Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her midt i vinlandet, kan det ikke være nogen overraskelse, at landbrug beskæftiger hovedparten af de knap 3.500 mennesker, der bor i kommunen.

Værd at besøge i Guarene

De fleste af dem bor i dag nede i dalen langs floden Tanaro. Guarenes gamle bydel ligger op ad bakken og dens borg hører til de såkaldte "åbne borge" (castelli aperti), hvilket tiltrækker mange besøgende især i weekenderne. Udover borgen, der blev erobret, nedbrudt og genopbygget i 1700 tallet, og den italienske have der ligger ved den, er det værd at kikke ind på det kongelige palæ Rebaudengo (Palazzo Re Rebaudengo), hvor der ofte arrangeres kunstudstillinger og seminarer. Borgen kan besøges mod bestilling.

Spisesteder i Guarene og shoppingsmuligheder i nærheden

Vælger du at bo i byen, kommer du,trods antallet af faste indbyggere er lille, ikke til at savne madoplevelser, hverken nede i dalen eller oppe i den gamle bydel. Vi anbefaler varmt at besøge de lokale vinkældre - der er flere af dem i området, som er mere interessante end de (alt for) mange kirker, der ellers nævnes i gammeldags guidebøger. Skulle du have lyst til at shoppe - og der er meget flot håndværk som du kan tage hjem herfra - så ligger Albas centrum kun 6 km herfra.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 
search map