Hotel i La Morra i Piemonte

Antiche Melodie B&B

 
Antiche Melodie B&B er ikke tilgængelig i øjeblikket
Antiche Melodie B&B er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til La Morra og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Antiche Melodie B&B ligger i hjertet af den hyggelige by La Morra midt i Langhe vindistriktet. Der er blot få skridt fra huset til det smukke torv Piazza Castello (hvor det for resten også er muligt at parkere) med den kendte Belvedere, hvorfra der er udsigt over de bløde bakker som er dækket med vinmarker og Alperne med de evige gletchere på toppen.

Der er tale om en rigtig dejlig bed and breakfast, hvor det søde værtspar - Adriano og Grazia - selv bor i huset, men har separat køkken og spisestue. På toppen af huset er der en flot terrasse med 360 graders panoramaudsigt.

Læs mere om Antiche Melodie B&B

I stueetagen findes en flot opholdsstue med tilhørende køkken, hvor der serveres morgenmad.
Lige ved siden af indgangen har Adriano i kælderen indrettet en kunstnerisk stue med pejs, hvor de lokale produkter kan smages med ham som vejleder.
Grazia har møbleret husets tre gæsteværelser i alle detaljer.
Et ligger i stueetagen og to på 1. sal og er alle fornemt møblerede. Her føler man virkelig, at man har fundet et hjem !

Værelse Rose:
- Flot værelse med klassiske møbler og varme farver samt cotto-fliser på gulvet. Det har privat badeværelse og toilet, samt pejs lige ved sengen.

Værelse Lavanda:
- Værelset Lavanda er malet den blå lavendel- blomst farve og møbleret med klassiske møbler. Atmosfæren er varmt trods den lidt kolde farve takket være trægulvet. Der er privat badeværelse og toilet, samt udgang til en lille balkon.

Værelse Romantica:
- Den lyserøde farve på væggene er her flot kombineret med trægulvet og de antikke møbler, samt de stoffer som Grazia har udvalgt. Også dette værelse har privat bad og toilet, samt udgang til en balkon.

Skjul teksten
 
 
search map