Agriturismo i Castellinaldo i Piemonte

Agriturismo Il Borgo

Lejlighed Roero ligger i en selvstændig bygning Vin foran den antikke stenovn Hjemmelavet morgenmadsbuffet Bredt udvalg af vin
 
Agriturismo Il Borgo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Il Borgo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castellinaldo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agriturismo Il Borgo ligger midt i byen Castellinaldo med udsigt over det piemontesiske landskab. Huset er for nylig blevet skånsomt restaureret. Det ligger fint i et sving på vej op til landsbyens slot på toppen af bakken. Et godt udgangspunkt for at benytte sig af områdets naturmæssige og gastronomiske udbud.

Udsigt til landskaber og nødder

Der er en fin udsigt fra Agriturismo Il Borgo og den kan nydes enten fra pavillonen på gårdspladsen eller de enkelte balkoner. De to lagerbygninger nede i dalen larmer ikke, da de indeholder nødder på køl til chokoladegiganten Ferrero. Fra Il Borgo kan man gå op til slottet, som der ikke er adgang til, da det er privat ejet, men fra pladsen foran er der en flot udsigt. Her finder man også en café, hvor man kan indtage dagens caffellatte.

Læs mere om Agriturismo Il Borgo

De sylter og bager

Agriturismoen sylter, bager og dyrker alskens afgrøder, som i stor stil sælges på stedet. Personalet, som er venlige og hjertelige og taler engelsk, arrangerer også vinsmagning.

Du kan spise ude, uden at tage bilen

Stedet mangler ikke praktiske foranstaltninger: her er parkeringsplads og inden for behagelig gåafstand finder man både et trattoria og en restaurant. Morgenmadssalen er en flot, gammel vinkælder, som er blevet restaureret med nænsom hånd for at skabe den specielle stemning, man kan nyde mens dagens første kop kaffe indtages. I denne sal har man formået at bevare husets antikke viktualiekælder og stenovn, hvor der i gamle dage blev bagt brød til slottet i byen.

Værelser (inkl. morgenmad)
- De fem værelser er rummelige og smagfuldt indrettede. De har alle minibar, tv, telefon og badeværelse med toilet, brusebad og føntørrer. De har alle balkon med kig ud over det omkringliggende landskab. Indretningen og møblerne er ikke tilfældigt udvalgte: meget af ornamenteringen og møblerne stammer fra slottet, som gennem tiderne har solgt lidt ud af antikviteterne. Flere af værelserne har mulighed for op til to ekstra opredninger.
Toværelseslejlighed Roero med 2+2 sovepladser (inkl. morgenmad)
- Denne toværelseslejlighed ligger i en selvstændig bygning. Den er rummelig og består af en opholdsstue med køkkenhjørne, minibar, tv, telefon og sovesofa med mulighed for to ekstra opredninger (mod tillæg) samt soveværelse med stor dobbeltseng og badeværelse med toilet, brusebad og føntørrer. Denne lejlighed har egen balkon, opvaskemaskine og aircondition.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Il Borgo

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Il Borgo som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Il Borgo. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Agriturismo Il Borgo

Piemontes bakker som fortæppe til morgenmaden

Vi ankom til Il Borgo lørdag eftermiddag. Ganske rigtigt kan værtinden ikke engelsk men sønnen var rigtig god og den unge medhjælper ligeledes, så det var nemt at komme til rette. Vi fik et dejligt værelse med lille balkon og to stole og bord, fantastisk udsigt over vinmarkerne i området. Høsten af de hvide druer var lige startet, så der blev kørt noget rundt med de små traktorer.
Morgenmaden kunne spises ude eller inde, som man lyster. Stort udvalg af brød, oste, pålæg, frugt, kager - alle de lokale produkter på glas kunne prøvesmages og evt. senere købes. Det var rigtigt godt. Kaffemaskinen snurrede, så der var hele tiden varm kaffe morgenen igennem.
Vi fik en yderst god behandling og vil da gerne vende tilbage, hvis lejligheden byder sig. Det er en hyggelig lille by med to "alimentari" butikker og der er det muligt at få lidt brød, ost, frugt, kød og lign. hvis man vil klare sig selv. Specielt de lokalt dyrkede tomater var skønne.

Læs mere

Igen en fantastisk oplevelse

Kom tæt på de lokale i Castellinaldo og oplev en udsøgt gæstfrihed og hjælpsomhed hos værterne på Il Borgo.
Du bor mit i vinmarkerne med en fantastisk udsigt over landskabet i Castellinaldo.
Castellinaldo har to rigtigt gode restauranter, den ene inden for gå-afstand.
Alba, Barbaresco, La Morra og Barolo et alle inden for rimelig afstand.
Vi nød endnu en gang vores ophold og kan varmt anbefale stedet til andre.

