Agriturismo i Farigliano i Piemonte

Agriturismo Bevione

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Agriturismo Bevione er en familiedrevet gård, der ligger ved en lille landevej som kører gennem de flotte vinmarker i Langhe vindistrikt. Gården ligger i rolige omgivelser og med den mest fantastiske udsigt over vinmarkerne og Alperne i horisonten. Den nærmeste, større by herfra (blot 10 minutters kørsel) er den smukke Dogliani med en imponerende katedral.

Aktiv vinproduktion

Denne lille agriturismo bestyres af det unge, søde par, Antonella og Davide, der ejer stedet med i alt 21 hektar jord, hvor de producerer frugt, nødder og rødvin, bl.a. en god Dolcetto Dogliani. Davide har egen vinkælder hvor han selv producerer sin vin, og hvor gæsterne kan få lov at smage de skønne druer. Der findes i alt fire hotelværelser på gården samt fem lejligheder med plads op til fire personer hver. Alle værelser er rummelige og pænt og enkelt indrettede i hjemlig stil. Et af værelserne er med balkon ud over dalen, og to andre værelser med lille terrasse foran.

Læs mere om Agriturismo Bevione

Pool, restaurant og storslået udsigt

Fra stedets swimmingpool er der den mest storslåede udsigt over dalen og vinmarkerne. Her kan man få mange timer til at gå i den svalende pool eller på en liggestol. Om aftenen kan I spise på gårdens hyggelige restaurant der tilbyder et traditionelt køkken baseret på lokale produkter fra gården og de nærmeste naboer. Om sommeren er det muligt at spise udendørs på den store terrasse der også er til fri afbenyttelse for stedets gæster i løbet af dagen. Menuen (om aftenen) er fast. I behøver ikke at forudbestille, men bare informere værterne fra dag til dag, om I ønsker at spise hjemme til aftens. Der er parkering til alle.

Både for par og børnefamilier

Gården anbefales både til par og familier der søger en hyggelig atmosfære uden vægt på at skulle bo luksuriøst. Gården fremstår pæn og velholdt og er et ideelt sted for familier da børnene frit kan løbe rundt på den lukkede gårdsplads og besøge de æsler og hunde, der hører til stedet. Lige på den anden side af den lille grusvej (ikke særlig trafikeret) er der en fin legeplads til de mindste. Antonella og Davides gæstfrihed er et ubetaleligt plus.

Læs om lejlighederne på Agriturismo Bevione

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Bevione

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Bevione som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Bevione. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 66 anmeldelser fra Agriturismo Bevione

Fantastisk ophold på Bevione

Et herligt og skønt sted. Beliggende højt med enestående udsigt over vinmarker. Ligger helt ugenert uden naboer. Værtsparret er rigtigt søde og velkomne, og der hersker en fred og ro. Om aftenen høres kun cikaderne synge, og en aftendrink på bænken med denne beliggenhed er lige sagen. Bil til rådighed er nødvendigt, der er 5 km til Gogliani ( en by med stort supermarked og nogle restauranter) og 7 km til Farigliano ( lille "død" by, med meget få indkøbsmuligheder) - Meget lidt aktivitet i Gagliano i hverdagene( flere restauranter lukkede) - men liv i weekenden med mange restauranter og cafeer åbne.
Køkkenfaciliteter i lejlighed kun til mindre madlavning.

Læs mere

Dejlige Bevione

Endnu engang har vi haft en dejlig og afslappende ferie hos David & Antonella Bevione. Disse hjertelige og varme mennesker tager imod så varmt og hjerteligt at vi hver gang bliver lige rørt.
Stedet er dejligt, afslappende og der er lavet små hyggelige forbedringer ved poolen med overdækning og borde & stole. Antonellas mad kan kun roses - det er simpel husmandskost tilberedt med hjerte og opfindsomhed. David har fortsat sin vinproduktion med sine superiore vine og nu tæller selektionen såvel Dolcetto, Barbera og Nebbiolo. Fremragende vine !
Bevione er en lille hyggelige perle og vi glæder os til at besøge stedet igen.

Læs mere

Hygge og rummelighed

Her hygger man sig helt fantastisk (og billigt) med familie, venner eller alene. Helt fantastisk mad og vin (inkl. en rigtig god vinpræsentation og -smagning).
Super stemning og søde mennesker.

Læs mere

Fantastisk miljø

Fantastisk lokal mad og høj personlig service. Ville ønske vi var blevet længere end to nætter.

Læs mere

efterårsvintur

Rigtig dejligt sted med flot udsigt , meget roligt uden støj. Køreafstand til vinbyer , bjerge, storbyer mv . Meget gæstfrie værter

Læs mere

Fantastik område

Fantastisk ferie i dejlige omgivelser med at dejligt værtspar.
Man kommer hurtigt til at holde af området, roen og familien som vil det bedste for deres gæster.

Læs mere
 
search map