Agriturismo i Castelnuovo Calcea i Piemonte

Agriturismo La Mussia

 
Agriturismo La Mussia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo La Mussia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castelnuovo Calcea og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vingården La Mussia ligger blandt de bløde bakker et par kilometer fra den lille landsby Castelnuovo Calcea. Huset ligger tilbagetrukket fra den noget trafikerede hovedvej som dog ikke høres voldsomt meget. De sympatiske ejere valgte for ti år siden at supplere indtægterne fra deres landbrug med udlejning af hotelværelser indrettet i de gamle bygninger, og med restaurationsvirksomhed.

Der er i alt ti hotelværelser på stedet, hvoraf to værelser er med "connecting door" og derved egner sig godt til familier. Stilen er rustik, enkel og lidt speciel i mange forskellige farver der ikke nødvendigvis passer sammen. Her er hverken aircondition eller minibar på værelserne, men kommer man for en afslappende ferie på en rigtig bondegård der både dyrker grønsager og kalve så er man kommet det rette sted. Morgenmadsrestauranten ligger i samme bygning som værelserne og har en fin terrasse med udsigt over markerne (vejen ses dog også herfra). I morgenmadssalen findes et lille køkken som gæsterne har til rådighed i løbet af dagen, til at lave små, enkle måltider i.

Læs mere om Agriturismo La Mussia

Stedet er rigtig familieegnet da børn har lov at lege rundt som det passer dem. Her er også noget for de voksne: brændeopvarmet stenovn hvis man vil forsøge sig med at lave pizza eller brød, internet point (dog meget langsomt), bordtennis, lille legeområde og et svømmebassin på 14 x 6 meter og 125 centimeters dybde (åbent 1. maj - 1. oktober) med liggestole og parasoller omkring til de lune dage. Ydermere ligger staldene med kalve lige ved huset. Disse er et stort trækplaster for børnene der får lov at gå rundt og hjælpe til. Der findes også tennisbane på stedet, men den er i meget dårlig stand og indbyder ikke til seriøst spil.

Hvis man ikke orker udflugter til de mange nærliggende byer som Alba, Asti eller Torino, kan man altid gå en lille tur mellem vinmarkerne. Såfremt det ønskes, er det muligt at få arrangeret udflugter i området med engelsktalende guider mod betaling.

Skjul teksten
 
 
search map