Piemonte Cherasco Golf Club

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I Cherasco ligger denne dejlige golfbane. Med sine 18 huller i grønne omgivelser er der god mulighed for at kombinere sport, natur, mad og oplevelser i området. Man opdager hurtigt, at der er ro og fred fra trafikken omkring banen. Ved receptionen findes der Pro-shop og restaurant/bar samt udlejning af udstyr/golfvogne. Drivingrangen findes langs hul 1.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

De 18 huller strækker sig over ca. 6000 meter med masser af træer og vandhazarder. Out of bounds pæle findes næsten ikke, bortset fra hul 1 (langs drivingranchen) og hul 2 (langs floden Stura). Det korteste hul er nummer 11 med sine bare 110 meter (gul tee) og 96 meter (rød tee). Teestedet ligger højt og bolden skal over en lille sø for derefter starks at lande på green. Med 1 bunker til venstre og 1 bag flaget kræver det præcision at gå hullet i par. Det længste hul er på 527 meter (gul tee) og 460 meter (rød tee) og afslutter for-ni. Det er dog ikke det sværeste på banen. Den titel går i henhold til scorekortet til hul nummer 4 på 399/338 meter. Det kunne ligeså godt være hul 13 med sine 386/343 meter med en stor sø lige før green.

In-Italias vurdering: Fascinerende bane som ikke er umulig.

Golffakta
Antal par 3 huller 4
Antal par 4 huller 10
Antal par 5 huller 4
.
Længde gul tee 6.050 meter
Længde rød tee 5.340 meter
.
Max HCP - hverdag 54
Max HCP - weekend 36
.
Hverdag Weekend / helligdage
Green Fee 18 huller 40 € 60 €
Green Fee 9 huller 30 € 45 €
.
Dresscode Casual golftøj
.
Åbningstid Februar til December
Ugentlig lukkedag Tirsdag
.
Sværhedsgrad 3 golfbolde
.
Arkitekt Marco Croze
.
Hjemmeside www.golfcherasco.com/welcome
Turneringsprogram www.golfcherasco.com/tournament
Scorekort www.golfcherasco.com/score
HCP tabel Ikke tilgængelig
.
Bemærk! Da der meget ofte er turneringer både lørdag og søndag hele året rundt på de italienske golfbaner, kan det være svært at få tid. Det anbefales derfor at spille på hverdage.

 
search map