Hotel i Diano d'Alba i Piemonte

Locanda Rizieri

 
Locanda Rizieri er ikke tilgængelig i øjeblikket
Locanda Rizieri er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Diano d'Alba og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Locanda Rizieri ligger i en smuk dal for enden af en blind vej i fredelige landlige omgivelser blot ca. 1½ km fra byen Diano d'Alba i vindistriktet Langhe. Hele naturscenariet præges af farven grøn og af iøjnefaldende flora er den mest allestedsnærværende de omkringliggende vinmarker.

Mage til afstressende landsted skal man lede længe efter. Ved ankomst vil man højst sandsynligt blive hilst velkommen af et par søde hunde, som der nu engang hører til på sådan et sted. På stedet finder man fire skønne værelser, som sikrer at der aldrig er trangt eller overbefolket.

Restaurant
Her i den lille dal kan man også tilbyde restaurant, som mange efter sigende vil køre langt for at blive bespist på. Restauranten, som er åben både for Locanda Rizieri's egne gæster (a la carte) og udefrakommende gæster, har specialiseret sig i økologi og slow-food.

Læs mere om Locanda Rizieri

Dobbeltværelse Piccolo
- Der findes kun ét af denne type værelse, og det er mindre end de andre, som navnet antyder. Værelset har badeværelse med toilet og bruser. Sengetøj, dyner og hovedpuder er allergivenlige og økologisk fremstillet. Her er der ikke mulighed for ekstra opredninger.
Dobbeltværelse Grande
- Der findes to af disse værelser, og de er større end Piccolo-værelset. Værelset har badeværelse med toilet og bruser. Sengetøj, dyner og hovedpuder er allergivenlige og økologisk fremstillet. Her er der mulighed for en til to ekstra opredninger.
Suite
- Locandaens største værelse. Værelset har badeværelse med toilet og bruser. Sengetøj, dyner og hovedpuder er allergivenlige og økologisk fremstillet. Her er der mulighed for hele tre ekstra opredninger.

Skjul teksten
 
 
search map