Anmeldelser af Agriturismo Il Borgo

Lejlighed Roero ligger i en selvstændig bygning
 
Agriturismo Il Borgo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Il Borgo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castellinaldo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo Il Borgo

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Il Borgo som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Il Borgo. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Piemontes bakker som fortæppe til morgenmaden

Vi ankom til Il Borgo lørdag eftermiddag. Ganske rigtigt kan værtinden ikke engelsk men sønnen var rigtig god og den unge medhjælper ligeledes, så det var nemt at komme til rette. Vi fik et dejligt værelse med lille balkon og to stole og bord, fantastisk udsigt over vinmarkerne i området. Høsten af de hvide druer var lige startet, så der blev kørt noget rundt med de små traktorer.
Morgenmaden kunne spises ude eller inde, som man lyster. Stort udvalg af brød, oste, pålæg, frugt, kager - alle de lokale produkter på glas kunne prøvesmages og evt. senere købes. Det var rigtigt godt. Kaffemaskinen snurrede, så der var hele tiden varm kaffe morgenen igennem.
Vi fik en yderst god behandling og vil da gerne vende tilbage, hvis lejligheden byder sig. Det er en hyggelig lille by med to "alimentari" butikker og der er det muligt at få lidt brød, ost, frugt, kød og lign. hvis man vil klare sig selv. Specielt de lokalt dyrkede tomater var skønne.

Anbefaling til kommende gæster

I byen Castellinaldo er der 2 restauranter, den gule på modsatte bakke var optaget, så vi fik plads på Osteria Delle Aie, opkaldt efter pladsen i byen. (er lukket mandag og tirsdag) Det var noget af en spændende kulinarisk oplevelse, stedet operer med en fast menu til 34 euro incl. vin.
Der var tre forretter, valg mellem 4 pastaretter, valg mellem 3 kødretter + en vegetar, valg mellem 2-3 deserter. Dertil kom vin, der i alle tilfælde kom i 1,5 l. flasker og ikke blev målt af men det hele indgik i regningen, der blev sluttet af med en kaffe og evt. en grappa.
Helt fyldt hus, både ude og inde - storslået oplevelse. Søde serveringspiger som var gode til engelsk.

Agriturismo Il Borgo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Il Borgo
Dobbeltværelse med balkon
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Havde vi ikke behov for.
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Igen en fantastisk oplevelse

Kom tæt på de lokale i Castellinaldo og oplev en udsøgt gæstfrihed og hjælpsomhed hos værterne på Il Borgo.
Du bor mit i vinmarkerne med en fantastisk udsigt over landskabet i Castellinaldo.
Castellinaldo har to rigtigt gode restauranter, den ene inden for gå-afstand.
Alba, Barbaresco, La Morra og Barolo et alle inden for rimelig afstand.
Vi nød endnu en gang vores ophold og kan varmt anbefale stedet til andre.

Anbefaling til kommende gæster

Prøv de lokale spisesteder og få en oplevelse.

Agriturismo Il Borgo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Il Borgo
Toværelseslejlighed Roero med 2+2 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Bedømmelse af Agriturismo Il Borgo

Agriturismo Il Borgo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Il Borgo
Dobbeltværelse med balkon
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Fantastisk perle i midten af ingenting

Vores sommerferie bestod af 3 ugers bilferie i Syd Europa: Alperne i Frankrig, hvor vi bl.a. så Tour de France, Castellinaldo Piemonte Italien, Malcesine Garda Søen og Venedig. Den absolut bedste oplevelse var helt klart AGRITURISMO IL BORGO CASTELLINALDO:

Så min familie og jeg kan kun give Agriturismo Il Borgo de varmeste anbefaldinger. Stedet er drevet af de sødste mennesker, moren af huset taler kun italiensk men det var ikke et problem, der blev anvendt smil og en masse fagter. Datteren derimod talte meget fint forståeligt engelsk.

Stedet ligger i den mest søvnige by i det smukkeste landskab hævet over vinmarken. Hvis man søger et sted med masser af liv og restauranter er Castellinaldo ikke stedet, men jeg vil nu alligevel anbefale at tage forbi stedet et par dage, få den fantastisk morgenmad serveret med udsigt ud over vin markerne, smage på de lokale vine og nyde de smukke omgivelser. Vi kan også anbefale at I bestiller vinsmagning på stedet, det er rigtig hyggeligt og meget billigt.

