Hotel i Gavi i Piemonte

Albergo L'Ostelliere

<p>Vinkælderen Villa Sparina</p>
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

L'Ostelliere er en storslået herregård fra 1700-tallet med rummelige værelser, elegant design, vinmarker og swimmingpool. Standarden er tårnhøj.

Pool omringet af vinranker

Swimmingpoolen, som nås ad en sti blandt svungne vinmarker, ligger ca. 300 m fra hovedbygningen. Om sommeren serveres der forfriskninger ved poolen, så man ikke skal tilbage til hotellet, hver gang tørsten og den lette sult melder sig.

Læs mere om Albergo L'Ostelliere

Besøg vinkælderen og smag deres vine

Man kan godt få lov til at kigge ned i deres historiske vinkælder Villa Sparina fra 1800-tallet, hvor produktionen foregår og hvor vinen lagres. De producerer blandt andet Brut, Monferrato Rosso (med 80 % Barbera og 20 % Merlot) og den berømte hvidvin Gavi. Der arrangeres vinsmagning eller den kan nydes i mere kulinariske omgivelser i den elegante restaurant La Gallina, hvorfra man på klare dage kan nyde Alpernes markante profil i baggrunden.

Værelsesindretningen er en sand fornøjelse at se på

De 28 værelser er alle forskelligt indrettede med flotte antiviteter samlet over hele Europa i harmonisk kombination med enkelte designikoner. Dobbeltværelse Superior og Junior Suite har ét værelse, mens de andre værelseskategorier har mindst to rum. Værelserne vender enten ind mod gården eller ud mod vinmarkerne og har fine udsigter (men ingen balkon - for at nyde solens stråler og de maleriske omgivelser må man bruge gården, haven, stierne blandt vinmarkerne og poolområdet).

Dobbeltværelse Superior: - elegant dobbeltværelse med dobbeltseng, minibar, satellit-tv, telefon, aircondition, internet, værdiboks og badeværelse med toilet, bruser eller jacuzzi og hårtørrer. Ekstra opredning er ikke mulig. Junior Suite: - elegant dobbeltværelse med dobbeltseng, dobbeltsovesofa, minibar, satellit-tv, telefon, aircondition, internet, værdiboks og badeværelse med toilet, badekar og hårtørrer. To ekstra opredninger muligt (til i alt fire personer). Suite: - elegant værelse på ca. 50 m² med opholdsstue med dobbeltsovesofa og dobbeltværelse med dobbeltseng, minibar, satellit-tv, telefon, aircondition, internet, værdiboks og badeværelse med toilet, bruser eller jacuzzi og hårtørrer. To ekstra opredninger muligt (til i alt fire personer). Suite Superior: - elegant værelse på ca. 55 m² i to etager med opholdsstue med dobbeltsovesofa og dobbeltværelse med dobbeltseng, minibar, satellit-tv, telefon, aircondition, internet, værdiboks og et badeværelse med toilet, bruser eller jacuzzi og hårtørrer samt et badeværelse med kun toilet. To ekstra opredninger muligt (til i alt fire personer). Royal Suite: - elegant værelse på ca. 80 m² i to etager med opholdsstue med dobbeltsovesofa, værelse med enkeltseng og dobbeltværelse med dobbeltseng, minibar, satellit-tv, telefon, aircondition, internet, værdiboks og to badeværelser med toilet, bruser (i det ene), jacuzzi (i det andet) og hårtørrer. Tre ekstra opredninger muligt (til i alt fem personer).

På hotellet er der gratis parkering og underjordisk garageanlæg, vaskeri, elevator og wellnesscenter med træningslokale og dampbad (mod tillæg). Som gæst på hotellet får du 10 % rabat på alt, hvad du køber i det nærliggende Serravalle Designer Outlets.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Albergo L'Ostelliere

Læs personlige anmeldelser af Albergo L'Ostelliere som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Albergo L'Ostelliere. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 9 anmeldelser fra Albergo L'Ostelliere

Fantastisk ophold og service

Vi ankom til dette sted og sikke et sted. Smuk, autentisk og ikke mindst følte man sig 110% velkommen.
Maden er super lækkert og området er så smukt, med de flotte vinmarker og små hyggelige opholdssteder man kan nyde på stedet.
Fiona i receptionen var ikke mindre end fantastisk og gav os en tur i vinkælderen samt historien omkring stedet.

Vi kan kun anbefale dette sted og kommer gerne igen :-)

Læs mere

smukt og fredeligt

Super sted høj service og meget smuk og fredelig belligenhed

Læs mere

Bedømmelse af Albergo L'Ostelliere

Læs mere

Ren luksus og perfekt til afslapning

Min kæreste og jeg havde et virkeligt godt ophold på stedet. Servicen var i top fra personalet, restauranten var god og vinen i top.

Vi kommer helt sikkert tilbage!

Læs mere

Et stykke af Paradis.

Overskriften skruer måske forventningerne hos kommende gæster betydeligt op, men når man ved at der er god plads til høje forventninger, så gør det ikke noget at bruge superlativer.

Vi er en familie bestående af 2 forældre og 2 voksne børn, og vi skulle bl.a. fejre min mands runde fødselsdag på vores ferie til Italien i uge 28 og 29, 2015. Derfor ville jeg gerne finde et sted som havde X-faktor, og som var en god kontrast til den første del af ferien, som var aktiv oplevelsesferie. Jeg havde kigget meget på beskrivelsen og billederne af vingården, Albergo L'Ostelliere, inden jeg besluttede mig, og velvidende at billeder ofte forskønner, så så stedet både smukt og indtagende ud. Det er ikke ret ofte man oplever, at billeder og beskrivelser slet ikke slår til, fordi virkeligheden er langt bedre. Men sådan oplevede vi vores ophold på vingården, som vi helt sikkert kommer tilbage til. Smukt, smukt, smukt uanset hvad øjet så, og virkelig god service. Både værelser, spiseområder, omgivelser, naturen, pool område og maden på stedet er en oplevelse. Man skal se stedet som en slags refugie, hvor sjælen kan finde ro og hvor man skal forstå at nyde selve opholdet og skønheden på de mange kvadratmeter, der hører med til stedet.

Vi har til gode at opleve stedets egen vinkælder, men vi kunne konstatere at både vinkælder og restauranten er godt besøgt af gæster udefra. Så selv om der kun er 28 værelser, og god plads alle steder i dagtimerne, også ved poolen, så er det nødvendigt at reservere tid og plads i vinkælder og på restauranten, som er en absolut gourmet restaurant. Der er også mulighed for at spise "café måltider" til overkommelige priser, hvis man ikke ønsker at benytte sig af gourmet restauranten.

Vi opholdt os 5 dage på vingården, og det var fint afstemt i forhold til, at det skulle være vores luksus åndehul på ferien.

Kent Pedersen & Christin Gorridsen

Læs mere

Fremragende

Fantisk sted ikke sidste gang vi har været der :-) Alt var i orden og alle var søde og rare.

Læs mere
 
search map