Hotel i Guarene i Piemonte

Hotel Le Botti

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I Langhes landskab kan du besøge stemningsfulde byer, gamle borge og de berømte vinkældre omgivet af skønne vinmarker, der dækker det meste af det bakkede landskab. Hotel Le Botti ligger tæt ved Guarene og i kort køreafstand fra Alba.

Et gammelt, moderne bondehus

Hotel Le Botti er et bondehus fra det 19. århundrede, beliggende i dalen lige under Guarenes gamle bydel. Indretningen både ude og inde er inspireret af områdets største attraktion: de gode vine. Ved poolen er du omgivet af vintønder og vinmarker, for i Langhe er de stolte af de gode druer, der har sammen med de hvide trøfler er områdets mest kendte produktion (sammen med Nutella!).

Pool med vandmassage

Hotellets pool er åben fra begyndelsen af juni til slutningen af september, og er 11 x 11 meter. Den er omgivet af en bred solterrasse med liggestole. Du kan benytte dig af hele syv vandmassage pladser i poolen - den er altså tænkt mere for afslapning end til motion. Ved siden af poolen er der et udendørsområde, der benyttes til små festligheder og aktiviteteter så vær opmærksom på, at der kan forekomme arrangementer i forbindelse med måltiderne. Ved hotellet finder du også et welness center med sauna, tyrkisk bad og vandmassage (i de koldeste årstider kan du får et boblebad i varmen) - massage er også muligt.

Nyd lokal mad og vin på Le Bottis restaurant

Hotellets restaurant laver primært mad med lokale råvarer fra omegnen, dog også med inspiration fra andre kulturer end den piemontesiske. Restauranten er rustikt og hyggeligt indrettet, og så længe vejret tillader det kan du nyde din middag på terrassen - eller måske et godt glas vin eller aperitif.

Simple værelser og velassorteret morgenmadsbuffet


Hotellets 22 værelser er inddelt i tre kategorier alt efter størrelse. De har alle over wi-fi, aircondition, minibar, sat-tv samt badeværelse med toilet og bruser. Nogle af superior-værelserne er udstyret med badekar med vandmassage. Morgenmadsbuffetten byder på alt fra hjemmelavede tærter og kager, yoghurt, cornflakes, frugt og juice samt pålæg og lokale oste. Spørg gerne personalet om mere ost og pålæg, hvis du ønsker det.

Læs om værelserne på Hotel Le Botti

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Le Botti

Læs personlige anmeldelser af Hotel Le Botti som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Le Botti. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Le Botti

En perle

Vores første stop på vores rundtur i Italien. Det var et meget personligt og fint sted med en rolig beliggenhed. Der var pool, hvor vi slappede af efter dagens udflugter. Barbaresco og Alba ligger i nærheden, besøg dem.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Le Botti

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Le Botti

Fint sted og flinkt personale.
Beliggenheden er ikke så charmerende.

Læs mere
 
search map