Feriebolig i Farigliano i Piemonte

Adopter en vinstok

 
Adopter en vinstok er ikke tilgængelig i øjeblikket
Adopter en vinstok er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Farigliano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vin er et produkt, der fremmer lidenskaben for den landlige livsstil. Vil du vide mere om vin og især om vinproduktion, så kan du fordybe dig i et utal af bøger, men vi har her den ultimative løsning; For der er intet bedre end selv at deltage i podningen og vinhøsten, og det er hvad In-Italia fremover kan tilbyde til vinentusiaterne.

Det hele finder sted hos Davide og Antonella på Agriturismo Bevione. Dette par flyttede for nogle år siden fra storbyen Torino, hvor de drev en lampeforretning, ud på landet. De startede selv deres vinkælder op fra begyndelsen og har prøvet at begår alle de fejl, som en nybagt bondemand skal afprøve, for at forbedre kvaliteten af sin produktion. Deres engelskkundskaber er ikke de stærkeste, men der er få piemontesere, der kan slå deres gæstfrihed og sympatiske udstråling. Davide tilbringer sine dage på vinmarkerne sammen med sin far, mens Antonella passer huset og restauranten, hvor der serveres traditionelle lokale retter.

Læs mere om Adopter en vinstok

Ved at adoptere en vinstok hos Bevione-familien får man følgende med i prisen:
- Et ophold på 5 nætter på gården Agriturismo Bevione i vinhøsten (der normalt finder sted fra midten af september til midten af oktober måned). Opholdet er inklusiv morgenmad og aftensmad.
- Et ophold på 5 nætter på gården Agriturismo Bevione i løbet af vinter- eller forårspodning.
- En gourmet aften på Agriturismo Beviones restaurant med smagning af gårdens vine og piemontesiske retter.
- Et skilt med dit eller din families navn på, som I kan hænge på netop den vinstok, som I bedst kan lide og dermed vælger at adoptere, og som ikke er blevet adopteret endnu.
- 36 flasker vin af gårdens produktion, fordelt som følger (Hvis I ikke kommer i egen bil, er der mulighed for mod betaling at få flaskerne sendt til jeres hjemadresse. NB: Eventuelle afgifter står kunden selv for):

  • 12 x Langhe Nebiolo

  • 12 x Dolcetto di Dogliani

  • 6 x Piemonte Barbera

  • 6 x Dogliani

Bestilling af ophold under høsten og podningsperioden er betinget af, at der er plads på Agriturismo Bevione i den enkelte periode (det er ikke muligt at vælge et ophold i juli og august måned). Det er derfor en god idé at reservere i god tid. Prisen gælder for et helt år og det står frit for om man ønsker at fortsætte sit ejerskab af sin vinstok eller tage afsked med den, når året er slut.

Skjul teksten
 
 
search map