Agriturismo i Gabiano i Piemonte

Ca' Villa Club Agriturismo

Den smagfuldt indrettede restaurant Loungeområde Aktiv ferie i mange afskygninger Ca' Villas egne produkter Kokkens kunstfærdigheder får tænderne til at løbe i vand
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I nærheden finder man Po-flodens Naturreservat Parco Naturale del Fiume Po, skønne middelalderborge, små landsbyer som fx Moncalvo d'Asti og et malerisk bakkelandskab med vin og skove, så langt øjet rækker og et område, som endnu må betragtes som 'uopdaget'.

Restaureret med nænsom hånd

Ca' Villa Club er fra 2005 og denne gamle landejendom er restaureret med usædvanlig nænsom hånd og indrettet i moderne ånd med dyb respekt for det historiske islæt. Her finder man skønne udeområder med pool og stemningsfulde terrasser i den tiltalende gårdhave. Fra haven vil en kort slentretur føre til den smukke nærliggende kirke og middelalderborg.

Læs mere om Ca' Villa Club Agriturismo

Egnsprodukter, vinsmagning og restaurant

Ca' Villa Club er en agriturismo - dvs. et landsted, som ud over at tilbyde indkvartering også dyrker egne produkter. Her på stedet har man specialiseret sig i honning og hasselnødder, som også må siges at være typiske produkter for regionen Piemonte og især Monferrato-distriktet, hvor Ca' Villa Club ligger. Ca' Villa Club arrangerer også vinsmagning med piemontesiske vine - enten på stedet eller på de tre nærliggende vingårde Castello di Gabiano, Cantina Iuli, Tenuta la Tenaglia.

Smag på Piemonte i restauranten

Gårdens egen restaurant er meget værdsat både af de overnattende gæster og lokalbefolkningen. Stedets køkken serverer mest lokale retter, hvoriblandt man kan finde tajarin (piemontesisk pasta), kanin, fasan, risotto, svampe, trøffel og oste. Afhængig af vejret serveres der både ude og inde. I vinkælderen, hvor der afholdes vinsmagninger, er det muligt at reservere bord, hvis I ønsker at nyde jeres middag i et stemningsfuldt og helt privat miljø (bestilles på stedet). Skulle I være interesserede i at besøge andre spisesteder i området, så ligger nærmeste to restauranter ca. 1,5 km væk.

Kombinér aktiviteter med afkobling

I nærheden af hovedbygningen finder du en dejlig stor pool, en tennisbane og en volleyballbane. På gården er der også et lille fitnesscenter, wellnesscenter (med massage, tyrkisk bad og sauna), mountainbike og ridning. Nogle af aktiviteterne er mod tillæg. Oppe på 2. sal i hovedbygningen finder du en stemningsfuld lounge med pejs, tv og loungemøbler, hvor du er mere end velkomme til at slappe af.

Smagfuldt indrettede værelser
- De 9 værelser er fordelt på to etager i ejendommen og er moderne indrettede med en blanding af design og rustikke særpræg. De har alle badeværelse med toilet og bruser. To af værelserne har mulighed for en ekstra opredning. Man har bevidst fravalgt tv i værelserne, og her er ikke aircondition, da denne historiske villa er fra 1700-tallet og derfor har tykke mure, som nedkøler huset. Men der er sat-tv i den fælles opholdsstue og gratis wi-fi. Et af værelserne er handicapvenligt.

Lejlighederne på Ca' Villa Club Agriturismo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map