Feriebolig i Farigliano i Piemonte

Vinsmagning på Agriturismo Bevione

 
Vinsmagning på Agriturismo Bevione er ikke tilgængelig i øjeblikket
Vinsmagning på Agriturismo Bevione er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Farigliano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På Agriturismo Bevione har det helhjertede værtspar Antonella og Davide deres egne vinmarker og en spændende vinproduktion, hvor Davide selv fremstiller deres velsmagende rødvin Dolcetto di Dogliani.

Vinsmagning og rundvisning på Agriturismo Bevione består af en introduktion til vingårdens druesorter og en rundvisning som bl.a. viser vinproduktionen lige fra den friske drue og indtil den er tappet på flasker. Selve vinsmagningen består af følgende vine Dogliani DOCG, Dolcetto di Dogliani DOC, Piemonte Barbera DOC, Langhe Nebbiolo DOC og Roero DOCG, samt forslag til hvilke retter, de passer godt til. Vinene ledsages af lokale oste, brød, salami og grissini. Det hele varer ca. to timer, og starter kl. 17.

Læs mere om Vinsmagning på Agriturismo Bevione

På Agriturismo Bevione kan du vælge at gøre besøget til en smagsoplevelse ved også at smage på deres madlavning. Vinsmagningen med middag serveres kl. 20 på gårdens eget spisested. I de lune aftener - om du vil og bestiller i god tid - kan du nyde måltidet og vinen på deres overdækkede terrasse. Måltidet består af to forretter, en pastaret, en hovedret med tilbehør, dessert og kaffe. Kokkens specialiteter ledsages af smagning af 4 vine fra gårdens produktion.

Skjul teksten
 
 
search map