Hotel i Cerreto Langhe i Piemonte

B&B Il Sole e La Luna

 
B&B Il Sole e La Luna er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B Il Sole e La Luna er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cerreto Langhe og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

B&B Il Sole e La Luna ligger i centrum af Cerreto Langhe, en lille by på knap 800 indbyggere. Her finder du lejligheder og værelser, der lægger op til at nyde roen.

Hus med historie

Huset stammer fra 1600-tallet og var oprindelig et franciskansk kloster. I begyndelse af 1900-tallet blev det ombygget til en pension - Albergo d'Italia - og er for nylig blevet omhyggeligt restaureret.

Læs mere om B&B Il Sole e La Luna

Køb de lokale varer

Ud over to lejligheder og fire værelser har man indrettet en flot morgenmadsrestaurant, der også fungerer som fælles opholdsstue, en nydelig gammeldags bottega, altså en købmand, hvor man kan købe de lokale vine og andre varer samt en flot terrasse, hvor det er muligt at nyde morgenmaden eller få sig et frisk dukkert i det lille svømmebassin.

Nyd roen

Værelserne og lejlighederne er indrettet med tanke på miljøet efter såkaldt bioarkitektoniske principper. Fjernsyn kan man ikke finde her, aircondition - grundet højden over havet - er heller ikke nødvendigt. Hver lejlighed og værelse har eget badeværelse med toilet og bruser. Her skal man ikke komme for at blive underholdt, men for at nyde tilværelsen og roen. N.B.: Rygning er ikke tilladt hverken på værelserne eller i morgenmadsrestauranten.

Værelserne på B&B Il Sole e La Luna

Etværelseslejlighed med hems Sole med 2/4 sovepladser

Flot etværelseslejlighed beliggende på husets øverste etage. Lejligheden består af alrum med baldakinseng og dagområde med spisebord og køkkenhjørne med to elplader. En stige fører op til en åben hems, hvor der er endnu to sovepladser. Hemsen egner sig til store børn og unge mennesker, som ikke er gangbesværet. Der findes endvidere badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed Luna med 2/4 sovepladser

Luna ligger på husets nederste etage og har indgang direkte fra gaden. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne med to kogeplader og to sovepladser (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Bemærk at der ingen dør findes mellem opholdsstuen og soveværelset men blot et gardin.

Enkeltværelse Marte

Marte er husets mindste værelse og ligger på nederste etage. Det indeholder en smal dobbeltseng (1½ plads) og råder over eget badeværelse med toilet og bruser. Det gamle træloft og den varme røde farve gør dog, at værelset er ret mørkt, nok også fordi vinduet ikke er særlig stort. Alt dette for at sige, at værelset nok er en tand ringere end de andre.

Dobbeltværelse Giove

Værelse beliggende på husets nederste etage. Det indeholder med baldakinseng og eget badeværelse med toilet og bruser.

Dobbeltværelse Saturno

Flot værelse beliggende på husets øverste etage med vinduer, der har udsyn mod dalen. Det indeholder dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser.

Dobbeltværelse Venere

Flot værelse beliggende på husets øverste etage med vinduer, der har udsyn mod dalen. Det indeholder dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af B&B Il Sole e La Luna

Læs personlige anmeldelser af B&B Il Sole e La Luna som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af B&B Il Sole e La Luna. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra B&B Il Sole e La Luna

En piemontisk perle - RO og idyl.

Vi havde 4 super skønne overnatninger på B&B il sole e la Luna. Lejligheden, Luna, var rigtig flot restaureret i gammel italiensk stil. Idyllisk poolområde på taget med en vild flot panoramaudsigt over de piemontiske bjergskråninger med hasselnødeplantager og vinmarker. Dejlig morgenmad med et lille udvalg af piemontiske specialiteter. Lille pool, men vores børn hyggede sig fint. Ejeren var meget imødekommende og hjælpsom.

Læs mere

Ro og idyl

Hvilket sted. Min kone og jeg havde behov for en tur væk fra den travle hverdag. Og dette lykkedes til fulde på B&B Il Sole e La Luna. Et dejligt sted i en lille by i bjergene tæt på vinmarkerne i Piemonte og tæt på standene i Ligurien. Værten er yderst gæstfri og der serveres dejlig morgenmad hver dag. Stedet ligger med en fantastisk udsigt over området.

Har du brug for ro, vin og en god bog så er dette sted perfekt. Kun 1 times kørsel til middelhavet.

Læs mere

Charmerende og flot B&B

Il Sole e La Luna er et fantastisk smukt og smagfuldt indrettet B&B, og lejer man den lille lejlighed med mulighed for at "spise hjemme" nogle aftener er der god plads både inde og ude. Helt unikt er swimmingpool-området, og udsigten bliver man aldrig træt af. Der er 1 spisested i samme gade og hos Mario og Augustina får du en velsmagende menu til en billig penge plus en god snak hvis du er interesseret.

Læs mere

Bedømmelse af B&B Il Sole e La Luna

Læs mere

Bedømmelse af B&B Il Sole e La Luna

Læs mere

Katrine og familie fra Ringe boede på B&B Il Sole e La Luna i Cerreto Langhe fra d. 7. til d. 9. juli 2011.

Vores tur til Cerreto Langhe gik rigtig godt.
Vores ophold på Il Sole e La Luna var helt fantastisk.
Vi fandt stedet nogenlunde nemt. Lejlighed "luna" var dejligt - og passede godt til os og vores 2 børn.
Meget stemningsfulde lokale - smukke og rustikke og godt indrettet, med lille køkken og dejligt badeværelse.
Vi fik en fantastisk morgenmad - vi vidste ikke helt hvad vi kunne forvente - men blev meget positivt overrasket med det store morgenbord, med brød, frugt, kage, pålæg ost, syltetøj - det hele var lækkert.
Vi brugte dagene på at køre rundt i Piemonte og nyde den fantastiske natur.
Når vi kom hjem gik vi til poolen - GODT DEN VAR DER!! for det var varmt - og når vi lå der, så havde vi udsyn over "hele verden"!
Vi har kun positivt at sige om Il Sole e La Luna.
Gode tip til andre.
Vinsmagning hos Teunata Pianpolvere, Monforte d'Alba - dejlige vine - meget venlige mennesker! Du vælger hvilke vine du vil smage i deres kølige Vin-rum. Der er både Parmesanost, Grissini, vand og et bjerg af lokale lækkerier (chokolader) til at "rense" smagsløgene med imellem vinsmagningerne.
Vi er vilde med deres Barbera 2006!

I Murrazano ligger Trattoria da Lele. Her får man en fantastisk menu - de spørger faktisk slet ikke hvad man vil spise - de begynder bare at komme med mad... - masser af mad! 14 forskellige små retter (15 med ost) - 9 x Antipasta,
2 x Pasta, 2 x kødretter, Ost og desserttallerken. Inkl. alle drikkevarer, med kaffe og Grappa ( de efterlader flasken på bordet, så pas på hvis du skal køre) 30 Euro for voksne, 20 euro for børn!
Fantastisk oplevelse - fantastisk mad!!!

Læs mere
 
search map