Feriebolig i La Morra i Piemonte

Agriturismo Risveglio in Langa

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

De seks lejligheder er landligt og rustikt indrettet og deler en dejlig have, som har en smuk udsigt over landskabet.

Gåafstand til et spisested

På trods af beliggenheden på landet finder man en restaurant - Osteria Veglio - kun ca. 200 meter væk. Den byder på traditionelle lokale retter og naturligvis den lokale vin. I bil kommer man på få minutter til kendte vinbyer som La Morra (3,5 km) og Barolo (4,5 km). Med andre ord, du er midt i Langhe!

Smag vinbonden Alessandros vin

Familien, som ejer og driver stedet, producerer ikke store mængder vin, men den unge og ambitiøse søn Alessandro begyndte i 2005 med at eksperimentere og producere vin med hjælp fra vingårde i området. Resultatet er udmærket og i dag er han stolt af at kunne præsentere og tilbyde gæsterne at opleve hans gode vine.

Stilen er rustik - faciliteterne er moderne

De 5 lejligheder er alle indrettet i landlig og rustik stil med moderne faciliteter som aircondition og satellit-TV. Til fælles brug findes der også en overdækket terrasse med borde og stole samt en have, der ligger lige ud til vinmarkerne og har en flot udsigt over landskabet og La Morra. Bilen kan parkeres på gårdspladsen.

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser
- De 2 etværelseslejligheder består af opholdsrum med køkkenhjørne (med to kogeplader og mikrobølgeovn), satellit-TV, dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne ligger på 1. eller 2. sal og har alle en lille balkon (svalegang) med plads til et par stole.
Toværelseslejlighed med 2/3 sovepladser
- De 3 toværelseslejligheder består af køkken (med to kogeplader, mikrobølgeovn og opvaskemaskine), satellit-TV, soveværelse med dobbeltseng og sovesofa til en person samt badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne ligger på 1. eller 2. sal og har alle en lille balkon (svalegang) med plads til et par stole. Det er muligt med en ekstra opredning til i alt 4 personer.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Agriturismo Bevione

Farigliano, Piemonte

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Agriturismo L'Isorella

Cherasco, Piemonte

Anbefalinger til dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Piemonte

search map