Feriebolig i La Morra i Piemonte

Agriturismo Risveglio in Langa

 
Agriturismo Risveglio in Langa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Risveglio in Langa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til La Morra og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

De seks lejligheder er landligt og rustikt indrettet og deler en dejlig have, som har en smuk udsigt over landskabet.

Gåafstand til et spisested

På trods af beliggenheden på landet finder man en restaurant - Osteria Veglio - kun ca. 200 meter væk. Den byder på traditionelle lokale retter og naturligvis den lokale vin. I bil kommer man på få minutter til kendte vinbyer som La Morra (3,5 km) og Barolo (4,5 km). Med andre ord, du er midt i Langhe!

Læs mere om Agriturismo Risveglio in Langa

Smag vinbonden Alessandros vin

Familien, som ejer og driver stedet, producerer ikke store mængder vin, men den unge og ambitiøse søn Alessandro begyndte i 2005 med at eksperimentere og producere vin med hjælp fra vingårde i området. Resultatet er udmærket og i dag er han stolt af at kunne præsentere og tilbyde gæsterne at opleve hans gode vine.

Stilen er rustik - faciliteterne er moderne

De 5 lejligheder er alle indrettet i landlig og rustik stil med moderne faciliteter som aircondition og satellit-TV. Til fælles brug findes der også en overdækket terrasse med borde og stole samt en have, der ligger lige ud til vinmarkerne og har en flot udsigt over landskabet og La Morra. Bilen kan parkeres på gårdspladsen.

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser
- De 2 etværelseslejligheder består af opholdsrum med køkkenhjørne (med to kogeplader og mikrobølgeovn), satellit-TV, dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne ligger på 1. eller 2. sal og har alle en lille balkon (svalegang) med plads til et par stole.
Toværelseslejlighed med 2/3 sovepladser
- De 3 toværelseslejligheder består af køkken (med to kogeplader, mikrobølgeovn og opvaskemaskine), satellit-TV, soveværelse med dobbeltseng og sovesofa til en person samt badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne ligger på 1. eller 2. sal og har alle en lille balkon (svalegang) med plads til et par stole. Det er muligt med en ekstra opredning til i alt 4 personer.

Skjul teksten
 
 
search map