Agriturismo i Gabiano i Piemonte

Ca' Villa Club Agriturismo

Den smagfuldt indrettede restaurant Loungeområde Aktiv ferie i mange afskygninger Ca' Villas egne produkter Kokkens kunstfærdigheder får tænderne til at løbe i vand
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I nærheden finder man Po-flodens Naturreservat Parco Naturale del Fiume Po, skønne middelalderborge, små landsbyer som fx Moncalvo d'Asti og et malerisk bakkelandskab med vin og skove, så langt øjet rækker og et område, som endnu må betragtes som 'uopdaget'.

Restaureret med nænsom hånd

Ca' Villa Club er fra 2005 og denne gamle landejendom er restaureret med usædvanlig nænsom hånd og indrettet i moderne ånd med dyb respekt for det historiske islæt. Her finder man skønne udeområder med pool og stemningsfulde terrasser i den tiltalende gårdhave. Fra haven vil en kort slentretur føre til den smukke nærliggende kirke og middelalderborg.

Læs mere om Ca' Villa Club Agriturismo

Egnsprodukter, vinsmagning og restaurant

Ca' Villa Club er en agriturismo - dvs. et landsted, som ud over at tilbyde indkvartering også dyrker egne produkter. Her på stedet har man specialiseret sig i honning og hasselnødder, som også må siges at være typiske produkter for regionen Piemonte og især Monferrato-distriktet, hvor Ca' Villa Club ligger. Ca' Villa Club arrangerer også vinsmagning med piemontesiske vine - enten på stedet eller på de tre nærliggende vingårde Castello di Gabiano, Cantina Iuli, Tenuta la Tenaglia.

Smag på Piemonte i restauranten

Gårdens egen restaurant er meget værdsat både af de overnattende gæster og lokalbefolkningen. Stedets køkken serverer mest lokale retter, hvoriblandt man kan finde tajarin (piemontesisk pasta), kanin, fasan, risotto, svampe, trøffel og oste. Afhængig af vejret serveres der både ude og inde. I vinkælderen, hvor der afholdes vinsmagninger, er det muligt at reservere bord, hvis I ønsker at nyde jeres middag i et stemningsfuldt og helt privat miljø (bestilles på stedet). Skulle I være interesserede i at besøge andre spisesteder i området, så ligger nærmeste to restauranter ca. 1,5 km væk.

Kombinér aktiviteter med afkobling

I nærheden af hovedbygningen finder du en dejlig stor pool, en tennisbane og en volleyballbane. På gården er der også et lille fitnesscenter, wellnesscenter (med massage, tyrkisk bad og sauna), mountainbike og ridning. Nogle af aktiviteterne er mod tillæg. Oppe på 2. sal i hovedbygningen finder du en stemningsfuld lounge med pejs, tv og loungemøbler, hvor du er mere end velkomme til at slappe af.

Smagfuldt indrettede værelser
- De 9 værelser er fordelt på to etager i ejendommen og er moderne indrettede med en blanding af design og rustikke særpræg. De har alle badeværelse med toilet og bruser. To af værelserne har mulighed for en ekstra opredning. Man har bevidst fravalgt tv i værelserne, og her er ikke aircondition, da denne historiske villa er fra 1700-tallet og derfor har tykke mure, som nedkøler huset. Men der er sat-tv i den fælles opholdsstue og gratis wi-fi. Et af værelserne er handicapvenligt.

Lejlighederne på Ca' Villa Club Agriturismo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Ca' Villa Club Agriturismo

Læs personlige anmeldelser af Ca' Villa Club Agriturismo som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Ca' Villa Club Agriturismo. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Ca' Villa Club Agriturismo

hotel eller landsted?

Jeg havde en forestilling om at et agriturismo var et personligt/familiedrevet landsted, hvor vi hørte lidt om stedet osv. Måske er det en forkert tolkning? - for her var det som at komme på et hotel med ansat, der gjorde sit bedste for at servicere os (uden at kunne et ord andet end italiensk) og et prisniveau, der var ude af proportioner.
Upersonligt og dyrt. Vi forudbetalte 300 kr pr person for aftensmad eksl drikkevarer - det var for alt alt meget ift det vi fik serveret.

Men samtidig en helt fantastisk beliggenhed med en skøn udsigt. Flot pool. Fin service fra personale, men så ærgerligt, at vi ikke kunne kommunikere.

Der burde have været aircondition på værelset og i den flotte fælles dagligstue. Heldigvis kunne vi låne en fan, så natten blev udholdelig.
Læs mere

Fantastisk oplevelse

Perfekt beliggenhed i Gabiano. Skøn indretning, lækker pool og fantastisk mad, vin og service fra Franco og Maria Rosa. Vi kommer helt sikkert tilbage

Læs mere

Rigtig gourmet oplevelse ud over det sædvanlige.

Havde for mig, da jeg bestilte denne bolig at de ville tale flere sprog. Men det ældre par som tog imod os kunne kun Italiensk (noget som vi selv ikke behersker). Men på trods af dette, lykkedes det os at gøre os forståelige og de var meget gæstfri og venlige. Havde også bestilt halvpension, da vi ville ankomme meget sent på eftermiddagen. Det er noget, vi virkelig ikke fortryder. Både mig og min ven var begge enige om, at det var det bedste, vi nogensinde har spist !!! Så dette stop på vores rejse var et vidunderlig minde for os. Maden, omgivelserne og gæstfrihed gjorde at man ønsker at komme tilbage hertil.

Læs mere

Gastronomisk oplevelse med fantastisk beliggenhed

Læs mere

Dorte fra Dragør boede på Ca' Villa Club Agriturismo i Gabiano fra d. 6. til d. 9. august 2012.

Ca' Villa i Gabiano er et helt fantastisk sted, fabelagtig udsigt, den ene dag var det så klart at vi kunne se alperne med sne på toppen. Stedet ligger ude på landet, der er kun ganske små byen i nærheden, så her er tid til afslapning ved den dejlige pool eller et spil tennis på grusbanen. Er man til byliv ligger Torino, Alessandria og Asti uder en times kørsel fra stedet.
Værtparet er meget søde, men desværre taler de kun italiensk. Vi spiste på stedet om aftenen, kan klart anbefales fantastisk køkken til rimelige priser

Læs mere

Jonas og rejseledsagere fra Johanneshov i Sverige boede på Ca 'Villa Club Agriturismo i Gabiano den 20.-25 juli 2012.

Rejsen gik virkelig godt. Ca 'Villa var fantastisk! Virkelig fint og velholdt område og bolig. Værtsparet Marco og Natasha var utroligt hjælpsomme og behagelige hvilket forgyldte rejsen. Det eneste at klage lidt over var vejbeskrivelsen. Dels var det dårligt skiltet fra lufthavnen (Linate). Det er helt sikkert svært for jer at gøre noget ved, men det kunne være værd at nævne. Derefter var der et lille problem i Crescentino. I beskrivelsen skulle der have stået følg vej 31 indtil skiltet mod Brusasco. Drej derefter til venstre mod Gabiano umiddelbart efter broen over Po passeres. Følg derefter vejen til skiltet mod Zoalengo. Drej til højre ved den lille kirke (også skilt mod Ca 'Villa).

Læs mere
 
search map