Ferieboliger og hoteller i Cerreto Langhe

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Cerreto Langhe ligger ca. 20 km syd øst for Alba i stille og fredelige omgivelser. Når man kommer hertil - og man kommer ikke tilfældigvis forbi - får man en fornemmelse af hygge og stille forfald ... det er i hvert fald ikke Langhes smukkeste by, men er i sin enkelthed meget autentisk og hyggelig.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Kommune med få indbygger

Byen lægger også navn til kommunen, til trods for der i hele kommunen bor færre end 500 indbyggere. Byens borgmester kan man opleve køre smilende rundt i sin traktor, da man ikke alene kan leve af sin borgmesterpost. Byen byder ellers på en kirke, som er ude af proportion i forhold til vores dage, men som fortæller om en fortid med mange flere indbyggere.

Traditionelt spisested

Ved indgangen til den gamle bydel er der et spisested, som serverer tradionelle retter på en simpel og ærlig manér. Her kender de ikke til betjeningens finurligheder, men sætter pris på en lidt gammeldags attitude, hvor tallerkenen skal være stor og regningen rimelig. En del tyskere og schweizere - har vi fået fortalt - ynder at besøge byen.

Ingen mangel på parkeringspladser

Der er ikke så meget at sige om selve byen, men til gengæld er der mere at sige om landkabet og stilheden: ja for byen ligger på et udsigtspunkt og vender mod dalene rundt om den. Få biler kommer til den gamle bydel, ud over indbyggernes egne køretøj. Parkeringsplads er ej heller et problem her, selv om man befinder sig i Italien.

Læs mere om Cerreto Langhe

Skjul teksten
 
 
search map