Agriturismo i Diano d'Alba i Piemonte

Tenuta 800

Royals private terrasse Comfort-værelse Junior Suite Junior Suite
 
Tenuta 800 er ikke tilgængelig i øjeblikket
Tenuta 800 er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Diano d'Alba og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det lille Bed and Breakfast Tenuta 800 ligger i det smukke Langhe vindistrikt, og bestyres af det unge par Matteo og Elisabetta, der iøvrigt selv bor på stedet. Fra den dejlige have, hvor poolen ligger, kan du nyde Langhes skønhed.

Smag på de lokale produkter

Ved ankomsten bydes du velkommen af smukke vinmarker og atter vinmarker, den smalle dal og parrets gæstfrihed. I haven findes svømmebassin med pavillon, borde, stole og liggestole. I morgenmadssalen er det - mod aftale - muligt at arrangere smagning af de lokale oste, salami og diverse pålæg samt naturligvis vin fra de nærliggende vingårde. En af Langhes smukkeste stier, som fører til Grinzane Cavour Borg, løber lige forbi ejendommen. På denne strækning ligger desuden en anerkendt restaurant, så hvis sulten melder sig på tilbagevejen, er der også råd for det.

Læs mere om Tenuta 800

Nyd det gode morgenbord

Matteo og Elisabetta sætter en ære i at tilberede det gode og store morgenmadsbord. Her kan du hver dag forvente at finde de sædvanlige italienske søde sager, men også yoghurt, pålæg, ost, hjemmelavede marmelader og æggetærter i forskellige varianter.

Værelserne og deres placering

Fælles for alle værelserne er deres placering i stueetagen. De fleste af dem ligger i annekset ved siden af villaen og over for svømmebassinet - de to lejligheder ligger i selve villaen. I haven er der rigeligt med borde og stole til alle gæster. Dog har man ikke sit 'private' bord, men det vil forekomme naturligt for de fleste at sætte sig nærmest indgangsdøren til deres eget værelse.

- Comfortværelserne er indrettet i landlig Provence-stil og råder over satellitfjernsyn med fladskærm samt rummeligt badeværelse med toilet og bruser. Her er der ikke mulighed for ekstra opredninger.

- Junior Suiterne er ca. 40 m² og har samme type indretning. De råder alle over satellitfjernsyn med fladskærm, minibar, værdiboks samt rummeligt badeværelse med toilet og bruser. Soveværelset er adskilt fra et mindre rum, hvor børnene eventuelt kan sove.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Tenuta 800

Læs personlige anmeldelser af Tenuta 800 som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Tenuta 800. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 11 anmeldelser fra Tenuta 800

Virkelig hyggeligt sted og sødt værtspar

Hyggeligt, rent og pænt B&B. Meget venligt og imødekommende værtspar (sød og sjov hund, Collin :-). Dejlig morgenmad. Kunne have været rart med mulighed for aftensmad på stedet, men så er det selvfølgelig ikke B&B, og der er SÅ meget lækker mad i området.

Læs mere

A wondreful summer vacation at Tenuta 800

We stayed at the Royal Apartment for two whole weeks, and it was so nice, that we didn´t want to leave. The apartment was beautiful, well equipped, very well designed, and most importantly very big and specious. The kids slept in the living room, but it was just fine, as the Apartment was big enough, that it did not feel crowded.
The Tenuta 800 is a beautiful and very peaceful villa. The swimming pool and the whole surrounding is just beautiful. It was all we could ask for and more.
Both Matteo and Elisabetha that are the owners of the Tenuta 800, were very helpful with the different enquiries we had. They both speak very good English, and that is a definite plus.
There was also a cleaning lady that came every day and cleaned our Apartment and changed towels.
The Piemonte area is very quiet around the summer time, which is great if you are looking for a relaxed summer vacation. The whole area is filled with very good restaurants and fantastic wines, and wineries. We also drove quite often to Liguria (The Italian Coast/Riviera), which is not so far. It takes around 1½ - 2 hours drive, but there are some beautiful cities at the coast that should be seen, cities such as Noli, Santa Margarita, Portofino etc.
In the Piemonte area, we enjoyed Alba very much. A beautiful city with great restaurants, shopping, and there is always music in the streets.
It was a great vacation, and I am sure that we will come back to the Tenuta 800 Again.

Læs mere

6 dejlige dage i Piemonte

Vores værtspar var meget meget søde, og stod klar til at tage i mod os da vi kom, og det var tydeligt for dem, at det betød meget for dem at deres gæster følte sig hjemme.

Vores juniorsuite var helt i top - der manglede intet (dog var køleskabet ikke særlig anvendeligt til opbevaring af lidt madvarer og drikkevarer blev kun lettere nedkølet.)

Morgenmaden var ALT for overdådig - der manglede intet - og desværre blev der smidt rigtig meget mad ud hver dag, kunne vi se. Men det handler jo om stedets drift og økonomi - ikke om oplevelsen.

God pool af rimelig størrelse og smuk beliggenhed med mulighed for gåture (med pæne stigninger!)

Vi savnede lidt mere synligt "sådan-gør-vi-her", f.eks. kunne man anvende den fælles spisestue til selv at lave mad?

Læs mere

Fantastisk oplevelse!!

Utrolig smukt sted som ligger i fantastiske omgivelser. Værelser er rigtig fine, rene og har alt dét nødvendige. Haven er virkelig hyggelig lille oase og indbyder til hyggestunder enten ved de små havestole/borde, solbadning på græsplænen eller en tur i poolen.
Der er ikke aircon på værelserne, men er nødvendigvis ikke noget minus, for på trods af over 30 graders varme, så kunne værelserne holdes kølige ved at lufte ud om aftenen og sørge for at holde døren lukket i løbet af dagen.

Det eneste minus er at vi savnede et lidt større køleskab i værelserne. Der var over 30 grader varmt, men værelset havde en behagelig og kølig temperatur på trods af at der ikke er aircon.

Vi blev taget godt imod af Matteo og Elisabetta som kører stedet. Virkelig søde og serviceminded ejere.

Bedste og lækreste morgenmad vi nogensinde har fået!

Kan virkelig varmt anbefales og vi prioriterer altid at besøge nye steder - med undtagelse for Tenuta 800 hvor vi med sikkerhed kommer igen og bor.

Læs mere

Bedømmelse af Tenuta 800

Som altid når man bestiller en rejse gennem In.italia funger det godt, tak for det, det var en dejlig uge vi havde på Tanuta 800, de unge mennesker der driver stedet var rigtig søde og hjælp somme og så servere de rigtig god og lækker morgen mad, værelserne var rigtig dejlige, eneste minus var, at det lille køleskab havde svært ved at køle godt nok!.
Mvh
Peter

Læs mere

Bedømmelse af Tenuta 800

Læs mere
 
search map