Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Farigliano hører til Cuneo provinsen og ligger ca. 41 kilometer væk fra Cuneo by. Rundt omkring i byen findes levn fra middelalderen i form af ruiner af blandt andet nogle private huse og en middelalderborg. Der findes en restaurant og pizzeria i byen, så det er ikke nogen stor by.

Tæt på spændende byer

Til gengæld ligger Farigliano i nærheden af byerne Dogliani og Mondovì, hvor der er flere spændende ting at opleve. Dogliani byder blandt andet på flere interessante kirker og fra mange steder i byen er det muligt at nyde den smukke udsigt udover Langhe-området. Når man er i byen, må man endelig ikke snyde sig selv for et besøg i La Bottega del Vino. Denne vinkælder startede i 1984 og er en sammenslutning af vinbønder, som er gået sammen for at øge kendskabet til den lokale vin Dolcetto di Dogliani. Under besøget er det muligt at deltage i vinsmagninger. Lidt uden for byen Mondovì er det muligt at besøge Santuario di Vicoforte, som med sin elipseformede kuppel – verdens største – anses for et af de vigtigste monumenter i Piemonte.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Populært i Piemonte

Hotel La Bussola

Orta San Giulio

Hotel Santa Caterina

Orta San Giulio

search map