Anmeldelser af Agriturismo La Mussia

 
Agriturismo La Mussia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo La Mussia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castelnuovo Calcea og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo La Mussia

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo La Mussia som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo La Mussia. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Søren og familien fra Virum boede på Agriturismo La Mussia i Castelnuovo Calcea fra d. 23. til d. 26. juli 2008.

Vi var bestemt glade for stedet og det levede op til forventningerne.

Specielt børnene var glade for stedet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Ulla og rejsefæller fra Brabrand boede på Agriturismo La Mussia i Castelnuovo Calcea fra d. 20. til d. 25. juli 2006.

Vi havde et dejligt ophold på Agriturismo La Mussia hvor der både er dyr og masser af vin og frugt marker. Laura og hendes familie er meget imødekommende og gjorde alt for at vi skulle føle os tilpas. Hver morgen kom Laura og spurgte os om vi skulle have æg og så lavede hun lige hvad vi havde lyst til. Det var dejligt. Vi måtte gerne selv gå ud i markerne og plukke frugt, hvis vi havde lyst til det, men Lauras mor plukkede hver morgen frugter ned som hun lagde inde i den fælles spisestue og så kunne vi bare tage der fra. Laura er utrolig god til engelsk og meget nem at tale med. Vi nød at kunne gå i poolen og blive kølet ned hver dag, for der var meget varmt. Værelserne er store og har eget dejlig badeværelse. Det eneste som manglede var en aircondition og et køleskab. Aircondition på værelserne sagde Laura var deres næste projekt. Man skal været obs på at der om mandagen nærmest ikke er nogen restaurenter som har åben i området. Vi kørte ind til Nizza som er en lidt større by, men der var også lukket. Vi kan varmt anbefale stedet til andre og særlig til familier med børn.
Vi havde lidt svært ved at finde stedet da det kort vi havde fået af jer ikke var så godt. Laura havde et som var bedre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map