Agriturismo i Corneliano d'Alba i Piemonte

Casale Mattei

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Casale Mattei ligger i centrum af den lille rolige by Corneliano d'Alba, kun 6 km fra Alba by, hvor huset oprindeligt blev bygget i 1703. Dengang lå bygningen i udkanten af byen og fungerede som gård. I dag er byen blevet noget større, og hvor der engang var marker og dyr, er der kommet en del naboer. Ved huset findes den gamle gårdsplads dog stadig, og den fungerer i dag både som parkeringsplads og som have.

Varmt værtskab

Den energiske Daniela bor her og har valgt at indrette dele af den gamle gård til indlogering af rejsende, som kommer på disse kanter for at smage regionens vine og retter. I gåafstand fra huset ligger to gode restauranter, som er temmeligt anerkendte i omegnen.

...og en afkølende dukkert i haven

I den store have har Daniela anlagt en pool, hvor du kan solbade langs poolkanten eller lade dig afkøle i det forfriskende vand. Poolen, som er 10 x 4 meter og kun 140 cm dyb, adskiller Casale Mattei fra de fleste andre feriesteder, som har en placering i et bycentrum. Ja, for det er noget af en sjældenhed, at du kan få både pool, gode spisesteder og et bycentrum i gåafstand under din ferie i Italien.

Læs mere om Casale Mattei

Morgenmaden indtages i de gamle stalde

Morgenmaden serveres som buffet i stueetagen i den gamle stald, som nu er restaureret. Når vejret tillader det er det også muligt at sidde udenfor i skyggen eller under solen i den hyggelige have med pool. Stedet fremstår meget pænt og velholdt i en flot gammeldags stil. Der er ikke balkon til værelserne, men man kan sidde på repos'en ude foran værelserne på første sal eller nede i den aflukkede have. Stedet anbefales især til et voksent publikum, der ønsker at gå på opdagelse i den maleriske Langhe-region og som har øje for komfort og pris.

Værelserne på Casale Mattei

Dobbeltværelse

Her findes fire velindrettede og komfortable værelser med fjernsyn, internetstik og eget badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Værelserne der ligger på hjørnet af bygningen kan forstyrres lidt af trafikken, fra den lille vej, som stedet ligger ved.

Suiteværelse Bianca

suiteværelse Bianca ligger i stueetagen og er i bund og grund en lille lejlighed. Den består af et spisekøkken med et lille køleskab og udgang til have, soveværelse med dobbeltseng og udgang til have samt badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Suiteværelse Celeste

suiteværelse Celeste ligger på første sal og der igen tale om en rigtig lejlighed som kan gæste op til tre personer. Den består af et spisekøkken med køleskab og udgang til balkon, soveværelse med himmelseng og mulighed for en ekstra opredning samt pejs og udgang til balkon og badeværelse med toilet og bruser samt hørtørrer. På balkonen er der plads til stole men ikke til et bord.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa Incanto B&B

Treiso, Piemonte

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Ca' Rapulin

Calosso, Piemonte

Anbefalinger til dig

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Piemonte

search map