Hotel i Cesana Torinese i Piemonte

Baita della Luna

 
Baita della Luna er ikke tilgængelig i øjeblikket
Baita della Luna er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cesana Torinese og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt ude bjergene udenfor Cesana Torinese

Om vinteren kan du kun komme hertil på snescooter eller med skilift, og om sommeren kan du bruge grusvejen. Med andre ord er dette et perfekt sted for dig, der er vild med naturens ro og fred, og også er til det lidt eventyrlige. Beliggenheden i Sagnalonga på Via Lattea skipisterne, 6 km. fra Montgenèvre, gør, at du er tæt på den franske grænse. Via Lattea-området byder på ikke færre end 400 km. pister og 91 skilifte. Det er delt op i forskellige skiområder, såsom Montgenèvre, Mont de la Lune og Sestiere. Højden er fra 1.350 meter til 2.832 meter.

Komfortable faciliteter i et eventyrligt landskab

Det smukke og frodige bjerglandskab, du har udsigt til fra Baita della Luna, gør hotellets beliggenhed til noget helt særligt. Det er ikke et luksushotel, men du vil sandsynligvis være godt tilfreds med komforten. Du finder f.eks. et lille wellness-center med tyrkisk bad, sauna og varmtvandsbassin. Fra den indendørs pool kan du nyde den skønne udsigt over pisterne og bjergene. Når du trænger til en forfriskning, sørger baren for dig, og om aftenen kan du spille billard eller bordfodbold.

Læs mere om Baita della Luna

Hyggelig restaurant med pejs

Restaurantens navn, “Via Lattea”, stammer fra området, og her kan du spise dig mæt både frokost og aften i lokale og regionale retter, som er lavet på sæsonbaserede ingredienser. Pejsen varmer restauranten op, og skaber en varm og hyggelig atmosfære. Om morgenen er her morgenmadsbuffet med hjemmelavede kager og croissanter.

Wifi og låsbare skabe til dine ski er tilgængelige på hotellet.

Moderne værelser

Hotellet har 28 komfortable, moderne værelser med bjergudsigt. De er farverigt indrettede, og har alle fladskærms-tv og privat badeværelse med bruser.

Værelserne på Baita della Luna

Skjul teksten
 
 
search map