Hotel i Ghiffa ved Maggioresøen

Hotel Ghiffa

Pool med panoramisk søudsigt
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet har en stor swimmingpool med solterrasse (i træ) og solvogne, hvorfra der er en enestående panoramisk udsigt over Maggioresøen.

Plads til alle

De første associationer, som falder en ind, når man ankommer til Hotel Ghiffa, er for de flestes vedkommende stilfuldt, historisk og elegant - men ikke finere end at der er plads til at boltre sig i den store swimmingpool med solterrasse (i træ) og solvogne, hvorfra der er en enestående panoramisk udsigt over Maggioresøen.

Læs mere om Hotel Ghiffa

Privat søstrand til dig

Hotel Ghiffa har sin egen lille private søstrand. På stedet finder man også restaurant (med servering på terrasse med søudsigt) og derudover en restaurant og et pizzeria i Ghiffa inden for behagelig gåafstand (maks. 300 m) - Trattoria La Canfora ligger lige bag ved hotellet. Der er naturligvis også elevator på hotellet og wi-fi i fællesområdet. Kystvejen er ganske trafikeret - især i sommermånederne - og selvom den løber på bagsiden af hotellet, kan den godt give anledning til lidt støjgener.

Et hotel med mange trækplastre

Alt i alt er Hotel Ghiffa et elegant og herskabeligt hotel med styrker som restaurant, swimmingpool og en vidunderlig beliggenhed. Der er naturligvis gratis parkering for de gæster, som ankommer i bil. Men på bagsiden af medaljen er nogle af værelserne dog lidt slidte med sekundær indretning.

Læs om værelserne på Hotel Ghiffa

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Ghiffa

Læs personlige anmeldelser af Hotel Ghiffa som ligger ved Maggioresøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Ghiffa. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 10 anmeldelser fra Hotel Ghiffa

Bedømmelse af Hotel Ghiffa

Læs mere

Fint ældre hotel med en fantastisk beliggenhed ved Lago Maggiore

Fint hotel med gode værelser. Morgenmaden var imidlertid ikke særlig spændende. Frokost og middag anbefaler jeg at gå et andet sted hen. Der er en god strand og en god bar. Mange andre turister, især fra Tyskland, Schweiz og Frankrig. Et godt sted at være i 1-2 dage, men ikke mere.

Læs mere

Et badehotel i topklasse

Vi havde tre overnatninger på Hotel Ghiffa. Et virkeligt dejligt hotel. Flotte omgivelser og meget roligt. Perfekt til at finde den absolutte ro. Vi nød den gode morgenbuffet, og hentede mad på byens pizzaria.
Pizzaen blev nydt på vores terrasse, med et flot kig ud over søen. Vi havde ikke brug for en masse restauranter. Den øvrige tid brugte vi på løbeture, cykling i baglandet, læsning m.m.
Vi vender helt sikkert tilbage en anden god gang.

Læs mere

Lækkert sted - Fantastisk panorama udsigt over søen

Når det så er sagt, så skal man lige have i mente, at der er en ret trafikeret vej udenfor hotellet og det giver en del støj når man opholder sig ved poolen og sider på den udendørs terrasse.
Men på værelse terrassen var der ingen larm og der var den mest fantastiske udsigt over søen......
Morgenmad og frokost på hotellet er lækkert, men aftensmaden der vil vi anbefale at i går over på den restaurant der ligger lige overfor hotellet - DET ER LÆKKERT !!! - Ligeså er pizza restauranten ved siden af is forretningen.......2 min gang fra hotellet.! (aftensmaden på hotellet er ikke de 33 euro pr. pers. hver)
Men det er et sted hvor vi gerne kommer igen og et sted som vi gerne vil anbefale til andre!

Læs mere

Bella Italia

Super ophold på Hotel Ghiffa - perfekt beliggende på søbredden med pool og badebro i selve søen.
Super servicemindet personale, dog har de for travlt ved morgenmaden hvor fadene blev tømt inden de stakkels 2 piger kunne nå at fylde op igen.

Læs mere

Fantastiske omgivelser

Charmerende hotel, smukt og velholdt. Venligt personale.
Hotel har egen "strand" ned til Lago Maggiore og dejlig pool.
Stort og dejligt værelse med direkte udgang til terasse direkte ud til søen.

Absolut et besøg værd.
Vær indstillet på, at der skal køres til og fra hotellet for besøg i byer/restauranter

Ordentligt brød i morgenbuffet og WiFii uden daglig skift af koder, ville være prikken over i'et.

Læs mere
 
search map