Hotel i Ghiffa ved Maggioresøen

Hotel Ghiffa

Pris fra pr. pers.
Pool med panoramisk søudsigt
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet har en stor swimmingpool med solterrasse (i træ) og solvogne, hvorfra der er en enestående panoramisk udsigt over Maggioresøen.

Plads til alle

De første associationer, som falder en ind, når man ankommer til Hotel Ghiffa, er for de flestes vedkommende stilfuldt, historisk og elegant - men ikke finere end at der er plads til at boltre sig i den store swimmingpool med solterrasse (i træ) og solvogne, hvorfra der er en enestående panoramisk udsigt over Maggioresøen.

Læs mere om Hotel Ghiffa

Privat søstrand til dig

Hotel Ghiffa har sin egen lille private søstrand. På stedet finder man også restaurant (med servering på terrasse med søudsigt) og derudover en restaurant og et pizzeria i Ghiffa inden for behagelig gåafstand (maks. 300 m) - Trattoria La Canfora ligger lige bag ved hotellet. Der er naturligvis også elevator på hotellet og wi-fi i fællesområdet. Kystvejen er ganske trafikeret - især i sommermånederne - og selvom den løber på bagsiden af hotellet, kan den godt give anledning til lidt støjgener.

Et hotel med mange trækplastre

Alt i alt er Hotel Ghiffa et elegant og herskabeligt hotel med styrker som restaurant, swimmingpool og en vidunderlig beliggenhed. Der er naturligvis gratis parkering for de gæster, som ankommer i bil. Men på bagsiden af medaljen er nogle af værelserne dog lidt slidte med sekundær indretning.

Dobbeltværelse Standard
- 10 pæne værelser indrettet med telefon, fladskærm med satellit-tv, aircondition, internetforbindelse, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller badekar. Enkelte af disse værelser har søudsigt fra siden. To af værelserne har plads til to ekstra opredninger.
Familieværelse Standard
- Pæne værelser indrettet med telefon, fladskærm med satellit-tv, aircondition, internetforbindelse, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller badekar. De fire sovepladser fordeles på en dobbeltseng, en enkeltseng og en enkeltsovesofa.
Dobbeltværelse Senior med balkon og søudsigt
- 20 pæne værelser (2./3. sal) indrettet med telefon, fladskærm med satellit-tv, aircondition, internetforbindelse, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller badekar. Disse værelser har alle balkon og søudsigt. Et enkelt af værelserne har plads til en ekstra opredning.
Dobbeltværelse Superior med terrasse og søudsigt
- 6 pæne værelser (1. sal) indrettet med telefon, fladskærm med satellit-tv, aircondition, internetforbindelse, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller badekar. Disse værelser har alle terrasse og søudsigt. Ekstra opredninger er ikke mulige her.
Dobbeltværelse Sky Penthouse med terrasse og søudsigt
- 3 pæne værelser (4. sal) indrettet med telefon, fladskærm med satellit-tv, aircondition, internetforbindelse, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller badekar. Disse værelser har alle terrasse og en søudsigt, der kan nydes ude fra selve terrassen - ikke inde fra værelset. Terrasserne er private og ugenerede - og så giver de en skøn følelse af, at der er højt til himlen. Ekstra opredninger er ikke mulige i disse værelser.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Pironi

Cannobio, Piemonte

Grand Hotel Bristol

Stresa, Piemonte

Hotel San Rocco

Orta San Giulio, Piemonte

Anbefalinger til dig

Collina San Michele

Vinchio, Piemonte

Villa Incanto B&B

Treiso, Piemonte

Hotel San Rocco

Orta San Giulio, Piemonte

Populært i Piemonte

search map