Hotel i Cerreto Langhe i Piemonte

B&B Il Sole e La Luna

 
B&B Il Sole e La Luna er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B Il Sole e La Luna er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cerreto Langhe og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

B&B Il Sole e La Luna ligger i centrum af Cerreto Langhe, en lille by på knap 800 indbyggere. Her finder du lejligheder og værelser, der lægger op til at nyde roen.

Hus med historie

Huset stammer fra 1600-tallet og var oprindelig et franciskansk kloster. I begyndelse af 1900-tallet blev det ombygget til en pension - Albergo d'Italia - og er for nylig blevet omhyggeligt restaureret.

Læs mere om B&B Il Sole e La Luna

Køb de lokale varer

Ud over to lejligheder og fire værelser har man indrettet en flot morgenmadsrestaurant, der også fungerer som fælles opholdsstue, en nydelig gammeldags bottega, altså en købmand, hvor man kan købe de lokale vine og andre varer samt en flot terrasse, hvor det er muligt at nyde morgenmaden eller få sig et frisk dukkert i det lille svømmebassin.

Nyd roen

Værelserne og lejlighederne er indrettet med tanke på miljøet efter såkaldt bioarkitektoniske principper. Fjernsyn kan man ikke finde her, aircondition - grundet højden over havet - er heller ikke nødvendigt. Hver lejlighed og værelse har eget badeværelse med toilet og bruser. Her skal man ikke komme for at blive underholdt, men for at nyde tilværelsen og roen. N.B.: Rygning er ikke tilladt hverken på værelserne eller i morgenmadsrestauranten.

Værelserne på B&B Il Sole e La Luna

Etværelseslejlighed med hems Sole med 2/4 sovepladser

Flot etværelseslejlighed beliggende på husets øverste etage. Lejligheden består af alrum med baldakinseng og dagområde med spisebord og køkkenhjørne med to elplader. En stige fører op til en åben hems, hvor der er endnu to sovepladser. Hemsen egner sig til store børn og unge mennesker, som ikke er gangbesværet. Der findes endvidere badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed Luna med 2/4 sovepladser

Luna ligger på husets nederste etage og har indgang direkte fra gaden. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne med to kogeplader og to sovepladser (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Bemærk at der ingen dør findes mellem opholdsstuen og soveværelset men blot et gardin.

Enkeltværelse Marte

Marte er husets mindste værelse og ligger på nederste etage. Det indeholder en smal dobbeltseng (1½ plads) og råder over eget badeværelse med toilet og bruser. Det gamle træloft og den varme røde farve gør dog, at værelset er ret mørkt, nok også fordi vinduet ikke er særlig stort. Alt dette for at sige, at værelset nok er en tand ringere end de andre.

Dobbeltværelse Giove

Værelse beliggende på husets nederste etage. Det indeholder med baldakinseng og eget badeværelse med toilet og bruser.

Dobbeltværelse Saturno

Flot værelse beliggende på husets øverste etage med vinduer, der har udsyn mod dalen. Det indeholder dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser.

Dobbeltværelse Venere

Flot værelse beliggende på husets øverste etage med vinduer, der har udsyn mod dalen. Det indeholder dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map