Feriebolig i La Morra i Piemonte

Agriturismo Risveglio in Langa

 
Agriturismo Risveglio in Langa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Risveglio in Langa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til La Morra og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

De seks lejligheder er landligt og rustikt indrettet og deler en dejlig have, som har en smuk udsigt over landskabet.

Gåafstand til et spisested

På trods af beliggenheden på landet finder man en restaurant - Osteria Veglio - kun ca. 200 meter væk. Den byder på traditionelle lokale retter og naturligvis den lokale vin. I bil kommer man på få minutter til kendte vinbyer som La Morra (3,5 km) og Barolo (4,5 km). Med andre ord, du er midt i Langhe!

Læs mere om Agriturismo Risveglio in Langa

Smag vinbonden Alessandros vin

Familien, som ejer og driver stedet, producerer ikke store mængder vin, men den unge og ambitiøse søn Alessandro begyndte i 2005 med at eksperimentere og producere vin med hjælp fra vingårde i området. Resultatet er udmærket og i dag er han stolt af at kunne præsentere og tilbyde gæsterne at opleve hans gode vine.

Stilen er rustik - faciliteterne er moderne

De 5 lejligheder er alle indrettet i landlig og rustik stil med moderne faciliteter som aircondition og satellit-TV. Til fælles brug findes der også en overdækket terrasse med borde og stole samt en have, der ligger lige ud til vinmarkerne og har en flot udsigt over landskabet og La Morra. Bilen kan parkeres på gårdspladsen.

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser
- De 2 etværelseslejligheder består af opholdsrum med køkkenhjørne (med to kogeplader og mikrobølgeovn), satellit-TV, dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne ligger på 1. eller 2. sal og har alle en lille balkon (svalegang) med plads til et par stole.
Toværelseslejlighed med 2/3 sovepladser
- De 3 toværelseslejligheder består af køkken (med to kogeplader, mikrobølgeovn og opvaskemaskine), satellit-TV, soveværelse med dobbeltseng og sovesofa til en person samt badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne ligger på 1. eller 2. sal og har alle en lille balkon (svalegang) med plads til et par stole. Det er muligt med en ekstra opredning til i alt 4 personer.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Risveglio in Langa

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Risveglio in Langa som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Risveglio in Langa. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 8 anmeldelser fra Agriturismo Risveglio in Langa

Feriehygge

Dejligt hyggeligt og afslappende. Flinke værter. Hyggeligt værelse og dejlige omgivelser

Læs mere

Fred og ro i rustikke og autentiske omgivelser

Det har været en rigtig skøn ferie i en dejlig, funktionel og rustikt indrettet lejlighed. Kan varmt anbefales, hvis man ønsker sig at bo i "vin - landlige omgivelser", hvor man hver dag vågner med udsigten til og duften fra vinmarkerne - Værtsparret er utroligt søde og imødekommende. De kan kun italiensk, men det betyder intet, vi fandt nemt ud af at forstå hinanden. Datteren (tror vi det er) taler engelsk til husbehov.
Alt i alt en super dejlig ferie :-)

Læs mere

Familierejse

Dejligt miljø med gåafstand til restauranten. Tæt på byen med flere spisesteder og lille købmand (ca. 2 km).

Læs mere

Flot restaureret lejlighed


En flot restaureret lejlighed med god plads. Udendørsfaciliteterne var gode til at kunne slappe af i.
Gasgrill og mulighed for at hente en flaske (eller to) af gården egen avl efter behov.
Meget hjælsom værtinde. Gå afstand til en god restaurent med unge nye ejere (Osteria Veglio), meget fin udsigt fra terrassen.

Læs mere

Vinrejse til Piemonte

Ønsker man at studere vinene fra Piemonte ligger man i centrum af alt hvad en vininteresseret kan bede om. Lejligheden er rummelig, og vores lå på 2. sal. Der er ingen elevator, så gangbesværede har en udfordring. Der er dog mulighed at få værelser i stueplanet. Køkkenet er velforsynet med køleskab, opvaskemaskine og to kogeplader, alt hvad man behøver hvis man vil eksperimentere med italliensk madlavning. Man er kommet til trøffellandet, så det skal man.

Læs mere

Italiensk lækkerhed i rolige omgivelser

Vi fik alt det, billederne lovede. Dertil korrekt og meget venlig service på stedet.

Læs mere
 
search map