Agriturismo i Diano d'Alba i Piemonte

Tenuta 800

Royals private terrasse Comfort-værelse Junior Suite Junior Suite
 
Tenuta 800 er ikke tilgængelig i øjeblikket
Tenuta 800 er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Diano d'Alba og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det lille Bed and Breakfast Tenuta 800 ligger i det smukke Langhe vindistrikt, og bestyres af det unge par Matteo og Elisabetta, der iøvrigt selv bor på stedet. Fra den dejlige have, hvor poolen ligger, kan du nyde Langhes skønhed.

Smag på de lokale produkter

Ved ankomsten bydes du velkommen af smukke vinmarker og atter vinmarker, den smalle dal og parrets gæstfrihed. I haven findes svømmebassin med pavillon, borde, stole og liggestole. I morgenmadssalen er det - mod aftale - muligt at arrangere smagning af de lokale oste, salami og diverse pålæg samt naturligvis vin fra de nærliggende vingårde. En af Langhes smukkeste stier, som fører til Grinzane Cavour Borg, løber lige forbi ejendommen. På denne strækning ligger desuden en anerkendt restaurant, så hvis sulten melder sig på tilbagevejen, er der også råd for det.

Læs mere om Tenuta 800

Nyd det gode morgenbord

Matteo og Elisabetta sætter en ære i at tilberede det gode og store morgenmadsbord. Her kan du hver dag forvente at finde de sædvanlige italienske søde sager, men også yoghurt, pålæg, ost, hjemmelavede marmelader og æggetærter i forskellige varianter.

Værelserne og deres placering

Fælles for alle værelserne er deres placering i stueetagen. De fleste af dem ligger i annekset ved siden af villaen og over for svømmebassinet - de to lejligheder ligger i selve villaen. I haven er der rigeligt med borde og stole til alle gæster. Dog har man ikke sit 'private' bord, men det vil forekomme naturligt for de fleste at sætte sig nærmest indgangsdøren til deres eget værelse.

- Comfortværelserne er indrettet i landlig Provence-stil og råder over satellitfjernsyn med fladskærm samt rummeligt badeværelse med toilet og bruser. Her er der ikke mulighed for ekstra opredninger.

- Junior Suiterne er ca. 40 m² og har samme type indretning. De råder alle over satellitfjernsyn med fladskærm, minibar, værdiboks samt rummeligt badeværelse med toilet og bruser. Soveværelset er adskilt fra et mindre rum, hvor børnene eventuelt kan sove.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Locanda dell'Orso Bevitore

Verduno, Piemonte

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Residence Bricco Torricella

Monforte d'Alba, Piemonte

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Piemonte

Villa Cornarea

Canale d'Alba

Ca' Rapulin

Calosso

search map