Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ghiffa er en typisk lille ferieby 6 km nord for Verbania på den vestlige bred af Maggioresøen. Byen er kendt for sine termiske og naturlige behandlinger.

Havn og søpromenade

Her findes et par spisesteder (fx Trattoria La Canfora ved Hotel Ghiffa eller Ristorante O' sole mio) samt et lille udvalg af de mest nødvendige butikker som fx posthus, apotek og bank. Ghiffa er en lille hyggelig by med færgeleje, lille havn og søpromenade, men hygge forstyrres dog lidt af den trafikerede kystvej. I den nærliggende større by Verbania er indkøbsmulighederne væsentlig større.

Byens seværdighed

Byen er et godt udgangspunkt for udflugter i bjergene, og området byder også på gode cykelmuligheder. I byen Premeno 13 km væk finder man den 9-hullers golfbane Pian di Sole. Den vigtigste seværdighed i byen er Sacro Monte af Ghiffa, som er et helligt sted beliggende 360 meter over havet, der med sin dominerende placering har en fantastisk udsigt over søen. Sacro Monte blev i år 2003 opført på UNESCO´s liste over bevaringsværdige lokaliteter.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Populært i Piemonte

search map