Feriebolig i Castiglione Tinella i Piemonte

Albergo Castiglione

Terrasse til Superior-værelse Executive-værelse
 
Albergo Castiglione er ikke tilgængelig i øjeblikket
Albergo Castiglione er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglione Tinella og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Indenfor hersker der en helt speciel ånd, som sikrer et behageligt og afslappende ophold. Trafik er nærmest ikke-eksisterende i denne hyggelige middelalderkerne.

Pool-oase med panoramaudsigt

Som gæst er det vidunderligt at have hotellet midt i landsbyen og poolen midt i en grøn oase med vinmarker så langt øjet rækker. Poolen er meget smagfuldt udformet med raffineret form og stensætning. Her er alt hvad man behøver til pool-afslapning med udsigt: borde, stole, liggestole og parasoller. Derudover er der en flot solterrasse i træ og et tilhørende hus med udendørs- og indendørs bruser, sauna, tyrkisk bad, toilet og snack- og drinksautomat. Bemærk at disse faciliteter kun er tilgængelige, når swimmingpoolen er åben.

Læs mere om Albergo Castiglione

Veltilberedt italiensk mad i gåafstand

Hotellet, som er en flot gammel villa, har fællesfaciliteter som f.eks. en hyggelig morgenmadssal, wi-fi-internetadgang i fælles opholdsrum og parkeringsplads til gæsterne. Hotellet har i øvrigt en flot gammel vinkælder fra 1700-tallet udhugget i sten. De 15 værelser er lyse og rummelige, og er alle klassisk og elegant indrettede. Den nærmeste restaurant Ristorante Osteria Verderame ligger blot 100 m fra hotellet (ugentlig lukkedag: tirsdag).

Dobbetværelse Classic:
- Værelserne har dobbeltseng, aircondition, telefon, normalt fjernsyn med satellit-tv, minibar, værdiboks og badeværelse med hårtørrer, wc og bruser. Hotellet har desuden to sammenhængende værelser med ét badeværelse til en familie eller to sammenrejsende par.
Dobbeltværelse Executive:
- Værelserne har dobbeltseng, aircondition, telefon, fladskærms-satellit-tv, minibar, værdiboks og badeværelse med hårtørrer, wc og bruser. Denne værelsestype har desuden fælles veranda/terrasse/svalegang.
Dobbeltværelse Superior:
- Værelserne har dobbeltseng, aircondition, telefon, fladskærms-satellit-tv, minibar, værdiboks og badeværelse med hårtørrer, wc og bruser. Denne værelsestype har desuden privat terrasse og landskabsudsigt over de piemontesiske bakker.

Etværelseslejlighed 2+1 sovepladser:
- Hotellet har desuden to skønne moderne etværelseslejligheder, som ligger mellem hotellet og poolområdet. Der er tale om to ens lejligheder med en lille balkon - de er ideelle til familier, da de ligger lige oven over hinanden forbundet med en opgang. I forhold til de klassiske hotelværelser er lejlighederne mere moderne. Lejlighederne har et opholdsrum med dobbeltseng og sovesofa til en person, satellit-tv, transportabel aircondition mod forespørgsel, eget badeværelse med bruser, køkkenhjørne med elkedel, køleskab og opvaskemaskine. Der er mulighed for en ekstra opredning i hver lejlighed.

Skjul teksten
 
 
search map