Hotel i Cherasco i Piemonte

Albergo La Spiga

 
Albergo La Spiga er ikke tilgængelig i øjeblikket
Albergo La Spiga er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cherasco og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Albergo La Spiga ligger i et smørhul mellem vinbyerne La Morra og Cherasco med 3 km til dem begge. Hotellet med den tillokkende swimmingpool ligger i en skøn lille, grøn dal, som betyder læ, fred og ro - og masser af tid til at nyde sin ferie.

Naturelskere og friluftsfolk vil nyde de store plæner og naturskønne omgivelser på grænsen mellem vinområderne Langhe og Roero - trafik og larmende motorbøller er en absolut sjældenhed på denne stille vej. De blå skodder og swimmingpoolens azurblå vand står i skarp kontrast til de beroligende grønne farver.

Læs mere om Albergo La Spiga

For de aktive ligger Cherasco golfklub blot 3 km væk (lukket om mandagen). Her venter 18 huller i et kuperet terræn i Piemontes famøse vinområde. La Spiga har en fordelagtig aftale med golfklubben.

Hotellet er fra 2006 og fremtræder derfor nyrenoveret og velholdt. Der er elevator op til værelserne på første sal. Udeområderne er flotte og indbyder til ren afkobling: skønt poolområde med liggestole, hyggelig pergola og stor fællesterrasse på første sal.

Hotellet har også en lille restaurant, hvor de byder på egnsretter og et imponerende udvalg af lokale og nationale vine.

Værelserne er smagfuldt indrettede med aircondition, fladskærm med satellit-tv, værdiboks, minibar og eget badeværelse med badekar, toilet og hårtørrer. Classic-værelserne er til maks. to personer, mens Superior-værelserne har plads til én ekstra opredning og Junior Suiterne to ekstra opredninger. Superior-værelserne uden balkon og Junior Suiten uden balkon har dog adgang til en fælles overdækket balkon ved indgangen til værelserne.

Morgenmaden serveres enten i restauranten eller udendørs, hvis vejret tillader det.

Skjul teksten
 
 
search map