Agriturismo i Cherasco i Piemonte

Agriturismo L'Isorella

Rideskolen
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I hjertet af det billedskønne vinområde Langhe ligger denne karakteristiske gård med mulighed for ren afslapning i nyrestaurerede lejligheder (2009). Her er svømmebassin og stutteri, og så er her ikke langt til de berømte vinbyer Barolo, La Morra og Alba.

Glæd dig til pool og god vin

På stedet bor de sympatiske ejere Marica og Giuseppe med deres to børn. Marica er søster til Davide på Agriturismo Bevione (ca. 30 minutters kørsel fra Isorella), som du også finder på In-Italias program. Det er Davide, der producerer Isorellas vin. Ved poolen ligger du ugeneret fra vejen med udsigt til bakkerne; hér er der også en overdækket terrasse. Hvis du bor i lejlighed, kan du tilkøbe dig morgenmad, som serveres i restauranten fra 8.30 til 10.00 på hverdage og fra 09.00 til 10.00 i weekenden. Gården ligger tilbagetrukket fra hovedvejen, der fører ind til Cherasco, så trafikstøjen er minimal.

Læs mere om Agriturismo L'Isorella

Stutteri med rideskole

Ejerne af Agriturismo L'Isorella har et stutteri ca. 100 meter fra huset med 5-7 heste. Det er muligt at få ridetimer, som foregår enten i manegen (50x27 meter) eller i de grønne omgivelser. På stutteriet findes der omklædningsrum, opholdsrum, bad og toilet.

Hyggelige lejligheder med eget udeområde

Der findes fem lejligheder og et dobbeltværelse på gården. Lejligheden Rosa kan udvides med dobbeltværelset Mughetto, så man får en treværelseslejlighed med to soveværelser og to badeværelse til 6 personer. Alle lejligheder har sat-tv, værdiboks, hårtørrer samt udeområde med bord og stole.

Lejlighederne på Agriturismo L'Isorella

Lejlighed m. 1 soveværelse

Lejligheden ligger på i stueetagen eller pè 1. sal og består af opholdsrum med køkkenhjørne og sovesofa til en person, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Der findes sat-tv og værdiboks.

Lejlighed (comfort) m. 1 soveværelse

Lejligheden ligger i stuetagen eller på 1. sal og består af opholdsrum med køkkenhjørne og opvaskemaskine, sovesofa til en person, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng. Badeværelse med toilet og bruser. Der findes sat-tv og værdiboks. Lejligheden har balkon eller udearal med udsigt til poolen.

Dobbeltværelse (Mughetto)

Værelset Mughetto ligger på 1. sal. Der er dobbeltseng, sat-tv, værdiboks og badeværelset med toilet og bruser på værelset.

Lejlighed m. 1 soveværelse (Rosa)

Lejligheden ligger på 1. sal og består af opholdsrum med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Der findes sat-tv og værdiboks. Til lejligheden hører en overdækket terrasse, som vender ud mod poolen.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map