Diano d'Alba, Piemonte Castello di Grinzane Cavour

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Il Castello di Grinzane Cavour ligger 5 km uden for Alba by, i det skønne Langhe-område. Slotsbygningen omkranser det centrale tårn, som er dateret helt tilbage til det 11. århundrede. I 1960 påbegyndte man en gennemgribende renovering af slottet.

Pernamente udstillinger

Slottet var i sin tid ejet af ingen mindre end Camillo Benso di Cavour, der boede på slottet fra år 1832 til 1849, da han var borgmester i byen Grizane. Hans møbler, manuskripter og andre personlige ejendele er opbevaret i slottet. Under sit ophold på slottet beskæftigede han sig med landbrug og med at producere vin. Mange af slottets værelser rummer permanente udstillinger af blandt andet køkkenredskaber og redskaber til fremstilling af vin, diverse landbrugsredskaber og et vindestilleri fra 1700-tallet.

Vinsmagning

I 1967 opførte man Piemontes første etnoteca (en slags vinhandel) på slottet. Her kan man stadig i dag købe de berømte vine fra områderne Barolo og Barbaresco. Der er mulighed for guidet vinsmagning mod forudgående tidsbestilling. Herudover finder man på slottet en anerkendt restaurant med traditionelle og lokale retter og vine.

Åbningstider

Slottet er åbent for publikum fra kl. 9.30-18.00 fra november til marts og fra kl. 9.30-19.00 fra april til oktober. Der er lukket om tirsdagen.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Anbefalinger til dig

Hotel Ghiffa

Ghiffa, Piemonte

Agriturismo Bevione

Farigliano, Piemonte

Populært i Piemonte

L'Anfiteatro

Monforte d'Alba

Casale Mattei

Corneliano d'Alba

search map