Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byen som Napoleon kaldte for "det smukkeste sted i Italien", er forholdvis ukendt som rejsemål, men med den stigende popularitet af agriturismo-ferier i Italien og et ønske om at opleve stemningen på landet, kommer der efterhånden nogle turister her for at nyde den afslappende landsbystemning i denne hyggelige middelalderby i et af Italiens mest anerkendte vindistrikter.

Byens økonomi er da også stadig baseret på landbrug og vinproduktion.

Kort over Cherasco

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hotel, villa eller ferielejlighed?

In-Italia kan tilbyde dig et udvalg på mere end 1.500 ferieboliger i Italien, hvilket blandt andet inkluderer en bred vifte af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i Piemonte. 

I søgemaskinen ovenfor kan du hurtigt få et overblik over tilgængelig ferieboliger i og omkring Cherasco. Hvis der kommer mange søgeresultater, kan du eventuelt bruge filterfunktionen til at indsnævre oversigten til bestemte typer indkvartering.
 
Er det Italiens landlige idyl, du drømmer om at opleve i ferien? Så bør du også overveje at booke et ophold på et agriturismo i Piemonte. En bodegårdsferie er velegnet til en anderledes familieferie, hvor børnene får masser af plads til at boltre sig på, og ikke mindst en chance for at komme tæt på produktionen af de fødevarer og vine, som regionen er berømt for. 

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have hjælp til at træffe det helt rigtige valg, er du meget velkommen til at ringe. Vores rejsekonsulenter sidder klar med gode råd og tips til din ferie.

Transport

Vil du flyve til Piemonte, er der flere internationale lufthavne inden for rækkevidde. Skal du holde ferie i Cherasco, er den nærmeste Torino lufthavn, men også lufthavnene ved Genova og Milano er en mulighed. Du kan derfor normalt vælge fra en bred vifte af flyselskaber som Ryanair, easyJet, SAS og Norwegian, når du skal finde en flybillet til ferien.

Du kan med fordel bruge søgemaskinen her på In-italia til at finde og sammenligne aktuelle priser fra alle flyselskaberne, der flyver til Italien.

Nærmeste togstation ligger i Bra 6 km mod nord, som har forbindelse til Torino. Til selve Cherasco er der kun busforindelse. Det er derimod nemt at komme til og fra byen, hvis du kommer i bil med kun få kilometer til nærmeste motorvejstilkørsel. 

Vinbyer og shopping

Cherasco har i mange år været kendt som et centrum for antikvitetshandel. Byens antikmarkeder som samler sælgere fra både Italien og Frankrig er berømt.

Udover de nærliggende vinbyer La Morra og Barolo, er afstanden til Alba med sin karakterfulde middelalderbykerne og hyggelige handelsstrøg er blot 20 km. 

Læs mere om Cherasco

"Sneglenes hovedstad"

Cherasco er en hyggelig by med mange restauranter og markeder, og bybilledet er præget af imponerende tårne og byporte. Byen kaldes desuden for "sneglenes hovedstad", da en af egnsretterne, som hedder Lumache, er en speciel udgave af fritterede vinbjergsnegle. Er du mere til de søde sager, bør du prøve en anden af byens specialiteter, Baci, der en chokolade med hasselbødder.

Udflugter

Holder du ferie i Cherasco, er det nemt at fylde dagene med udflugter, hvor temaet er gastronomiske oplevelser. Her i Langhe vindistriktet finder du et væld af charmerende middelalderbyer og selvfølgelig talrige vingårde. 

Bare få kilometer fra din feriebolig, kan du besøge adskillige små, billedskønne byer som slow-food-byen Bra, La Morra og Barolo. Her finder du udover fantastiske vine og spændende gastronomi mange interessante kulturhistoriske seværdigheder, hyggelige gader og smukke torvepladser.

Ønsker du at udforske områdets byer og seværdigheder i selskab med en lokalkendt, certificeret guide, tilbyder vores samarbejdspartnere et bredt udvalg af velorganiseret udflugter i Piemonte.

 

Skjul teksten
 
 
search map