Agriturismo i Gavi i Piemonte

Villa Pallavicini

 
Villa Pallavicini er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Pallavicini er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gavi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I bakkerne mellem vinbyerne Gavi og Serravalle Scrivia ligger Villa Pallavicini, som blev opført i slutningen af attenhundredetallet, med en betagende udsigt over landskabet. Villaen omgives dels af tætte skove, dels af vinmarker, hvorfra man får druerne til de gode hvidvine af typen Gavi D.O.C.

Villaen indeholder en række lejligheder, som alle har eget toilet/badeværelse og køkken, men hvis man ikke gider at lave sin egen mad, så er her også en lille restaurant, hvor man kan smage de typiske lokale retter. Alle lejligheder er desuden udstyret TV.

Læs mere om Villa Pallavicini

Her er naturligvis også gode parkeringsmuligheder, ikke mindst fordi villaen ofte bruges til bryllupsfester (og så er her liv og glade dage til langt ud på natten), og en stor have, hvor vi finder et ikke mindre end 20 x 20 meter stort svømmebassin omgivet af parasoller, liggestole og drømmesenge.

For de golfinteresserede kan vi nævne, at nærmeste bane kun er én kilometer væk, og for dem, der gerne vil prøve andre restauranter, så er der kun få kilometer til de to førnævnte byer (4 km til Gavi). Hvis man en dag vil opleve en storby, kan man tage ned til Genova, der er små 55 km herfra.

Skjul teksten
 
 
search map