Anmeldelser af Casale Mattei

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casale Mattei

Læs personlige anmeldelser af Casale Mattei som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casale Mattei. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Mette og rejsefælle fra Brønshøj boede på Casale Mattei i Corneliano d'Alba fra d. 25. til d. 28. april 2007.

Turen til Italien gik fint og stedet i nærheden af Alba hvor vi boede var helt perfekt.

Hyggelige værelser og sød værtinde. selvom hun kun kunne en meget lille smule engelsk så gik det egentlig fint med at hun sagde noget på italiensk og vi sagde noget på engelsk og så fandt vi altid frem til det rigtige. Dejlig årstid at tage derned på da det ikke er for varmt at køre rundt i bil osv. Hvis vi en anden gang beslutter at tage til italien vil vi i hvert fald se hvad InItalia har at byde på.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Helle og rejsefælle fra Rødovre boede på Casale Mattei i Corneliano d'Alba fra d. 5. til d. 11. oktober 2006.

Vi har haft en god ferie, og det er et dejligt område.

Det er et dejligt sted vi boede, indretningen perfekt, morgenmaden perfekt. Et lille dilemma, at værtinden ikke taler andet end italiensk og ganske, ganske få ord engelsk. Fin lille by med lidt forretninger og et par restauranter. Den ene restaurant - som jeg i skrivende stund ikke husker navnet på - er en rigtig godt restaurant, som har åbent køkken fra 20.30 - 22.30, man skal være der kl. 20.30 hvis man vil ind. Der er kun en menu, og stedet bestemmer menuen - man får 8-10 retter til en pris af 22-25 euro

In-italia har fungeret perfekt. Det er nemt at booke rejse over nettet, og man får hurtigt svar på sin reservationsforespørgsel og får hurtigt tilsendt papirer på reservationen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jens Erik og rejsefælle fra Odense M boede på Casale Mattei i Corneliano d'Alba fra d. 26. til d. 29. september 2006.

Vi havde en rigtig dejlig tur til Norditalien og Sydfrankrig hvor vi var begunstiget af godt vejr alle dagene. Værtinden på hotellet var rigtig flink, rar og meget venlig. Vi lejede cykler i Alba og cyklede rundt i
vinområdet. P.g.a. varmen og de stejle bjergveje var det en lidt anstrengende tur op, men nedturen var til gengæld meget let. Vi var også ude at gå i vinmarkenre, fra La Morra til Barolo og tilbage igen. Igen en dejlig, men lidt anstrengende tur. Det er et utroligt dejligt område at feriere i, og vi kommer gerne igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2 3 4 5 6
 
search map