Hotel i La Morra i Piemonte

B&B Fior di Farine

Økologisk og hjemmelavet morgenbuffet Gårdbutikken med egne produkter Stemningsbilleder fra møllen Stemningsbilleder fra møllen
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Ulempen ved dette skønne sted er, at man ikke ønsker at forlade det igen! Gæstfriheden og den helhjertede modtagelse får én til at føle sig som en ven af huset.

Få hjemmebagt brød til din morgenmad

Fior di Farina er en del af en gammel aktiv mølle Mulino Sobrino, hvor der males korn, som sælges til de lokale bagere. Desuden bruger de selv melet aktivt til bagning af brød til gæsternes morgenbuffet, hvor det meste (læs: det hele) er hjemmelavet og økologisk. I den lille gårdbutik er det muligt at købe nogle af deres specialiteter med hjem: prøv fx den fintmalede majsmel, som bruges til polenta - Norditaliens 'nationalret'. Gæsterne er velkomne til en rundvisning på møllen ledsaget af lidt historie omkring stedet.

Læs mere om B&B Fior di Farine

Spis ude og lad bilen stå

Når man skal ud at spise om aftenen, kan man nemt lade bilen stå (det skylder man næsten områdets gode rødvin), da der er flere restauranter i La Morra. Restauranten Il Laghetto ligger ca. 5 minutters gang væk (se separat beskrivelse under La Morra og "Udflugter og restauranter"). Man kan også nyde det behagelige klima på den solrige fællesterrasse, som vender ud mod den lettere trafikerede vej, der gennemløber byen.

Du bor centralt i rolige omgivelser

Afstanden til centrum af La Morra er blot ca. 400 m, da Fior di Farine ligger i udkanten af byen. Det betyder også, at der er kort afstand til de flotte landskaber uden for byen: for eksempel løber den kendte Barolovej Il Sentiero del Barolo lige forbi huset og fører blandt andet ned til det farverige og kunstfærdige kapel Cappella del Barolo.

Fælles solterrasse med pool

Fior di Farine kan det hele. Her er nemlig også en lille pool. Den er blevet anlagt på en terrasse på 1. sal, som nås via en gangbro fra hovedbygningen. På terrassen finder du liggestole, borde og stole, udendørsbruser og, et par trin oppe, poolen med vandmassage og mulighed for modstrøm for dem, som ikke blot vil svale sig. Terrassen med pool fungerer samtidig som delvis overdækning for parkeringspladsen nedenunder. Udsigten fra solterrassen er lidt bymæssig bebyggelse og hovedgaden nedenfor, som fører hen til La Morras udsigtspunkt Belvedere.

Værtskabets egne tips

Der er gratis parkering på stedet under terrassen med poolen. Personalet hjælper desuden med at anbefale restauranter og arrangere vinsmagning og slotsbesøg.

Historisk nummererede værelser

Værelserne er i særdeleshed smagfuldt indrettede med nærmest et magisk touch. De har fem værelser, der har så finurlige navne som 52, 62, 87, 94 og 2005 - det vil sige vigtige årstal i familien såsom fødselsdage, brullypsdage og andre mærkedage. Alle fem værelser sælges som enten enkeltværelser eller dobbeltværelser. Tre af værelserne har plads til tre personer, og et værelse kan rumme op til fem personer. Alle værelser har aircondition, lcd sat-tv, wi-fi, minibar og eget badeværelse med toilet, føntørrer og bruser. Nogle ligger på 1. sal - som den lille morgenmadssal og terrassen - mens andre ligger på 2. sal.

>>> Find andre Bed & Breakfast i Piemonte her
>>> Og læs om Bed & Breakfast i Italien her

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map