Agriturismo i Cherasco i Piemonte

Agriturismo L'Isorella

Rideskolen
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I hjertet af det billedskønne vinområde Langhe ligger denne karakteristiske gård med mulighed for ren afslapning i nyrestaurerede lejligheder (2009). Her er svømmebassin og stutteri, og så er her ikke langt til de berømte vinbyer Barolo, La Morra og Alba.

Glæd dig til pool og god vin

På stedet bor de sympatiske ejere Marica og Giuseppe med deres to børn. Marica er søster til Davide på Agriturismo Bevione (ca. 30 minutters kørsel fra Isorella), som du også finder på In-Italias program. Det er Davide, der producerer Isorellas vin. Ved poolen ligger du ugeneret fra vejen med udsigt til bakkerne; hér er der også en overdækket terrasse. Hvis du bor i lejlighed, kan du tilkøbe dig morgenmad, som serveres i restauranten fra 8.30 til 10.00 på hverdage og fra 09.00 til 10.00 i weekenden. Gården ligger tilbagetrukket fra hovedvejen, der fører ind til Cherasco, så trafikstøjen er minimal.

Læs mere om Agriturismo L'Isorella

Stutteri med rideskole

Ejerne af Agriturismo L'Isorella har et stutteri ca. 100 meter fra huset med 5-7 heste. Det er muligt at få ridetimer, som foregår enten i manegen (50x27 meter) eller i de grønne omgivelser. På stutteriet findes der omklædningsrum, opholdsrum, bad og toilet.

Hyggelige lejligheder med eget udeområde

Der findes fem lejligheder og et dobbeltværelse på gården. Lejligheden Rosa kan udvides med dobbeltværelset Mughetto, så man får en treværelseslejlighed med to soveværelser og to badeværelse til 6 personer. Alle lejligheder har sat-tv, værdiboks, hårtørrer samt udeområde med bord og stole.

Lejlighederne på Agriturismo L'Isorella

Lejlighed m. 1 soveværelse

Lejligheden ligger på i stueetagen eller pè 1. sal og består af opholdsrum med køkkenhjørne og sovesofa til en person, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Der findes sat-tv og værdiboks.

Lejlighed (comfort) m. 1 soveværelse

Lejligheden ligger i stuetagen eller på 1. sal og består af opholdsrum med køkkenhjørne og opvaskemaskine, sovesofa til en person, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng. Badeværelse med toilet og bruser. Der findes sat-tv og værdiboks. Lejligheden har balkon eller udearal med udsigt til poolen.

Dobbeltværelse (Mughetto)

Værelset Mughetto ligger på 1. sal. Der er dobbeltseng, sat-tv, værdiboks og badeværelset med toilet og bruser på værelset.

Lejlighed m. 1 soveværelse (Rosa)

Lejligheden ligger på 1. sal og består af opholdsrum med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Der findes sat-tv og værdiboks. Til lejligheden hører en overdækket terrasse, som vender ud mod poolen.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo L'Isorella

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo L'Isorella som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo L'Isorella. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 14 anmeldelser fra Agriturismo L'Isorella

Dejligt sted

L`Isorella er et dejligt sted. Her er ro og der er også plads til børn.
Det var anden gang vi var her. Det er et sted som vi godt kan vende tilbage til.

Læs mere

Nydeligt feriested

Stedet ligger landligt og er meget stille og fredelig.
Vi var der i uge 41, og var de eneste gæster på stedet. Værtinden, Marika, serverede middag kun til os to, hver aften og for nogen frokoster. To forretter - to hovedretter - desser og med god vin til.
Maden var fantastisk og rimelig.
Stedet var også centralt i forhold til de steder, vi skulle besøge, men man er afhængig af en bil.
Frister til gentagelse.

Læs mere

vin oplevelse

Vores ophold var et godt udgangs punkt for vores plander med vingård besøge.

Læs mere

God standart og hyggelige værter.

Vi var meget tilfredse med opholdet. Det var ikke besynderligt godt vejr, men det kunne vi jo ikke gøre noget ved. Værterne var søde og imødekommende. Vi fik en masse gode tips om hvad vi kunne se og opleve i nær områderne. Vi besøgte også vingården som tilhørte værtindens bror, Davide Bevione. Dette var en fantastisk oplevelse. Børnene fik lov til at ride på heste og det var en stor oplevelse.
Lejligheden var pæn og ren. God standard. Vi var generelt meget tilfredse med vores ophold.

Læs mere

Bedømmelse af Agriturismo L'Isorella

Super flot sted med en utrolig gæstfri og venligt værtspar!

Læs mere

Kedelig beliggenhed i ellers smukt område.

Stedet ligger lidt kedeligt i en dal, så der er ikke flot udsigt. Men man skal blot køre 5. Min. for fantastisk udsigt og landskab. Der er en fin og ren pool (dog al for meget klor i vandet).
Lejligheden var autentisk og okay, dog super varm. Sovesofaen i stuen var meget dårlig at sove på.
Hyggeligt med rideskole ved siden af, dog kom ridelæren ikke som aftalt til ridetur med børnene.
Meget lidt service, ingen mulighed for at købe is eller øl i restauranten. Ofte svært at finde personale på stedet.
Byerne Alba og Bra er lidt større og helt sikkert et besøg værd.
Barolo og La Morra er små men super fine og ligger i fantastisk smukke omgivelser.

Læs mere
 
search map