Anmeldelser af Villa Pallavicini

 
Villa Pallavicini er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Pallavicini er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gavi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Pallavicini

Læs personlige anmeldelser af Villa Pallavicini som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Pallavicini. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Klaus og familie fra Samsø boede på Villa Pallavicini i Gavi fra d. 29. juli til d. 5. august 2006.

Gavi er en meget charmerende by, med god stemning, lækre restauranter og cafeer. Der er gode muligheder for shopping også i Serravalle S, her bla super outlet.
Områder er smukt og meget lidt turistet, dette indebærer selvfølgelig også, at det kan være svært at kommunikere i butikker restauranter osv da italienere som bekendt er meget dårlige til fremmede sprog herunder engelsk.
Ang opholdsstedet, meget fin pool med god frokost restaurant. Lejligheden inderholder ok badeværelse herudover mildt sagt mangelfuld, elendige senge køkken hvor der ikke er mulighed for at lave en kop kaffe eller tea, for ikke at tale om varme måltider. Der er ok komfur, men intet inventar,- ikke 4 glas eller store tallerkner ingen gryde ske ingen kniv kunne en ske osv osv... Det må bestemt siges at være kritisabelt. Der er terrasse ud for huset med udsigt til faldefærdige bygninger og lige klods op af nabolejligheden. ( Hvis danske lejere også forlod stedet i surhed).

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Søren og familie fra Skive boede på Villa Pallavicini i Gavi fra d. 15. til d. 22. juli 2006.

Vi havde en meget dejlig og oplevelsesrig uge i Gavi. I nød livet ved poolen, købte vin hos lokale vingårde, spiste lækker mad og is. Området er meget smukt og helt anderledes end noget vi ellers har set. Der var absolut ingen turister - det lykkedes os ikke at købe postkort!!! Alle talte kun italiensk.

Villa Pallavicini ligger 4,5 km fra Gavi, så vi kunne ikke gå til byen. Lejligheden var ikke almindelig dansk standard, men var jo også i den billige ende. Vi var meget lidt inden døre og accepterede det, som det var. Det var interessant at være en del af et italiensk lokalområde. Vi var glade for, at det ikke var et turistområde.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map