Agriturismo i Farigliano i Piemonte

Agriturismo Bevione

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Agriturismo Bevione er en familiedrevet gård, der ligger ved en lille landevej som kører gennem de flotte vinmarker i Langhe vindistrikt. Gården ligger i rolige omgivelser og med den mest fantastiske udsigt over vinmarkerne og Alperne i horisonten. Den nærmeste, større by herfra (blot 10 minutters kørsel) er den smukke Dogliani med en imponerende katedral.

Aktiv vinproduktion

Denne lille agriturismo bestyres af det unge, søde par, Antonella og Davide, der ejer stedet med i alt 21 hektar jord, hvor de producerer frugt, nødder og rødvin, bl.a. en god Dolcetto Dogliani. Davide har egen vinkælder hvor han selv producerer sin vin, og hvor gæsterne kan få lov at smage de skønne druer. Der findes i alt fire hotelværelser på gården samt fem lejligheder med plads op til fire personer hver. Alle værelser er rummelige og pænt og enkelt indrettede i hjemlig stil. Et af værelserne er med balkon ud over dalen, og to andre værelser med lille terrasse foran.

Læs mere om Agriturismo Bevione

Pool, restaurant og storslået udsigt

Fra stedets swimmingpool er der den mest storslåede udsigt over dalen og vinmarkerne. Her kan man få mange timer til at gå i den svalende pool eller på en liggestol. Om aftenen kan I spise på gårdens hyggelige restaurant der tilbyder et traditionelt køkken baseret på lokale produkter fra gården og de nærmeste naboer. Om sommeren er det muligt at spise udendørs på den store terrasse der også er til fri afbenyttelse for stedets gæster i løbet af dagen. Menuen (om aftenen) er fast. I behøver ikke at forudbestille, men bare informere værterne fra dag til dag, om I ønsker at spise hjemme til aftens. Der er parkering til alle.

Både for par og børnefamilier

Gården anbefales både til par og familier der søger en hyggelig atmosfære uden vægt på at skulle bo luksuriøst. Gården fremstår pæn og velholdt og er et ideelt sted for familier da børnene frit kan løbe rundt på den lukkede gårdsplads og besøge de æsler og hunde, der hører til stedet. Lige på den anden side af den lille grusvej (ikke særlig trafikeret) er der en fin legeplads til de mindste. Antonella og Davides gæstfrihed er et ubetaleligt plus.

Lejlighederne på Agriturismo Bevione

Toværelseslejlighed Dogliani med 2 sovepladser (1. sal med balkon)

Lejligheden er ca. 28 m² og ligger på første sal. Den består af opholdsstue med sofa og køkkenhjørne med ovn og fire kogeplader, soveværelse med dobbeltseng og udgang til lille balkon, badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Lejligheden er udstyret med fjernsyn og selvstændigt varmeanlæg.

Toværelseslejlighed Dolcetto med 3 sovepladser (stueetage med balkon)

Lejligheden er ca. 35 m² og ligger i forhøjet stueetage. Den består af opholdsstue med enkeltsovesofa (bedst til børn) og køkkenhjørne med ovn og fire kogeplader samt udgang til lille balkon, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Lejligheden er udstyret med fjernsyn og selvstændigt varmeanlæg.

Toværelseslejlighed Nocciolo med 2/4 sovepladser (1. sal med balkon)

Lejligheden er ca. 40 m² og ligger på første sal. Den består af opholdsstue med dobbelt sovesofa (bedst til børn) og køkkenhjørne med ovn og fire kogeplader samt udgang til balkon med fantastisk udsigt over dalen, soveværelse med dobbeltseng (og udgang til samme balkon) og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Lejligheden er udstyret med fjernsyn og selvstændigt varmeanlæg.

Treværelseslejlighed Barbera med 4 sovepladser (stueetage med terrasse)

Lejligheden er ca. 50 m² og ligger i stueetagen. Den består af opholdsstue og køkkenhjørne med ovn, fire kogeplader og opvaskemaskine samt udgang til terrasse med fantastisk udsigt over dalen, to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Lejligheden er udstyret med fjernsyn og selvstændigt varmeanlæg.

Treværelseslejlighed Nebbiolo med 4 sovepladser (1. sal med terrasse)

Lejligheden er ca. 50 m² og ligger i på første sal. Den består af opholdsstue og køkkenhjørne med ovn, fire kogeplader og opvaskemaskine samt udgang til terrasse med fantastisk udsigt over dalen, to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Lejligheden er udstyret med fjernsyn og selvstændigt varmeanlæg.

Værelse Bric dj Riva (n. 1)

værelse 1 har direkte adgang fra egen lille terrasse, hvor der er bord og to stole. Værelset indeholder dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Den lille terrasse vender mod nord og kikker mod den lille og meget lidt trafikerede vej der kører ved huset.

Værelse Brumé (n. 2)

værelse 2 har direkte adgang fra egen lille terrasse, hvor der er bord og to stole. Værelset indeholder dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Den lille terrasse vender mod nord og kigger mod den lille og meget lidt trafikerede vej, der kører ved huset.

Værelse Barbot (n. 3)

værelse 3 har direkte adgang fra egen lille terrasse, hvor der er bord og tre stole. Værelset indeholder dobbeltseng og enkeltseng, og har derfor plads til 3 personer (se pris under 3-sengsværelse). Her er badeværelse med toilet og bruser. Den lille terrasse vender mod nord og kikker mod den lille og meget lidt trafikerede vej der kører ved huset.

Værelse Dusset (n. 4)

værelse 4 indeholder dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Værelset råder desuden over balkon og med bord og to stole der vender mod syd med udsigt over bjergene mellem Piemonte og Ligurien.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map