville gerne se en cantina, men fik ikke lige meldt os på nogle rundvisninger da vi tog en dag ad gangen, -så i stedet holdte vi bare ind et sted, en dag midt i seista'en og spurgte om det var muligt at kigge ind. En af ejerne viste os gladeligt rundt på hele stedet med stor entusiasme, og ville bagefter ikke have noget for rundturen -vi købte selvfølgelig så noget af hans vin.

B&B Fior di Farine
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

Ikke direkte udsigt ud over vinmarker fra Fior di Farine, men så behøvede man blot at gå få minutter derfra, for at stå med det flotteste udsyn over vinmarker og andre småbyer i dale og på bakketoppe.
 
Selve indkvarteringen på B&B Fior di Farine
Dobbeltværelse

Mht. morgenmaden (som jeg godt ved, ikke er den samme i Italien som i Danmark, men man kunne dog godt have ønsket sig lidt mere ost og brød (nu hvor de selv bagte de hele alligevel). Der var en slags
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Èt fantastisk sted i hjertet af Piemonte

Vi boede på Fior di Farine 4 dage i juli måned, og det er på alle måder et fantastisk sted at bo i Piemonte.
Først og fremmest er hotellet og værelserne pæne, hyggelige og rene. Der er en fin terasse til afslapning, og der er plads til opbevaring af indkøbt vin i underetagen, så vinkasser ikke skal slæbes op på eget værelse. Morgenmadsbuffeten er den lækreste, vi endnu har oplevet i Italien, med alt hvad man kan begære af youhurt, frugt, brød, kager og lækre juicer at drikke til.
Noget af det særligt fantastiske ved Fior di Farine er de utrolig søde og hjælpsomme ejere. Vi oplevede problemer med vores bil, der pludselig skulle på værksted. Her sørgede ejerne af Fior di Farine både for at kommunikere med de italienske mekanikere for os, samt at køre os til et biludlejningssted, hvor vi kunne få en lånebil.
Endelig er der en lille fin butik i forlængelse af hotellet med lækre mel- og kornprodukter, som kan købes med hjem.
Vi oplevede byen La Morra som et godt valg, idet byen indeholder en del lækre restauranter og samtidig er noget mindre turistet, end eks. Barolo fremstår. Der er desuden en rigtig hyggelig stemning i byen. For de vininteresserede ligger La Morra godt med mange vingårde rundt omkring byen. Her er der rig mulighed for at smage og købe vin af høj kvalitet og til gode priser, hvis man opsøger de mindre producenter, som efter vores oplevelse er meget venlige og imødekommende.
Alt i alt må La Morra og i særdeleshed Fior di Farine være et af de absolut bedste steder at bo, hvis man skal på ferie i Piemonte-området!

Anbefaling til kommende gæster

Vi kan især anbefale restauranterne "La Fontanazza" og "More et macine", der begge laver meget lækker og gennemtænkt mad men til rimelige penge.
Vi blev flere gange frarådet den tidligere stjernerestaurant "Belvedere", der ellers er nævnt i guidebøgerne. Der er kommet nye ejer, og det gastronomiske niveau skulle være langt fra det niveau, der var tidligere.

B&B Fior di Farine
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på B&B Fior di Farine
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Klaus og familie fra Års boede på B&B Fior di Farine i La Morra fra d. 23. til d. 26. juli 2012.

Turen var rigtig god og der er bestemt ikke noget at udsætte på nogen af de steder hvor vi boede, specielt stedet i La Morra, her var de helt fantastiske og meget gæstfri og hjælpsomme med forslag til udflugter dem kunne vi godt finde på at besøge igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Glimrende overnatningssted med udmærkede værelser på møllen rimelig centralt i en meget stille og hyggelig by. Værtinde og morgenmadskollegaen taler udmærket engelsk. Udsigten fra toppen af byen ved Hotel Belvedere findes næppe flottere. Flere gode spisesteder. Prøv især More and Machine, ude på altanen. Fine vandremuligheder i vinbakkerne. Kort over vandreture fås på hotellet. Flere imødekommende vinsmagningsmuligheder, også under vandreturene. Gå ind til Nina Ferrero i Annunziata, så fås vinsmagning og -køb også på dansk. Et par dage i dette Baroloområde kan absolut anbefales og møllen er et godt sted at bo.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Per og rejseledsagere fra Sandviken i Sverige boede på B&B Fior di Farine i La Morra den 20.-23 juli 2012.

