Agriturismo i Corneliano d'Alba i Piemonte

Casale Mattei

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Casale Mattei ligger i centrum af den lille hyggelige by Corneliano d'Alba, kun 6 km fra Alba by, hvor huset oprindeligt blev bygget i 1703. Dengang lå bygningen i udkanten af byen og fungerede som gård. I dag er byen blevet noget større, og hvor der engang var marker og dyr, er der kommet en del huse og dermed også naboer. Ved huset findes den gamle gårdsplads dog stadig, og den fungerer i dag som have.

Varmt værtskab

Den energiske Daniela bor på gården og har valgt at indrette en del af den til indlogering af rejsende, som kommer for at smage regionens vine og gode mad. I gåafstand fra huset ligger der to gode restauranter, som benyttes af lokalbefolkningen, hvilket borger for kvaliteten.

...og en afkølende dukkert i haven

I den store have har Daniela anlagt en pool, hvor du kan solbade eller lade dig afkøle i det forfriskende vand. Poolen, som er 10 x 4 meter og kun 140 cm dyb, adskiller Casale Mattei fra de fleste andre feriesteder, som er placeret i centrum af en by. Ja, for det er noget af en sjældenhed, at du kan få både pool, gode spisesteder samt et bycentrum i gåafstand, når du er på ferie i Italien.

Spis ude uden at tage bilen

I Corneliano er der ikke mange rejsende udover dem, der bor på Casale Mattei. Det har sine fordele, bl.a. når du drikker en kop kaffe eller et glas vin på den lokale café, og her tænker vi især på prisniveauet. Priserne ligger også i den lave ende, hvis du har lyst til at besøge byens restaurant eller pizzeria, - steder hvor alle helt naturligt er dus med ejerne. Der dog også den ulempe at både restauranten og pizzeriaet kun holder åbent i weekenden og ikke på ugens første dage, når alle har travlt med deres job. Ejeren af restauranten har desuden den vane, som de fleste andre italienere, og han holder ferie i hele august måned. I byerne og på landet rundt om Corneliano finder du heldigvis flere andre spisesteder, men her har du brug for din bil.

Læs mere om Casale Mattei

Morgenmaden indtages i de gamle stalde eller i haven

Morgenmaden serveres som buffet i den gamle stald, som nu er smagfuldt renoveret. Når vejret tillader det, er det også muligt at sidde udenfor i haven. Stedet fremstår pænt og velholdt i en fin og lidt gammeldags stil. Der er ikke balkon til værelserne, men du kan sidde i den aflukkede have og nyde tilværelsen under solen. Stedet anbefales især til et voksent publikum, der ønsker at gå på opdagelse i den maleriske Langhe-region og som har øje for komfort og pris.

Læs om værelserne på Casale Mattei

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map