Ferieboliger og hoteller i Castelnuovo Calcea

Castelnuovo Calcea i Asti vindistriktet Foto: Wikimedia Commons
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Den lille historiske by er hovedstad i kommunen af samme navn, hvor der kun er 800 indbyggere. 

Malerisk natur

Her i kommunen produceres vine på druerne Barbera, Grignolino, Cortese og naturligvis Dolcetto. Vi taler ikke om en by, hvor man bruger dagevis på at udforske de kulturelle skatte, men ikke desto mindre er her både borg og kirke fra 1600-tallet. Hvordan man end vender og drejer det, så er byens fremmeste attraktion nu den natur og den udsigt, der omgiver den på alle sider: Den er virkelig malerisk.

Berømte vinbyer i kort køreafstand

Her findes både pizzeria, restaurant, barer og få indkøbsmuligheder. Nedenfor den gamle bydel ligger et moderne mindre indkøbscenter, hvor man kan få de helt basale behov dækket. De berømte vinbyer Asti og Alba ligger henholdsvis 21 og 32 km herfra, og hvis man en dag vil være (næsten) fri for andre turister i en større, smuk vinby, så ligger Acqui Terme kun 27 km væk.

 

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hotel, ferielejlighed eller villa?

Søgemaskinen her hos In-Italia Rejser indeholder hundredvis af håndplukkede hoteller, ferielejligheder og villaer i Italien - heriblandt ferieboliger i Castelnuovo Calcea. Du skal blot angive dine feriedatoer for at få vist ledig indlogering i byen og nærområdet. I første omgang vises alle boligformer. Vil du gerne indsnævre søgningen til for eksempel kun villaer, kan du bruge filterfunktionen. Her kan du udover boligform også vælge at præcisere din søgning til steder med bestemte faciliteter eller beliggenhed.

Skal du på ferie med storfamilien eller en gruppe venner? Så er det oplagt at søge efter en villa i Piemonte. Her er man "herre i eget hus" og kan nyde hinandens selskab uden at skulle indrette sig efter andre gæster. Det er blandt andet en populær feriefom, når anledningen er en stor fødselsdag eller for eksempel et sølvbryllup, hvor de nærmeste skal have en oplevelse ud over det sædvanlige. 

Læs mere om Castelnuovo Calcea

Skjul teksten
 
 
search map