Vores tur til Italien var rigtig god på enhver måde. Alle vi har mødt har været meget hjælpsomme og gjort vores ophold til det bedste. Vi begyndte vores rejse med Cinque Terre og Riomaggiore, Hotel Argentina, god service, god morgenmad, lille, men funktionelt værelse.Fortsatte rejsen til Piemonte, La Morra. Meget flot landsby, med uvirkeligt smuk udsigt ud over marker og gårde. Det Bed & Breakfast vi boede på var delvist skuffende.Positivt at det var et meget rart værelse, dejligt badeværelse, venligt personale, søde ejere / værtinde, god morgenmad, god service med te og kaffe selvbetjening, fin spisestue og terrasse, central beliggenhed i landsbyen. Negativt: beliggenhed beliggenhed beliggenhed... desværre var der hele tiden trafik forbi huset. Det var svært at sidde på terrassen på grund af det. Det trækker bedømmelsen ned. Piemonte og vandreture:Det var så varmt, at det ikke fungerede ud til at gå mellem landsbyerne alle steder. Vi kørte i bil i stedet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Torleif fra Bergen i Norge boede på B&B Fior di Farine i La Morra fra d. 2. til d. 4. juli 2012.

Vi havde en flot tur i Italien og opholdet på B&B Fior di Farine i La Morra var super! Alt OK og fantastisk vært!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Mette og rejsefælle fra Gentofte boede på B&B Fior di Farine i La Morra fra d. 17. til d. 20. oktober 2011.

Nu er det ikke første gang vi har boet på Fior di Farina, men jeg vil kun nævne vores oplevelse denne gang.
Vi husker ikke sengen og morgenmaden så dårlig for 3 år siden. Jeg tror desværre ikke der bor nok italienere på
stedet.

Stedet er som sådan helt fint. Men ligger i en meget død by, og det er lidt problematisk, når man næsten altid skal køre i bil
ud for at spise/drikke. (Det er jo trøflerne og vinene, specielt de røde, der giver dette område mening). Det er desværre næsten
umuligt at få en taxa, endda selv om man som os, taler sproget.
Rengøringen på stedet er perfekt, men sengenes komfort, er nærmest som at ligge direkte på jorden blot på et liggeunderlag.
Morgenmaden er ikke særlig Italiensk, Kun det at brødet er rigtigt tørt. Desværre var der også kun mørkt brød. Og meget lidt
i friske kager, marmelader og naturligvis nutellaen, som er helt uundværlig på morgenbordet i IT.
Byen er uden noget andet at byde på en enkelte gode og hyggelige spisesteder og en ganske dejlig vinbar.

Rigtig gode steder:
Vinbaren, Vinaria, San Giorgio, Via Umberto 1. Helt Italiensk i sjælen, med god blanding af vine i glas og et enkelt, Italiensk køkken.
Ristorante, Bovia, Via Alba 17 bis. Helt fantastisk trøffel menu og masser af gode vine. Ligger i gå afstand for de fleste.
(husk at bestille bord).
Ristorante, Belvedere, Piazza Castello 5. Helt fantastisk til frokoster. (Stedet er så populart, at de kan være lidt specille om aftenen,
her er det en fordel at stille krav og holde fast). (husk af bestille bord).
Osteria, More e Macine, Via XX Settembre 18. Godt og autentisk køkken og gode vine.
Osteria, Per Bacco, Via Roma 30. Rigtigt godt til Pizza.
Et lille Osteria i Santa Maria, 4 km derfra, har også rigtig dejlig menu og vine. (husk af bestille bord).

In-Italia's kommentar

Vi er oprigtig kede af at høre om jeres oplevelser af morgenmaden. Morgenmaden er netop en af Fior di Farines styrker, hvilket størstedelen af vores kunder også fremhæver. Vi har videregivet jeres kommentar her om til stedet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map