Feriebolig i Castiglione Tinella i Piemonte

Albergo Castiglione

Terrasse til Superior-værelse Executive-værelse
 
Albergo Castiglione er ikke tilgængelig i øjeblikket
Albergo Castiglione er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglione Tinella og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Indenfor hersker der en helt speciel ånd, som sikrer et behageligt og afslappende ophold. Trafik er nærmest ikke-eksisterende i denne hyggelige middelalderkerne.

Pool-oase med panoramaudsigt

Som gæst er det vidunderligt at have hotellet midt i landsbyen og poolen midt i en grøn oase med vinmarker så langt øjet rækker. Poolen er meget smagfuldt udformet med raffineret form og stensætning. Her er alt hvad man behøver til pool-afslapning med udsigt: borde, stole, liggestole og parasoller. Derudover er der en flot solterrasse i træ og et tilhørende hus med udendørs- og indendørs bruser, sauna, tyrkisk bad, toilet og snack- og drinksautomat. Bemærk at disse faciliteter kun er tilgængelige, når swimmingpoolen er åben.

Læs mere om Albergo Castiglione

Veltilberedt italiensk mad i gåafstand

Hotellet, som er en flot gammel villa, har fællesfaciliteter som f.eks. en hyggelig morgenmadssal, wi-fi-internetadgang i fælles opholdsrum og parkeringsplads til gæsterne. Hotellet har i øvrigt en flot gammel vinkælder fra 1700-tallet udhugget i sten. De 15 værelser er lyse og rummelige, og er alle klassisk og elegant indrettede. Den nærmeste restaurant Ristorante Osteria Verderame ligger blot 100 m fra hotellet (ugentlig lukkedag: tirsdag).

Dobbetværelse Classic:
- Værelserne har dobbeltseng, aircondition, telefon, normalt fjernsyn med satellit-tv, minibar, værdiboks og badeværelse med hårtørrer, wc og bruser. Hotellet har desuden to sammenhængende værelser med ét badeværelse til en familie eller to sammenrejsende par.
Dobbeltværelse Executive:
- Værelserne har dobbeltseng, aircondition, telefon, fladskærms-satellit-tv, minibar, værdiboks og badeværelse med hårtørrer, wc og bruser. Denne værelsestype har desuden fælles veranda/terrasse/svalegang.
Dobbeltværelse Superior:
- Værelserne har dobbeltseng, aircondition, telefon, fladskærms-satellit-tv, minibar, værdiboks og badeværelse med hårtørrer, wc og bruser. Denne værelsestype har desuden privat terrasse og landskabsudsigt over de piemontesiske bakker.

Etværelseslejlighed 2+1 sovepladser:
- Hotellet har desuden to skønne moderne etværelseslejligheder, som ligger mellem hotellet og poolområdet. Der er tale om to ens lejligheder med en lille balkon - de er ideelle til familier, da de ligger lige oven over hinanden forbundet med en opgang. I forhold til de klassiske hotelværelser er lejlighederne mere moderne. Lejlighederne har et opholdsrum med dobbeltseng og sovesofa til en person, satellit-tv, transportabel aircondition mod forespørgsel, eget badeværelse med bruser, køkkenhjørne med elkedel, køleskab og opvaskemaskine. Der er mulighed for en ekstra opredning i hver lejlighed.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Albergo Castiglione

Læs personlige anmeldelser af Albergo Castiglione som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Albergo Castiglione. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 16 anmeldelser fra Albergo Castiglione

Et fantastisk ophold på Albergo Castiglione

Ved ankomsten blev vi taget imod verdens venligste receptionist, som gav os god information om hotellet og den lille by. Vi begav os direkte til pool-området, som har en utrolig flot udsigt og en dejlig børnepool.
Byens eneste restaurant serverede supergod mat og receptionistens anbefalinger om valg af vin var spot on!
Hotel værelserne var store og rene, der var gode senge og hotellets fælles-områder var delikate.
Morgenmanden tilbød alt man har behov for.
Desværre havde vi kun bestilt ophold på Albergo Castiglione et døgn, vi ville gerne have været der længere. Vi kommer tilbage!

Læs mere

Charmerende By midt mellem vinmarker

Fantastiske værter.
Meget hjælpsomme; lavede individuel liste over seværdigheder/restauranter m.m. tilpasset netop vores interesser.
God vinkælder.

Byen har én restaurant; denne er tilgengæld glimrende.

Læs mere

Meget godt!

Albergo Castiglione er et hyggeligt lille sted, med en herlig swimmingpool som ligger ca. 500 meter fra hotellet.

Personalet på hotellet var meget serviceminded.

Læs mere

Skønt med italiensk oprigtighed

Perfekt hotel med meget personlig betjening

Læs mere

14 gode og afslappende dage i Castiglione Tinella

Albergo Castiglione tilbyder både hotelværelser og lejligheder. Vi boede i en af lejlighederne, som var beliggende i den lille, hyggelige by på toppen af en af bakkerne (som vi i Danmark nok nærmere vil kalde bjerge) i området. Fra lejligheden og byen var der smuk udsigt over skråningerne med vinmarker og andre højt beliggende landbyen.
Vi blevet virkelig godt imod. Receptionisten havde på forhånd lavet en lang liste med seværdigheden, spisesteder, indkøbsmuligheder, tips og trick og spurgte om vi havde særlige ønsker. Da vi fortalte, at vi gerne ville cykle lidt rundt i området blev listen udvidet med cykelrelevante steder. Vi også serveret en glas af husets egen Moscato (hotellet driver også en vingård), som smager fremragende og nogle af Piemontes karakteristiske hasselnøder, som dufter af Nutella :-).
Hotellets relaxzone, som er et område med en lille swimmingpool, liggestole, parasoller mv. er særdeles indbydende - og bestiller man frokost på l'albergo får man den leveret til området - lækkert.
I byen er der én - god - restaurant, et lille supermarked og en bar. Hvis man er til total afslapning kan et opholdt her absolut anbefales.
Personalet på hotellet var under hele opholdet imødekommende, hjæpsomme og servicemindede.

Læs mere

Perfekte rammer til det stille ferieliv

Super udgangspunkt for cykle- og Vandreture samt besøg af hyggelige byer i nærområdet. Ligeledes mange rigtig gode raetauranter tæt på.

Læs mere
 
search map