Læs mere

Fantastisk perle i midten af ingenting

Vores sommerferie bestod af 3 ugers bilferie i Syd Europa: Alperne i Frankrig, hvor vi bl.a. så Tour de France, Castellinaldo Piemonte Italien, Malcesine Garda Søen og Venedig. Den absolut bedste oplevelse var helt klart AGRITURISMO IL BORGO CASTELLINALDO:

Så min familie og jeg kan kun give Agriturismo Il Borgo de varmeste anbefaldinger. Stedet er drevet af de sødste mennesker, moren af huset taler kun italiensk men det var ikke et problem, der blev anvendt smil og en masse fagter. Datteren derimod talte meget fint forståeligt engelsk.

Stedet ligger i den mest søvnige by i det smukkeste landskab hævet over vinmarken. Hvis man søger et sted med masser af liv og restauranter er Castellinaldo ikke stedet, men jeg vil nu alligevel anbefale at tage forbi stedet et par dage, få den fantastisk morgenmad serveret med udsigt ud over vin markerne, smage på de lokale vine og nyde de smukke omgivelser. Vi kan også anbefale at I bestiller vinsmagning på stedet, det er rigtig hyggeligt og meget billigt.

Det er ikke det oplagte sted med børn, men vores 3 børn to drenge på 8 og 10 år og en pige på 4 år havde det dejligt og dem der driver stedet er meget søde overfor børn og kom med en masse gode ideer på hvad vi kunne lave som også var sjovt for dem. Børn er overhovedet ikke til besvær

Læs mere

Fantastisk placering midt i vindistriktet Roero

Il Borgo i Castellinaldo er et fabelagtigt sted at opholde sig. Med en udsigt til vinmarker til alle sider og med rige muligheder for at falde i snak med beboerne i Castellinaldo, som gerne deler ud af erfaringer om vin, mad, spisesteder og ting at foretage sig.
Fra Castellinaldo er der ikke langt til de mere kendte vinområder i Langhe eller til byerne Alba og Asti, som bestemt er et besøg værd.
Servicen og gæstfriheden på stedet er fremragende også selvom om værtinden ikke taler engelsk - med nogle få italienske gloser kommer man langt.
Morgenmadsbuffeten er velassorteret og morgenmaden nydes på stedets store terrasse, hvor man hurtigt fordyber sig i den fabelagtige udsigt.
Fra Il Borgo kan man til fods forsætte op til slottet, hvor der er mulighed for at støde ind i nogle lokale vinbønder, der gladeligt fortæller om deres udmærkede vine. Det er bestemt ikke sidste gang vi har besøgt Il Borgo.

Læs mere

Bedømmelse af Agriturismo Il Borgo

Læs mere

Lisbeth og familie fra Svenstrup boede på Agriturismo Il Borgo i Castellinaldo fra d. 14. til d. 17. juli 2012.

Vi havde 3 gode dage i Castellinaldo. Lejligheden var meget flot og typisk italiensk, syntes vi. Morgenbuffeten varieret og lækker. Værtinden kan kun italiensk, men for os var det intet problem, da vi taler sproget til husbehov. Både hun og hendes voksne børn, der hjalp til, var søde og venlige, god service. Vi blev under en aftentur inviteret ind til vinmanden Emilo Marsaglia i Castellinaldo for at smage hans udmærkede vin. Det var ret sjovt, da han udover at være venlig og underholdende også havde været i Danmark og sælge vin til bl.a. Era Ora og Azzurra her i Aalborg, hvor vi kommer fra, vi kendte endog nogle at de samme her fra området.
Til gengæld havde vi en mindre god oplevelse, da vi spiste på Restaurant Mongaletto i Catellinaldo. Personalet var lettere snobbet, portionerne små og vi måtte vente ½ time på regningen, efter vi havde spurgt efter den. Vi fik dog en undskyldning og skulle ikke betale for vin og sodavand. En anden gang vil vi vælge et mindre pretiøst og mere afslappet spisested. Valget af Castellinaldo var vi meget tilfredse med, byen ligger jo højt og flot og er hyggelig og dejlig stille at gå rundt i. Jeres præsentation af il Borgo lever fuldt ud op til virkeligheden, både hvad angår billed- og tekstsiden. Tak for god service. Og fortsat god sommer!

Læs mere
 
search map