Anmeldelser af Agriturismo Mongalletto
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Søde værter og dejligt afslappende.

Dette sted kan KUN anbefales! Vi boede der blot 4 dage, men havde nogle skønne dage allermest pga. værten som var en sød "dame" som tog imod os da vi ankom, viste vores værelse, forklarede alt om stedet m.m. Hun var der alle tider på døgnet og var der altid til at hjælpe os hvis vi havde spørgsmål. Pool'en var ren og der var ikke særlig mange insekter som vi har været plaget af andre steder. Maden er rigtig god - små portioner, men smager fantastisk og er alle pengene værd! Vi boede på Bluette med aircondition og fint badeværelse samt senge. Desuden ligger stedet lige midt i vinmarkerne og man kan gå på de stejle skråninger hvis ikke det er alt for varmt (ellers er der ingen vind!). Der har ikke været noget at klage over udover at man godt kunne ønske sig en lidt større by, men afslapning - det kan stedet garantere!

Byen er meget lille og man skal køre for at komme til en større by, dog er der en enkelt restaurant i byen og en bar oppe i "bjergene". Vi fik ikke besøgt restauranten, da den havde lidt sjove åbningstider og vi formåede at komme hver gang den var lukket. Til gengæld besøgte vi baren 2 gange, hvor vi blev mødt med sød betjening af en okay engelsk-talende dame. Vi fik bl.a. tapas og 4 slags forskellige vin den ene dag, det var rigtig lækkert og smagte fantastisk.

Anbefaling til kommende gæster

Hvis man gerne vil opleve by-liv osv. så skal man være indstillet på, at skulle køre lidt for det. Stedet ligger meget langt ude, føles som "ingen-mands"-land men det er også en del af charmen ved stedet. Der er små "kiosker" på stedet, en restaurant med specielle åbningstider og en bar længere oppe.

Man er lidt nødsaget til at spise på gården, hvis man ønsker at nyde en flaske vin osv men maden er så lækker, at det ikke gør noget. Hvis man dog spiser der 4 dage i streg stort set både frokost og aften, kan menukortet godt begynde at tynge lidt ud de sidste par dage, da der ikke er flere retter at vælge mellem.

Agriturismo Mongalletto
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Mongalletto
Dobbeltværelse

Det kan anbefales at tilkøbe halvpension!
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Vis alle anmeldelser fra Agriturismo Mongalletto
 

Lignende boliger

Agriturismo Le Querce del Vareglio

Canale d'Alba, Piemonte

Casale Mattei

Corneliano d'Alba, Piemonte

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Anbefalinger til dig

Palazzo Boeri

Monforte d'Alba, Piemonte

Hotel Aurora

Sperlonga, Lazio

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Piemonte

search map