Det er ikke det oplagte sted med børn, men vores 3 børn to drenge på 8 og 10 år og en pige på 4 år havde det dejligt og dem der driver stedet er meget søde overfor børn og kom med en masse gode ideer på hvad vi kunne lave som også var sjovt for dem. Børn er overhovedet ikke til besvær

Agriturismo Il Borgo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Il Borgo
Toværelseslejlighed Dolcetto med 2+2 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Fantastisk placering midt i vindistriktet Roero

Il Borgo i Castellinaldo er et fabelagtigt sted at opholde sig. Med en udsigt til vinmarker til alle sider og med rige muligheder for at falde i snak med beboerne i Castellinaldo, som gerne deler ud af erfaringer om vin, mad, spisesteder og ting at foretage sig.
Fra Castellinaldo er der ikke langt til de mere kendte vinområder i Langhe eller til byerne Alba og Asti, som bestemt er et besøg værd.
Servicen og gæstfriheden på stedet er fremragende også selvom om værtinden ikke taler engelsk - med nogle få italienske gloser kommer man langt.
Morgenmadsbuffeten er velassorteret og morgenmaden nydes på stedets store terrasse, hvor man hurtigt fordyber sig i den fabelagtige udsigt.
Fra Il Borgo kan man til fods forsætte op til slottet, hvor der er mulighed for at støde ind i nogle lokale vinbønder, der gladeligt fortæller om deres udmærkede vine. Det er bestemt ikke sidste gang vi har besøgt Il Borgo.

Anbefaling til kommende gæster

Der findes 4 spisesteder i Castellinaldo, som alle er et besøg værd.
Specielt vil vi fremhæve Mongelatto og det lokale Trattoria på via Roma. Mongaletto for den fremragende beliggenhed, service og høje kvalitet på mad og vin. Tratorriaet for det lokale præg og den udsøgte service.
På pladsen ved slottet i kort gå afstand fra Il Borgo findes også en restaurant Il Brico Conte - god appetit anbefales, da portionerne er voldsomt store.
I byen findes også et Osteria, som desværre kun havde åbent ved få lejligheder i den uge vi opholdt os i byen - men stedet kan absolut anbefales.

Agriturismo Il Borgo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Il Borgo
Dobbeltværelse med balkon
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Lidt sløv wi-fi forbindelse
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lisbeth og familie fra Svenstrup boede på Agriturismo Il Borgo i Castellinaldo fra d. 14. til d. 17. juli 2012.

Vi havde 3 gode dage i Castellinaldo. Lejligheden var meget flot og typisk italiensk, syntes vi. Morgenbuffeten varieret og lækker. Værtinden kan kun italiensk, men for os var det intet problem, da vi taler sproget til husbehov. Både hun og hendes voksne børn, der hjalp til, var søde og venlige, god service. Vi blev under en aftentur inviteret ind til vinmanden Emilo Marsaglia i Castellinaldo for at smage hans udmærkede vin. Det var ret sjovt, da han udover at være venlig og underholdende også havde været i Danmark og sælge vin til bl.a. Era Ora og Azzurra her i Aalborg, hvor vi kommer fra, vi kendte endog nogle at de samme her fra området.
Til gengæld havde vi en mindre god oplevelse, da vi spiste på Restaurant Mongaletto i Catellinaldo. Personalet var lettere snobbet, portionerne små og vi måtte vente ½ time på regningen, efter vi havde spurgt efter den. Vi fik dog en undskyldning og skulle ikke betale for vin og sodavand. En anden gang vil vi vælge et mindre pretiøst og mere afslappet spisested. Valget af Castellinaldo var vi meget tilfredse med, byen ligger jo højt og flot og er hyggelig og dejlig stille at gå rundt i. Jeres præsentation af il Borgo lever fuldt ud op til virkeligheden, både hvad angår billed- og tekstsiden. Tak for god service. Og fortsat god sommer!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Niels og rejsefælle fra Esbjerg V boede på Agriturismo Il Borgo i Castellinaldo fra d. 24. til d. 25. juli 2010.

Vi har kun godt at sige om opholdet på Il Borgo i Castellinaldo.

Turen dertil er jo smuk gennem Piemonte, og det var let at finde med GPS. Vi blev ledt lige til døren. Il Borgo ligger i et sving og har en lidt stejl nedkørsel, men gode parkeringsforhold på stedet. Vi følte os taget godt imod af søde velforberedte værtsfolk.

