Anmeldelser af Antiche Melodie B&B

 
Antiche Melodie B&B er ikke tilgængelig i øjeblikket
Antiche Melodie B&B er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til La Morra og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Antiche Melodie B&B

Læs personlige anmeldelser af Antiche Melodie B&B som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Antiche Melodie B&B. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Aage og rejsefæller fra Varde boede på Antiche Melodie B&B i La Morra fra d. 25. til d. 27. september 2008.

Turen til Neive, La Morra og Alba forløb perfekt. Området er ualmindeligt smukt. Vinbønderne er imødekommende og vinen er god. Vi boede på B&B i 2 gange 2 nætter og på hotel i Alba 2 nætter. Det var maget passende. B&B er rigtig hyggeligt med god morgenmad og mulighed for en god snak med værtninden og assistance med booking af vingådsbesøg og restauranter. Også hotellet i Alba er i orden. Det ligger en pæn gåtur fra centrum, men der er gode parkeringsforhold samt fred og ro. Også her er servicen personlig og morgenmaden over forventning. Alt ialt en rigtig god oplevelse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Marianne og Johnny fra Humlebæk boede på Antiche Melodie B&B i La Morra fra d. 8. til d. 11. september 2007.

Fra 8. - 11.9. boede vi i Antiche Melodie B&B i La Morra - i den romantiske "suite" med lille altan. - Både værelse og toilet var fint indrettet, og værtsparret var søde og hjælpsomme med gode tips og ideer til ture i området. La Morra ligger utrolig smukt med udsigt over vinmarker og nabobyer og er et godt udgangspunkt for ture i Piemonte. Ud over La Morra bør også besøges Barolo, Grinzane Cavour, Serralunga d'Alba, Monforte d'Alba, Bossolasco og selvfølgelig Alba. Flere gode restauranter findes i La Morra.

Vi har været meget glade for In-italia's meget fine service, som vi hermed takker for, og vi vil glæde os til at gøre brug at jeres gode tilbud / assistance på et senere tidspunkt. Det er OK at lægge vores rejseoplevelser på jeres hjemmeside.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map