Agriturismo i Castellinaldo i Piemonte

Agriturismo Il Borgo

Lejlighed Roero ligger i en selvstændig bygning Vin foran den antikke stenovn Hjemmelavet morgenmadsbuffet Bredt udvalg af vin
 
Agriturismo Il Borgo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Il Borgo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castellinaldo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agriturismo Il Borgo ligger midt i byen Castellinaldo med udsigt over det piemontesiske landskab. Huset er for nylig blevet skånsomt restaureret. Det ligger fint i et sving på vej op til landsbyens slot på toppen af bakken. Et godt udgangspunkt for at benytte sig af områdets naturmæssige og gastronomiske udbud.

Udsigt til landskaber og nødder

Der er en fin udsigt fra Agriturismo Il Borgo og den kan nydes enten fra pavillonen på gårdspladsen eller de enkelte balkoner. De to lagerbygninger nede i dalen larmer ikke, da de indeholder nødder på køl til chokoladegiganten Ferrero. Fra Il Borgo kan man gå op til slottet, som der ikke er adgang til, da det er privat ejet, men fra pladsen foran er der en flot udsigt. Her finder man også en café, hvor man kan indtage dagens caffellatte.

Læs mere om Agriturismo Il Borgo

De sylter og bager

Agriturismoen sylter, bager og dyrker alskens afgrøder, som i stor stil sælges på stedet. Personalet, som er venlige og hjertelige og taler engelsk, arrangerer også vinsmagning.

Du kan spise ude, uden at tage bilen

Stedet mangler ikke praktiske foranstaltninger: her er parkeringsplads og inden for behagelig gåafstand finder man både et trattoria og en restaurant. Morgenmadssalen er en flot, gammel vinkælder, som er blevet restaureret med nænsom hånd for at skabe den specielle stemning, man kan nyde mens dagens første kop kaffe indtages. I denne sal har man formået at bevare husets antikke viktualiekælder og stenovn, hvor der i gamle dage blev bagt brød til slottet i byen.

Værelser (inkl. morgenmad)
- De fem værelser er rummelige og smagfuldt indrettede. De har alle minibar, tv, telefon og badeværelse med toilet, brusebad og føntørrer. De har alle balkon med kig ud over det omkringliggende landskab. Indretningen og møblerne er ikke tilfældigt udvalgte: meget af ornamenteringen og møblerne stammer fra slottet, som gennem tiderne har solgt lidt ud af antikviteterne. Flere af værelserne har mulighed for op til to ekstra opredninger.
Toværelseslejlighed Roero med 2+2 sovepladser (inkl. morgenmad)
- Denne toværelseslejlighed ligger i en selvstændig bygning. Den er rummelig og består af en opholdsstue med køkkenhjørne, minibar, tv, telefon og sovesofa med mulighed for to ekstra opredninger (mod tillæg) samt soveværelse med stor dobbeltseng og badeværelse med toilet, brusebad og føntørrer. Denne lejlighed har egen balkon, opvaskemaskine og aircondition.

Skjul teksten
 
 
search map