Værelserne har navne efter druesorter, og vi boede på Nebbiolo. Det var godt, passende stort og velindrettet med køleskab. Fint badeværelse og en balkon, hvorfra vi havde en fanmtastisk udsigt over et landskab med nye og gamle vinmarker. En sted til nydelse.

Vi spurgte til mulighed for at gå ud og spise og blev anbefalet Locanda Bricco del Conte, der lå på det højtbeliggende og lukkede torv kaldet Piazza Castello lige overfor Il Borgo. Vi gik ca. 50 meter ned ad vejen ind imod byen lige under slottet og kirken. Gik over vejen op ad den brede trappe forbi kirken og slottet og stod så på Piazza Castello. Et stille men nydeligt torv, hvorfra man havde den smukkeste udsigt over området. Vi spiste ved borde på torvet udenfor restauranten, der ligger for enden af torvet. Udsigten fra stedet er smuk. Vi var de eneste udlændinge. Det kneb for os at fortså beskrivelsen af menuen, da der ikke var noget menukort, vi kunne støtte os til, men atter blev vi mødt med venlighed, og tjeneren fik hjælp fra lokale delvist engelsktalende gæster til at præsentere menuen. Herlig oplevelse. Vi spiste fire retter, fik kaffe, og incl. god lokal vin blev det 70 euro for to. Det var godt.

I Castellinaldo er der mulighed for vinsmagning f.eks. i byens kooperativbygning, Vi fik ikke tid til det, men fik i stedet en vinsmagning hos værtsfolkene på Il Borgo, udmærket. Morgenbordet er rigtig godt og varieret med mange slags ost, frugt, diverse morgenmadsprodukter og mange slags lokalt fremstillet syltetøj.

Vi skulle desværre videre næste dag, men tænker tilbage på opholdet som godt og bestemt et nyt beøg værd. Vi tænker, det er et godt udgangspunkt for at udforske området. Kan anbefales.

For at besvare Jeres spørgsmål konkret:
Ja, vi har bestemt været glade for byen og området. Faktisk har opholdsstedet overgået vore forventninger. Tips til de næstekommende: Giv jer tid og nyd det.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Helle og familien fra Nysted boede på Agriturismo Il Borgo i Castellinaldo fra d. 31. marts til d. 4. april 2010.

I Påskeferien 2010 boede vi på Il Borgo i byen Castilnaldo.

Vi blev 3 personer og lille hund indlogeret i en ren og hyggelig lejlighed/værelse, hvor der var god plads med lille altan. Alt køkkengrej forefandtes, så det var nemt selv at fremstille et måltid ..

I kombination med bed and breakfast, har værtinden Patricia ligeledes et lille udsalg af områdets specialiteter inklusiv områdets vine. Morgenmadet som er inkluderet i lejemålet,er præget af alle disse hjemmelavede specialiteter, mindst 10 forskellige marmelader, div. lokale oste , brød kager etc.meget lækkert. Værtinden er meget hjælpsom og imødekommende, ved sprogproblemer kan såvel søn som datter assistere med engelsk.

Det kan anbefales at spise på den lokale bar/restaurant, hvor den lokale vin drikkes til menuen, prisen er meget rimelig. En god hvidvin/rødvin koster ca.10 euro på stedet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Torben og Tania fra Aalborg Øst boede på Agriturismo Il Borgo i Castellinaldo fra d. 25. juli til d. 1. august 2009.

Byen og området var dejligt. Frodigt og grønt. Opholdsstedet var super, flot udsigt fra balkon og dejlige varme aftener. Mulighed for at købe vin på B&B og nyde det på terassen. Vi savnede dog at der var et svømmebasin, da temp. hele ugen lå omkring de 33. Værelset havde køleskab, hvilket er guld værd når man drikker meget vand. Der var et godt morgenbord, med masser af hjemmelavede ting. Marmelader, syltede frugter og oste. Vi kan anbefale besøg i Alba og Aqua Terme. Asti kan også ses, men er lidt mere larmende. Det er velbeliggende, der er korte afstande til de nævnte byer. Dog er det lidt trist at mange slotte og seværdige huse/kirker ikke er åbnet for turister ud over nogle meget korte tidsrum forskellige tider på året. B&B stedet har en god værtinde og fra hendes engelsk talende børn, fik vi enestående hjælp til at få vores bil repareret.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map